alxandros_gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/10/2022 στις 10:35 ΠΜ, sakis444 είπε Παρά πολύ ωραία κ ιδιαίτερη η 2η έστω κι αν βγήκε από σπόντα. Στην πρώτη όμως γιατί τόσος θόρυβος; Βράδυ και πολύ υψηλό iso; Και μια από μένα πρόσφατη με ελαχιστα αργο shutter για να φανεί η διαγωνια αυτη ροή του νερού. Pentax kp +20-40mm @38mm, 1/10sec f11 iso100 για δεν ηταν υψηλο iso /απλα μου βγηκε πολυ σκοτεινη με ρυθμισειs και χαμηλο iso και επειδη ηταν γατακι το εκανα επεξεργασια με lightroom και ανεβασα το exposure στα υψη δυστηχωσ..ηταν το γατακι σε ενα σκοτεινο σημειο που χρειαζοταν φλασ Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από star12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σας, ώρα για καφέ!!! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Polyommatus icarus. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Άμα βγάλεις το 0 από πίσω είναι σαν K - 1d ....... 🤣🤣🤣 ....... Pentax K - 10d λοιπόν μαζί με τον 50 - 200 DA AL μπλα μπλα μπλα ....... και με image stabilization και πάνω σε τρίποδα της κακιάς ώρας ...... που θα πάει ..... θα γυρίσει ο τροχός ...... τελείωσε και το έργο με το " Όλοι σε mft θα καταλήξετε " ........ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Από την πρωινή βόλτα στο δάσος.....το συναντώ τακτικά, αλλά δεν ξέρω πως το λένε... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GQPhDFBI Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Snorky.GR είπε Από την πρωινή βόλτα στο δάσος.....το συναντώ τακτικά, αλλά δεν ξέρω πως το λένε... Επειδή λες ότι τα ξέρω όλα Himalayan balsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μοτορ φεστιβάλ ,σήμερα το απόγευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, decentintocerberon είπε Ξαναείδα Ascona ......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GQPhDFBI Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 @decentintocerberon ολοκληρωμένη παρουσίαση, σαν να ήμουν εκεί. Δοκίμασες κανένα pan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GQPhDFBI είπε @decentintocerberon ολοκληρωμένη παρουσίαση, σαν να ήμουν εκεί. Δοκίμασες κανένα pan; δεν ειχε καλό φωτισμό και πολύ κόσμο στα καγκελα ,οποτε τραβηξα μονο με 85μμ 1,8 . Επειδη δεν εχω ξαναδεί τετοιο θέαμα τη πιο πολύ ωρα ημουν με το στομα ανοιχτό παρα φωτογραφιζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konkarien Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Τόκιο ντριφτ.....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα