Yannis1976 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, greekgreek είπε Σήμερα Τεχνητή Λίμνη Άγρα ,με panasonic lumix dmc-fz300 στα 1200mm. Αν μου επιτρέπεις και επειδή την έχω πατήσει και εγω, όταν φωτογραφίζεις λευκά πουλιά σε νερό, θέλει προσοχή λίγο η έκθεση. Αν την είχες ρίξει λίγο, θα φαίνονταν καθαρά τα φτερά και όχι τόσο φωτεινά. 4
greekgreek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Yannis1976 είπε Αν μου επιτρέπεις και επειδή την έχω πατήσει και εγω, όταν φωτογραφίζεις λευκά πουλιά σε νερό, θέλει προσοχή λίγο η έκθεση. Αν την είχες ρίξει λίγο, θα φαίνονταν καθαρά τα φτερά και όχι τόσο φωτεινά. Τι εννοείς "θέλει προσοχή λίγο η έκθεση";
sakis444 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να μην κάνει overexpose η μηχανή γιατί τότε τα λευκά της καίγονται εντελώς κι ακόμα κι αν την πειράξεις τη φωτό κατόπιν μέσω προγράμματος επεξεργασίας δεν σώζεται η λεπτομερεια κι απλά βγάζει λευκες περιοχές. Ένας έλεγχος του histogram να μην ακουμπάει τίποτα τέρμα δεξιά ή τσεκ την εικόνα στο liveview της μηχανής με ενεργοποιημένη αν υπάρχει η επιλογή που σου δείχνει τα μέρη της εικόνας που υπάρχει αυτή η υπερεκθεση (οι περισσότερες σύγχρονες κάμερες έχουν την επιλογή να αναβοσβηνει - συνήθως με κόκκινο χρώμα ή με μαυρόασπρες ρίγες - αυτό το κομμάτι). Ίσως τα ξέρεις βέβαια αυτά...απλά εκρινα από την απάντηση πως όχι κ για αυτό τα γράφω εγώ ως απάντηση. Δεν βλέπω καν αν στη φωτό σου αν υπάρχει όντως overexpose...ίσως κι όχι κι απλά λύνεται το θέμα με λίγο κατέβασμα highlights στο post processing. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από sakis444 3
greekgreek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σήμερα ,Καταρράκτες της Έδεσσας: Το Εκκλησιοχώρι από τους Καταρράκτες της Έδεσσας: Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από greekgreek 5
anestis1975 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Σήμερα στο Καλοχώρι.... για να κλείσει όμορφα η χρονιά !!!! 27
babisskg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Σήμερα στο Καλοχώρι.... για να κλείσει όμορφα η χρονιά !!!! 👍👍👍 1
Snorky.GR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Σήμερα στο Καλοχώρι.... για να κλείσει όμορφα η χρονιά !!!! Wowwwww!!!....Εύγε!!!! 1 1
highpriest Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Σήμερα στο Καλοχώρι.... για να κλείσει όμορφα η χρονιά !!!! Πολύ ωραία! Τελικά πρέπει να το επισκεφτώ οπωσδήποτε το μέρος! 2
anestis1975 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, highpriest είπε Πολύ ωραία! Τελικά πρέπει να το επισκεφτώ οπωσδήποτε το μέρος! το καλο με αυτο το μέρος ειναι οτι αλλάζει και οσες φορές και να πας πάντα θα βρείς κατι διαφορετικό να φωτογραφίσεις να πας !!! 3
babisskg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, highpriest είπε Πολύ ωραία! Τελικά πρέπει να το επισκεφτώ οπωσδήποτε το μέρος! Καλά μην τρελαίνεσαι , μόνο αυτή η πλευρά που βλέπεις εδώ είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη . Οι άλλες δύο , τρείς πλευρές , θέλεις τρακτέρ και να μην βρέχει κιόλας . 1
Snorky.GR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, babisskg είπε Καλά μην τρελαίνεσαι , μόνο αυτή η πλευρά που βλέπεις εδώ είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη . Οι άλλες δύο , τρείς πλευρές , θέλεις τρακτέρ και να μην βρέχει κιόλας . Μην του λες τέτοια ....... είναι ικανός να πάρει και βάρκα αν χρειαστεί!!! 😏 1
babisskg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε Μην του λες τέτοια ....... είναι ικανός να πάρει και βάρκα αν χρειαστεί!!! 😏 Είναι τεράστια η ακτογραμμή σ' εκείνο το σημείο ....... 2
anestis1975 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, babisskg είπε Καλά μην τρελαίνεσαι , μόνο αυτή η πλευρά που βλέπεις εδώ είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη . Οι άλλες δύο , τρείς πλευρές , θέλεις τρακτέρ και να μην βρέχει κιόλας . Εντάξει δεν είναι όλα ρόδινα 😁😁 αν έρθει και έχει μέρες να βρέξει πας παραλιακά από Καλοχώρι χαλάστρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα