babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, pifilos είπε Η δεύτερη είναι πολύ καλή ....... η πρώτη ξεκίνησε σαν μάθημα με τις σκιές , ενώ ο ρυθμός με τον οποίο την ανεβάζουν πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο με ξεπερνάει ....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, pifilos είπε τζαιαντ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δοκιμάζοντας τον m.zuiko 40-150 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Panikas13 είπε τζαιαντ ??? Ναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Δοκιμάζοντας τον m.zuiko 40-150 Κρατάω το δοκιμάζοντας ......... παρόλαυτα είναι πολύ καλή απόπειρα . Άντε με το καλό και στις καλύβες 👏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, babisskg είπε Κρατάω το δοκιμάζοντας ......... παρόλαυτα είναι πολύ καλή απόπειρα . Άντε με το καλό και στις καλύβες 👏 Ευχαριστώ. Μου άρεσε και νομίζω ότι όντως μου έλειπε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Ευχαριστώ. Μου άρεσε και νομίζω ότι όντως μου έλειπε Έβαλες πολλά πράγματα μέσα στο κάδρο ...... αλλά θα βρείς την ισορροπία είμαι βέβαιος . Καλορίζικος και καλές λήψεις , έχεις την οπτική είναι βέβαιο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, babisskg είπε Έβαλες πολλά πράγματα μέσα στο κάδρο ...... αλλά θα βρείς την ισορροπία είμαι βέβαιος . Καλορίζικος και καλές λήψεις , έχεις την οπτική είναι βέβαιο . Αλήθεια; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Κατανοώ ότι λόγω της εστιακής απόστασης υπάρχει συμπίεση, αλλά πιστεύω ότι ξεχωρίζουν στο κάδρο η βάρκα κι από πίσω τα μεγάλα καράβια. Εννοώ δεν "μπερδεύονται" μεταξύ τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Panpaiz79 είπε Αλήθεια; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Κατανοώ ότι λόγω της εστιακής απόστασης υπάρχει συμπίεση, αλλά πιστεύω ότι ξεχωρίζουν στο κάδρο η βάρκα κι από πίσω τα μεγάλα καράβια. Εννοώ δεν "μπερδεύονται" μεταξύ τους Τα βουνά δεν χρειάζονται ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, babisskg είπε Τα βουνά δεν χρειάζονται ....... Κάτι τέτοιο εννοείς; Ή χωρίς βουνά καθόλου από πίσω; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Κάτι τέτοιο εννοείς; Ή χωρίς βουνά καθόλου από πίσω; Είναι θέμα γούστου μάλλον. Εμένα μου αρέσουν τα βουνά γιατί δίνουν περιεχόμενο για την τοποθεσία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε Κάτι τέτοιο εννοείς; Ή χωρίς βουνά καθόλου από πίσω; Σωστά , η πολύ μακρινή λήψη με τηλεφακό η οποία περιέχει πολλά πράγματα δεν είναι ακριβώς η χρήση του , χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει . Αντίθετα πρέπει να χρησιμοποιείται για πιο κοντινά αντικείμενα , ώστε η συμπίεση να τα αναδυκνείει θολώντας το υπόλοιπο . Είναι παραπλανητική η αντίληψη ότι ένας τηλεφακός χρειάζεται επειδή μπορεί να δεί μέχρι την σελήνη . Θα το δείς σε όσους τραβάνε με bridge camera ....... μη γνωρίζοντας τι άλλο μπορούν να κάνουν με έναν τηλεφακό . Ενώ φυσικά θα βρείς τον δρόμο σου και για μακριά αλλά και για κοντά δοκιμάζοντας πάντα . Καλή επιτυχία . 10 λεπτά πριν, babisskg είπε Σωστά , η πολύ μακρινή λήψη με τηλεφακό η οποία περιέχει πολλά πράγματα δεν είναι ακριβώς η χρήση του , χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει . Αντίθετα πρέπει να χρησιμοποιείται για πιο κοντινά αντικείμενα , ώστε η συμπίεση να τα αναδυκνείει θολώντας το υπόλοιπο . Είναι παραπλανητική η αντίληψη ότι ένας τηλεφακός χρειάζεται επειδή μπορεί να δεί μέχρι την σελήνη . Θα το δείς σε όσους τραβάνε με bridge camera ....... μη γνωρίζοντας τι άλλο μπορούν να κάνουν με έναν τηλεφακό . Ενώ φυσικά θα βρείς τον δρόμο σου και για μακριά αλλά και για κοντά δοκιμάζοντας πάντα . Καλή επιτυχία . Λήψη από τα 300mm ενός Zuiko 40 - 150 δλδ στο ανώτερο άκρο του , επάνω στην αγαπημένη Olympus e - 420 , φυσικά σε 4/3 mount . 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Από την άλλη, η φωτογραφία είναι ανεξάντλητη , για να μπει σε καλούπια. Ωραίες οι φωτογραφίες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, babisskg είπε Σωστά , η πολύ μακρινή λήψη με τηλεφακό η οποία περιέχει πολλά πράγματα δεν είναι ακριβώς η χρήση του , χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει . Αντίθετα πρέπει να χρησιμοποιείται για πιο κοντινά αντικείμενα , ώστε η συμπίεση να τα αναδυκνείει θολώντας το υπόλοιπο . Είναι παραπλανητική η αντίληψη ότι ένας τηλεφακός χρειάζεται επειδή μπορεί να δεί μέχρι την σελήνη . Θα το δείς σε όσους τραβάνε με bridge camera ....... μη γνωρίζοντας τι άλλο μπορούν να κάνουν με έναν τηλεφακό . Ενώ φυσικά θα βρείς τον δρόμο σου και για μακριά αλλά και για κοντά δοκιμάζοντας πάντα . Καλή επιτυχία . Λήψη από τα 300mm ενός Zuiko 40 - 150 δλδ στο ανώτερο άκρο του , επάνω στην αγαπημένη Olympus e - 420 , φυσικά σε 4/3 mount . Βρήκες και την βάρκα με το κατάλληλο όνομα....πάει τον έστειλες 🤣🤣🤣👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε Βρήκες και την βάρκα με το κατάλληλο όνομα....πάει τον έστειλες 🤣🤣🤣👍 Που το είδες το όνομα απορώ ...... ούτε καν το πρόσεξα ...... πάω πίσω να δώ ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα