greekgreek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Άγιος Παντελεήμονας ,Βεγορίτιδα: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Panpaiz79 είπε ✅✅✅ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, highpriest είπε Επαρχία δεν παίζουν τέτοια... Μια φορά έκανα νύξη σε φιλικό πρόσωπο, και δέχτηκα 182 ερωτήσεις σαν να ήταν επαγγελματίας μοντέλο, αλλά και μοναχή σε μοναστήρι -Και που θα με φωτογραφήσεις -Και πως θα με φωτογραφήσεις; -Και ποιοί άλλοι θα είναι; -Και λεφτα θα πάρω; -Και οι φωτογραφίες θα πουληθούν/προβληθούν πουθενά; -Που; και τι...και πως...και γιατί...και να ρωτήσω και τον μπαμπά μου και την μαμα μου αν με αφήνουν (30 χρονών παρακαλώ) και τι θα πει ο κόσμος; .... Καλύτερα μανιτάρια ρε! 😄 Υ.Γ Σοβαρά όμως θα ήθελα να δοκιμάσω μάθω φωτογραφία πορτραίτου (είναι ένα skill που δεν έχω αναπτύξει ακόμη), αλλά δεν παίζει κάτι παρόμοιο εδώ, ενώ το να πληρώσω μόνος μου ολόκληρο σεσιον με μοντέλο, δεν παίζει. Κλαίωωωωωω!!!! Αλλα έχεις δίκιο έχει τέτοια ψώνια αλλα και εσύ πρέπει να έπεσες στην περίπτωση Εγω πρώτη φορά συμμετείχα σε κάτι τέτοιο και μπορώ να πω οτι οι εντυπώσεις ηταν πολύ καλες !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Από τη σημερινή επίσκεψη στη Λίμνη Βεγορίτιδα: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρωινό εγερτήριο ...... μετά βαΐων , κλάδων και παρελάσεων ....... μέχρι να φτάσει η επόμενη Pentax ....... η εικόνα παρατίθεται as is ...... no focus stacking whatsoever ........ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από babisskg 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) MFT και κουραφέξαλα ........ 🤣🤣🤣 ....... Olympus ....... έτσι πήρε τον κατήφορο και η Canon ....... 🤣🤣🤣 ...... και έφτασε από 5DS ...... πω , πω τι είπα ...... 👍👍👍 ....... στις κρύες RP ........ 🤣🤣🤣 ....... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από babisskg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Βριλήσσια πριν από λίγο 20mm f3.2 iso 100 1,6sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 ..καλησπέρα, ορεινή Αρκαδία. iso 64, f5.6, 10 sec. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, NickSyk είπε ..καλησπέρα, ορεινή Αρκαδία. iso 64, f5.6, 10 sec. Εσύ αυτό το κάτι τις με τα εκκλησάκια το έχεις πάντως.....ακόμα επιστρέφω ποτε-ποτε στην σελίδα 96 για να ξαναδώ εκείνο το εκκλησάκι σου 🙂👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, decentintocerberon είπε Βριλήσσια πριν από λίγο Πολύ Ωραία ! Να βάλω και εγώ μια σημερινή, απογευματινή από τα Βριλήσσια Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από costas_ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, Snorky.GR είπε Εσύ αυτό το κάτι τις με τα εκκλησάκια το έχεις πάντως.....ακόμα επιστρέφω ποτε-ποτε στην σελίδα 96 για να ξαναδώ εκείνο το εκκλησάκι σου 🙂👍 ..όντως μου δημιουργούν μια γοητεία σε σχέση με τις μεγαλόπρεπες εκκλησίες, ίσως επειδή είναι φτιαγμένα από απλούς ντόπιους κατοίκους με τοπικά υλικά και με μπόλικο μεράκι, ενω ''δένουν'' αρμονικά με το περιβάλλον.. την καλημέρα μου σε σένα και στην Ολλανδία.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Βελβεντό Κοζάνης 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα