highpriest Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, GQPhDFBI είπε Θέλεις σε όλες τις κατηγορίες; Compact/slr κλπ. Το μέγεθος του αισθητήρα παίζει ρόλο; Ψηφιακές άνω των 10 megapixel. Σε οποιοδήποτε σύστημα.
Dr_73 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GQPhDFBI είπε Είναι rangefinder και δεν μπορώ να σκανάρω τα αρνητικά, αλλιώς θα είχα πάρει 2. Είναι ψηφιακή rangefinder με αισθητήρα ccd. Οπότε δεν έχεις να σκανάρεις αρνητικά. Leica M-E.
GQPhDFBI Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Είναι ψηφιακή rangefinder με αισθητήρα ccd. Οπότε δεν έχεις να σκανάρεις αρνητικά. Leica M-E. Δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για να σκανάρω τα αρνητικά μου. ΤΟ ξέρω ότι είναι CCD το αυθεντικό το KODAK
CONAN_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από CONAN_ 11
Dr_73 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Οι νέες τεχνολογίες δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη με τίποτε. Όπως η σταθεροποίηση . Η παρακάτω βγήκε για να δοκιμάσω τη σταθεροποίηση . Στα 70mm με 1/20 και ενεργοποιημένη τη σταθεροποίηση . Σε πλήρη ανάλυση και μεγάλη μεγένθυση δεν κάνει μπαμ για κουνημένη , αλλά μου δημιουργεί κάποιες αμφιβολίες . Καλύτερα να είχα βάλει μεγαλύτερο iso και 1/80 , θα ένοιωθα πιο σίγουρος ! 5 λεπτά πριν τη δύση . 7
babisskg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Οι νέες τεχνολογίες δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη με τίποτε. Όπως η σταθεροποίηση . Η παρακάτω βγήκε για να δοκιμάσω τη σταθεροποίηση . Στα 70mm με 1/20 και ενεργοποιημένη τη σταθεροποίηση . Σε πλήρη ανάλυση και μεγάλη μεγένθυση δεν κάνει μπαμ για κουνημένη , αλλά μου δημιουργεί κάποιες αμφιβολίες . Καλύτερα να είχα βάλει μεγαλύτερο iso και 1/80 , θα ένοιωθα πιο σίγουρος ! 5 λεπτά πριν τη δύση . Πεντακάθαρη φαίνεται !
alx301 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Με το pixel 4, εν κίνηση με το αμαξι γυρνοντας σπίτι, με λιγο crop Βγαίνοντας από Αθήνα αρχιζει το πράσινο... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα