greekgreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Λιμάνι Μηχανιώνας: Ο Όλυμπος από το Λιμάνι της Μηχανιώνας: 10
babisskg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, greekgreek είπε Λιμάνι Μηχανιώνας: Ο Όλυμπος από το Λιμάνι της Μηχανιώνας: Πολύ υγρασία ....... εκεί έγινε το κακό ....... 1
greekgreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, babisskg είπε Πολύ υγρασία ....... εκεί έγινε το κακό ....... Να ήταν μόνο αυτό , επέστρεψα πριν λίγο από τη Μηχανιώνα και δεν βρίσκω το φίλτρο Hoya CPL. Κάπου μάλλον (ξεβιδώθηκε και ) μου έπεσε. 1 1
babisskg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greekgreek είπε Να ήταν μόνο αυτό , επέστρεψα πριν λίγο από τη Μηχανιώνα και δεν βρίσκω το φίλτρο Hoya CPL. Κάπου μάλλον (ξεβιδώθηκε και ) μου έπεσε. Δεν ξέρω τι κάνεις με τους φακούς ......... πάντως για το CPL συνήθισε να το γυρίζεις δεξιοστροφα ....... προκειμένου να το ρυθμίσεις ....... οπότε γυρνώντας το κατά την φορά που βιδώνει θα είσαι ήσυχος ........ όχι δλδ μιά από δω και μιά από κεί ...... Morning routine ....... Pentax K - 5 with Tamron 100 - 300 at the far end ....... handheld ......... no post processing whatsoever ....... Morning routine ....... Pentax K - 5 with Tamron 100 - 300 at the far end ....... handheld ......... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από babisskg 12
greekgreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λιμάνι Επανομής: Έκαναν πολύ φασαρία και τις έβαλα τιμωρία στο ένα πόδι: Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από greekgreek 7
star12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Αυτό το κτήριο ,Έιναι ένα γυμνάσιο που βρίσκεται στην φίλοθεη,και σε αυτό έχει γυριστεί η κλασσικη ταινία, χτυποκάρδια στο θρανίο με τη βουγιουκλακη .Ενώ στο δίπλα κτήριο παίζεται η παράσταση ,η μελωδίας της ευτυχίας .το δα χτες ,και θα λεγα ήταν εντυπωσιακό καμερα δε νου ρχοταν να πάρω ,και έτσι τράβηξα με τον ultra wide του iPhone 11
Snorky.GR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, spitonoikokurhs είπε Το αστρικό σμήνος Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, γνωστό κ ώς NGC 2264 (στο τέρμα δεξια) Το λαμπρότερο άστρο του σμήνους ονομάζεται S Μονόκερου κ μπορείτε να το παρατηρήσετε στο κέντρο περίπου της εικόνας. Το παρατηρούμε ασπρόμαυρα γιατί αυτή η πληροφορια που βλεπουμε ειναι μονο με φιλτρο Υδρογόνου Αλφα. Αν κανει λιγο καλοκαιρια σε μερικές μερες θα προσπαθησω να ανεβασω και εγχρωμη αποτυπωση! Η φωτογραφία αυτή χρειάστηκε περίπου 12 ώρες χρονου έκθεσης. Όμορφη φωτό......από πόσα συνολικά frames βγήκε αυτό το Stacking?....και με ποιο πρόγραμμα ? 2
Yannis1976 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, spitonoikokurhs είπε Το αστρικό σμήνος Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, γνωστό κ ώς NGC 2264 (στο τέρμα δεξια) Το λαμπρότερο άστρο του σμήνους ονομάζεται S Μονόκερου κ μπορείτε να το παρατηρήσετε στο κέντρο περίπου της εικόνας. Το παρατηρούμε ασπρόμαυρα γιατί αυτή η πληροφορια που βλεπουμε ειναι μονο με φιλτρο Υδρογόνου Αλφα. Αν κανει λιγο καλοκαιρια σε μερικές μερες θα προσπαθησω να ανεβασω και εγχρωμη αποτυπωση! Η φωτογραφία αυτή χρειάστηκε περίπου 12 ώρες χρονου έκθεσης. Δεν έχω λόγια... Μπράβο! 3
greekgreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και μερικές από τους υδροβιότοπους που πήγα αυτό το τριήμερο: Υδροβιότοπος Επανομής , canon 800d + canon 18-135 usm Υδροβιότοπος Γαλλικού Ποταμού Panasonic Lumix DMC-FZ300 canon 800d + canon 55-250 stm Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από greekgreek 16
highpriest Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, greekgreek είπε Και μερικές από τους υδροβιότοπους που πήγα αυτό το τριήμερο: Υδροβιότοπος Επανομής Υδροβιότοπος Γαλλικού Ποταμού Με ποιά μηχανη; Την bridge ή την DSLR; 1
spitonoikokurhs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Yannis1976 είπε Δεν έχω λόγια... Μπράβο! Ευχαριστώ πολύ! 2 ώρες πριν, Snorky.GR είπε Όμορφη φωτό......από πόσα συνολικά frames βγήκε αυτό το Stacking?....και με ποιο πρόγραμμα ? Θα σου πω οτι ειναι περιπου 12 ωρες με φιλτρο Ηα, στακ στο PixInsight. Απο κάτω, μπόνους, νεφέλωμα του Ωρίωνα, 5 ωρες συνολικα RGB! Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από spitonoikokurhs 22 3
Yannis1976 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, spitonoikokurhs είπε Ευχαριστώ πολύ! Θα σου πω οτι ειναι περιπου 12 ωρες με φιλτρο Ηα, στακ στο PixInsight. Απο κάτω, μπόνους, νεφέλωμα του Ωρίωνα, 5 ωρες συνολικα RGB! Έχω μείνει μ... Μπράβο και πάλι!! 1
spitonoikokurhs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Yannis1976 είπε Έχω μείνει μ... Μπράβο και πάλι!! Σε ευχαριστώ πολύ! Απειρα κρύα, απειρα ξενύχτια κ υπομονή για να βγει ενα αποτελεσμα καλό. Μελλοντικα θα ανέβασω κ τις λήψεις, μονοχρωμες, του καθε φιλτρου κ να σας δειξω πως φαινεται πριν να ξεκινησει η επεξεργασια 6
highpriest Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, spitonoikokurhs είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Απειρα κρύα, απειρα ξενύχτια κ υπομονή για να βγει ενα αποτελεσμα καλό. Μελλοντικα θα ανέβασω κ τις λήψεις, μονοχρωμες, του καθε φιλτρου κ να σας δειξω πως φαινεται πριν να ξεκινησει η επεξεργασια Οι αποτυπώσεις σου είναι εξαιρετικές. Συγχαρητήρια! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα