Iliemp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από Iliemp 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4is Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Panpaiz79 είπε Φοβερή, μπράβο! Και το καδράρισμα και η επεξεργασία 👌 Πες μας καμία πληροφορία για το πώς την τράβηξες (έκανες stacking; με τι φακό/μηχανή; έστησες τρίποδο και περίμενες το φλαμίγκο;) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από m4is Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, m4is είπε Φοβερή, μπράβο! Και το καδράρισμα και η επεξεργασία 👌 Πες μας καμία πληροφορία για το πώς την τράβηξες (έκανες stacking; με τι φακό/μηχανή; έστησες τρίποδο και περίμενες το φλαμίγκο;) Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Δυστυχώς δεν έχω τηλεφακο, οπότε την τράβηξα με τον zuiko 45 mm f/1.8 που σε φουλ φρεημ είναι 90 mm. Σε μια Olympus epl7 με αρκετό κροπ. Στο χέρι έγινε η λήψη κι ευτυχώς δεν χρειάστηκε να περιμένω, μάλλον εκείνο περίμενε εμένα 😁! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, greekgreek είπε Πού ακριβώς Ν. Πέλλας - Κιλκίς είναι; Στο μονοπάτι του στραβοπόταμου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, gotthard είπε Στο μονοπάτι του στραβοπόταμου Μέχρι την Καστανερή έχω πάει παλιά , από ότι είδα είναι λίγο πιο μετά. Θα το έχω υπόψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Iliemp είπε Wowwwwww !!! Bravo @Iliemp,....πολύ καλές όλες τους, αρκετά ισορροπημένα κάδρα, ....δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω. Όμορφες όλες τους....δεν σηκώνει διαλογή εδώ. 😉 Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από Snorky.GR 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, Iliemp είπε Χρησιμοποίησες ND φίλτρο ; ποσα στοπ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Πολύ τυχεροί όσοι είστε σε συλλόγους/λέσχες και έχετε μοντέλα να σας ποζάρουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, highpriest είπε Πολύ τυχεροί όσοι είστε σε συλλόγους/λέσχες και έχετε μοντέλα να σας ποζάρουν. Δεν ειναι και κάτι φοβερό ... Αυτο μπορείς και να το κάνει και με μια παρέα βάζεις κάποια λεφτά και βρήσκεις μοντέλο .... το συγκεκριμένο ήταν η κόρη μέλους της λέσχης 😁😁... Αλλα και πάλι τη πληρώσαμε !! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, anestis1975 είπε Δεν ειναι και κάτι φοβερό ... Αυτο μπορείς και να το κάνει και με μια παρέα βάζεις κάποια λεφτά και βρήσκεις μοντέλο .... το συγκεκριμένο ήταν η κόρη μέλους της λέσχης 😁😁... Αλλα και πάλι τη πληρώσαμε !! Επαρχία δεν παίζουν τέτοια... Μια φορά έκανα νύξη σε φιλικό πρόσωπο, και δέχτηκα 182 ερωτήσεις σαν να ήταν επαγγελματίας μοντέλο, αλλά και μοναχή σε μοναστήρι -Και που θα με φωτογραφήσεις -Και πως θα με φωτογραφήσεις; -Και ποιοί άλλοι θα είναι; -Και λεφτα θα πάρω; -Και οι φωτογραφίες θα πουληθούν/προβληθούν πουθενά; -Που; και τι...και πως...και γιατί...και να ρωτήσω και τον μπαμπά μου και την μαμα μου αν με αφήνουν (30 χρονών παρακαλώ) και τι θα πει ο κόσμος; .... Καλύτερα μανιτάρια ρε! 😄 Υ.Γ Σοβαρά όμως θα ήθελα να δοκιμάσω μάθω φωτογραφία πορτραίτου (είναι ένα skill που δεν έχω αναπτύξει ακόμη), αλλά δεν παίζει κάτι παρόμοιο εδώ, ενώ το να πληρώσω μόνος μου ολόκληρο σεσιον με μοντέλο, δεν παίζει. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από highpriest 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GQPhDFBI Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, highpriest είπε Επαρχία δεν παίζουν τέτοια... Αποκλείεται, δεν έχεις απευθυνθεί στα σωστά άτομα. Είμαι σίγουρος αν ψάξεις "wannabe influencer " από την περιοχή σου, θα βρεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, CONAN_ είπε Χρησιμοποίησες ND φίλτρο ; ποσα στοπ ; Ναι είναι με ND φίλτρο 10 stop. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Η πρωτη απο κατι βιόλιτζηδεσ στο κεντρο στη παραλια.ειχαν ενα δικο τουσ φωτογραφο αλλα επειδη ηταν σε δημοσιο δρομο για αυτο το ανεβασα.απλα θελω να ρωτησω επειδη δεν ειναι Λονδινο εδω,,, που ηξερα εκει για τουσ νομουσ επειδη ζουσα εκει και θελω να ξαναζησω λολ αν μπορω σε δημοσια event να τα ανεβαζω. αν οχι σε κλειστουσ χωρουσ δηλ.αυτο με αρεσε η σταση για αυτο και ειπα να το βαλω εδω στο φορουμ.στο φλικερ ισταρ ακομα δε βαζω τετιεσ εικονεσ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα