greekgreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μια ακόμη σημερινή: 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 σύνταγμα σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannis1976 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μερικές σημερινές από πρωινή πεζοπορία 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με iPhone 12 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από star12 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Pentan KP + 55-300mm plm. 24 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 λίγο απο τα κλασικά πλέον 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, gotthard είπε λίγο απο τα κλασικά πλέον 👍👍👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, gotthard είπε λίγο απο τα κλασικά πλέον Πόσα θες να μας τρελάνεις;! Που είναι αυτή; Εδώ Ελλάδα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, highpriest είπε Πόσα θες να μας τρελάνεις;! Που είναι αυτή; Εδώ Ελλάδα; Εσύ μας κάνεις πλάκα μάλλον ...... άντε να έρχεσαι καμμιά μερα Θεσσαλονίκη ...... να έχεις μηχανή μαζί σου και μπαταρίες ...... 8 λεπτά πριν, babisskg είπε Εσύ μας κάνεις πλάκα μάλλον ...... άντε να έρχεσαι καμμιά μερα Θεσσαλονίκη ...... να έχεις μηχανή μαζί σου και μπαταρίες ...... Μπαταρίες διότι αυτές των mirrorles φημίζονται για την διάρκεια τους ....... ενώ αν δεν φέρεις μηχανή ....... θα σου δώσω εγώ ...... έχω δύο Pentax ....... 😂😂😂 ....... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, babisskg είπε Εσύ μας κάνεις πλάκα μάλλον ...... άντε να έρχεσαι καμμιά μερα Θεσσαλονίκη ...... να έχεις μηχανή μαζί σου και μπαταρίες ...... Μπαταρίες διότι αυτές των mirrorles φημίζονται για την διάρκεια τους ....... ενώ αν δεν φέρεις μηχανή ....... θα σου δώσω εγώ ...... έχω δύο Pentax ....... 😂😂😂 ....... Πέραν της πλάκας, πρέπει οι βόρειοι τουλάχιστον που γράφουμε εδώ, να κανονίσουμε μια φωτοσυνάντηση πείτε μου τώρα και που είναι αυτό το υπέροχο φωτογραφικά μέρος! 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis444 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Συγνώμη αλλά έχω πάει εγώ που ΔΕΝ ειμαι βορρειος. Και δεν το ξέρετε εσείς; Δέλτα Αξιού. Μάλγαρα. Μισό τσιγάρο από Θεσσαλονίκη. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Ειλικρινά δεν έχω πάει ποτέ! Απο την άλλη επειδή Θεσ/νικη πηγαίνω μονο όταν έχει σχέση με δουλειά, δεν επιδιώκω να πάω για αναψυχή ή βόλτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα