babisskg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Με τον Canon RF 100~400mm IS USM στα 400mm . Τα κλαδιά είναι κάπου στα 12 μέτρα και το αυτοκίνητο πίσω άλλα τόσα από τα κλαδιά. Με f/8 . Πολύ δυνατή , αν είναι και όπως βγήκε ακόμη περισσότερο ! As is .......... no post processing at all whatsoever ........ 6
greekfox1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Γατοκατάσταση Εδώ το μοντέλο θύμωσε που το βγάλαμε φωτογραφία🤣 7
babisskg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, greekfox1 είπε Γατοκατάσταση Εδώ το μοντέλο θύμωσε που το βγάλαμε φωτογραφία🤣 Διακυβεύονται δικαιώματα ........ να προσφέρατε έστω κανένα ζελέ τροφής σε φάκελο ...... ένα κάτι τις ...... 3
greekfox1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 38 λεπτά πριν, babisskg είπε Διακυβεύονται δικαιώματα ........ να προσφέρατε έστω κανένα ζελέ τροφής σε φάκελο ...... ένα κάτι τις ...... Α, θα την ανταμείψω αύριο, θα πάρει τον μισθό της🤣😉 1
RaKa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από RaKa 9
Dr_73 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, babisskg είπε Film days ! Αν σου αρέσει η προσομείωση φίλμ, πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς dxo photolab. 1
babisskg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Dr_73 είπε Αν σου αρέσει η προσομείωση φίλμ, πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς dxo photolab. Δεν είμαι πολύ φαν των εφαρμογών επεξεργασίας ! 1
Dr_73 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, babisskg είπε Δεν είμαι πολύ φαν των εφαρμογών επεξεργασίας ! Να γίνεις σιγά σιγά ! Εφόσον πλέον είμαστε ψηφιακοί , τελειώσαν τα παλιά που ξέραμε και έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι . Υπάρχουν άπειρα βιβλία σε pdf για να μάθεις κάθε λεπτομέρεια. 1
babisskg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Να γίνεις σιγά σιγά ! Εφόσον πλέον είμαστε ψηφιακοί , τελειώσαν τα παλιά που ξέραμε και έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι . Υπάρχουν άπειρα βιβλία σε pdf για να μάθεις κάθε λεπτομέρεια. I am to old for this ......... 🤣🤣🤣 ..... αυτά είναι για εσάς τους νέους ........
grlazy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, babisskg είπε Δεν είμαι πολύ φαν των εφαρμογών επεξεργασίας ! Παρε μια Fuji X-t3, τα έχει ενσωματωμένα.....😁 Εχει και site με συνταγες. 😜 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από grlazy
babisskg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, grlazy είπε Παρε μια Fuji X-t3, τα έχει ενσωματωμένα.....😁 Εχει και site με συνταγες. 😜 Δεν θέλω Φούντζι ........ δεν ταιριάζω εγώ μαζί τους ...... εκείνες δεν ξέρω τι λένε γι' αυτό το ζήτημα ....... 🤣🤣🤣 ......
greekfox1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Dr_73 είπε Να γίνεις σιγά σιγά ! Εφόσον πλέον είμαστε ψηφιακοί , τελειώσαν τα παλιά που ξέραμε και έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι . Υπάρχουν άπειρα βιβλία σε pdf για να μάθεις κάθε λεπτομέρεια. Ποια βιβλία προτεινεις;(και που μπορώ να τα βρω;)
pifilos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, greekfox1 είπε Ποια βιβλία προτεινεις;(και που μπορώ να τα βρω;) Γνώμη μου είναι πως αντίστοιχου περιεχομένου βίντεο στο youtube εξυπηρετούν καλύτερα τον σκοπό αυτό λόγω του άμεσου αποτελέσματος των ρυθμίσεων που εξηγούνται σε μια εικόνα που χρησιμοποιείται ως παράδειγμα. Υπάρχουν από πολύ απλά και μαζεμένα βίντεο για να πάρεις άμεσα την πληροφορία, μέχρι μεγάλης διάρκειας και επεξηγηματικά ώστε να γίνουν κατανοητές οι παρεμβάσεις και να γίνει κτήμα σου το πότε και πόσο πρέπει να παρέμβεις. Φυσικά ό,τι εξυπηρετεί καλύτερα τον καθένα. 1
Dr_73 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μπάμπη, θυμάσαι που λέγαμε για το soft focus όταν είμαστε πιο κοντά από την ελάχιστη απόσταση που απαιτείται για να εστιάσει ο φακός ; Εδώ είναι με τον Canon RF 100~400mm IS USM , στα 400mm που έχει ελάχιστη απόσταση εστίασης 1.2m. Και είμαι αρκετά πιο κοντά, οπότε είναι soft η εικόνα. Η γλάστρα είναι σε σκεπαστό , είχε λίγο συννεφιά, με f/8 και 1/400 , έβαλε iso 25.000 . Πιστεύω είναι αρκετά καλά και η εικόνα δεν θα έλεγα ότι είναι άχρηστη . Επειδή διάβαζα διάφορους online experts ότι η RP δεν τα πάει πολύ καλά στις σκιές με υψηλά iso . 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα