babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, pifilos είπε Η δεύτερη είναι πολύ καλή ....... η πρώτη ξεκίνησε σαν μάθημα με τις σκιές , ενώ ο ρυθμός με τον οποίο την ανεβάζουν πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο με ξεπερνάει ....... 2
pifilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Panikas13 είπε τζαιαντ ??? Ναι !
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Δοκιμάζοντας τον m.zuiko 40-150 Κρατάω το δοκιμάζοντας ......... παρόλαυτα είναι πολύ καλή απόπειρα . Άντε με το καλό και στις καλύβες 👏
Panpaiz79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, babisskg είπε Κρατάω το δοκιμάζοντας ......... παρόλαυτα είναι πολύ καλή απόπειρα . Άντε με το καλό και στις καλύβες 👏 Ευχαριστώ. Μου άρεσε και νομίζω ότι όντως μου έλειπε 2
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Ευχαριστώ. Μου άρεσε και νομίζω ότι όντως μου έλειπε Έβαλες πολλά πράγματα μέσα στο κάδρο ...... αλλά θα βρείς την ισορροπία είμαι βέβαιος . Καλορίζικος και καλές λήψεις , έχεις την οπτική είναι βέβαιο . 1
Panpaiz79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, babisskg είπε Έβαλες πολλά πράγματα μέσα στο κάδρο ...... αλλά θα βρείς την ισορροπία είμαι βέβαιος . Καλορίζικος και καλές λήψεις , έχεις την οπτική είναι βέβαιο . Αλήθεια; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Κατανοώ ότι λόγω της εστιακής απόστασης υπάρχει συμπίεση, αλλά πιστεύω ότι ξεχωρίζουν στο κάδρο η βάρκα κι από πίσω τα μεγάλα καράβια. Εννοώ δεν "μπερδεύονται" μεταξύ τους 1
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Panpaiz79 είπε Αλήθεια; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Κατανοώ ότι λόγω της εστιακής απόστασης υπάρχει συμπίεση, αλλά πιστεύω ότι ξεχωρίζουν στο κάδρο η βάρκα κι από πίσω τα μεγάλα καράβια. Εννοώ δεν "μπερδεύονται" μεταξύ τους Τα βουνά δεν χρειάζονται .......
Panpaiz79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, babisskg είπε Τα βουνά δεν χρειάζονται ....... Κάτι τέτοιο εννοείς; Ή χωρίς βουνά καθόλου από πίσω; 5
pifilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Κάτι τέτοιο εννοείς; Ή χωρίς βουνά καθόλου από πίσω; Είναι θέμα γούστου μάλλον. Εμένα μου αρέσουν τα βουνά γιατί δίνουν περιεχόμενο για την τοποθεσία. 4
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Κάτι τέτοιο εννοείς; Ή χωρίς βουνά καθόλου από πίσω; Σωστά , η πολύ μακρινή λήψη με τηλεφακό η οποία περιέχει πολλά πράγματα δεν είναι ακριβώς η χρήση του , χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει . Αντίθετα πρέπει να χρησιμοποιείται για πιο κοντινά αντικείμενα , ώστε η συμπίεση να τα αναδυκνείει θολώντας το υπόλοιπο . Είναι παραπλανητική η αντίληψη ότι ένας τηλεφακός χρειάζεται επειδή μπορεί να δεί μέχρι την σελήνη . Θα το δείς σε όσους τραβάνε με bridge camera ....... μη γνωρίζοντας τι άλλο μπορούν να κάνουν με έναν τηλεφακό . Ενώ φυσικά θα βρείς τον δρόμο σου και για μακριά αλλά και για κοντά δοκιμάζοντας πάντα . Καλή επιτυχία . 10 λεπτά πριν, babisskg είπε Σωστά , η πολύ μακρινή λήψη με τηλεφακό η οποία περιέχει πολλά πράγματα δεν είναι ακριβώς η χρήση του , χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει . Αντίθετα πρέπει να χρησιμοποιείται για πιο κοντινά αντικείμενα , ώστε η συμπίεση να τα αναδυκνείει θολώντας το υπόλοιπο . Είναι παραπλανητική η αντίληψη ότι ένας τηλεφακός χρειάζεται επειδή μπορεί να δεί μέχρι την σελήνη . Θα το δείς σε όσους τραβάνε με bridge camera ....... μη γνωρίζοντας τι άλλο μπορούν να κάνουν με έναν τηλεφακό . Ενώ φυσικά θα βρείς τον δρόμο σου και για μακριά αλλά και για κοντά δοκιμάζοντας πάντα . Καλή επιτυχία . Λήψη από τα 300mm ενός Zuiko 40 - 150 δλδ στο ανώτερο άκρο του , επάνω στην αγαπημένη Olympus e - 420 , φυσικά σε 4/3 mount . 11
Dr_73 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Από την άλλη, η φωτογραφία είναι ανεξάντλητη , για να μπει σε καλούπια. Ωραίες οι φωτογραφίες. 4
Snorky.GR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, babisskg είπε Σωστά , η πολύ μακρινή λήψη με τηλεφακό η οποία περιέχει πολλά πράγματα δεν είναι ακριβώς η χρήση του , χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει . Αντίθετα πρέπει να χρησιμοποιείται για πιο κοντινά αντικείμενα , ώστε η συμπίεση να τα αναδυκνείει θολώντας το υπόλοιπο . Είναι παραπλανητική η αντίληψη ότι ένας τηλεφακός χρειάζεται επειδή μπορεί να δεί μέχρι την σελήνη . Θα το δείς σε όσους τραβάνε με bridge camera ....... μη γνωρίζοντας τι άλλο μπορούν να κάνουν με έναν τηλεφακό . Ενώ φυσικά θα βρείς τον δρόμο σου και για μακριά αλλά και για κοντά δοκιμάζοντας πάντα . Καλή επιτυχία . Λήψη από τα 300mm ενός Zuiko 40 - 150 δλδ στο ανώτερο άκρο του , επάνω στην αγαπημένη Olympus e - 420 , φυσικά σε 4/3 mount . Βρήκες και την βάρκα με το κατάλληλο όνομα....πάει τον έστειλες 🤣🤣🤣👍 1
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε Βρήκες και την βάρκα με το κατάλληλο όνομα....πάει τον έστειλες 🤣🤣🤣👍 Που το είδες το όνομα απορώ ...... ούτε καν το πρόσεξα ...... πάω πίσω να δώ ..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα