billthes Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 απο τη μεσημεριανή βόλτα.. τραβηγμένη με το κινητό 10
hexdec Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Κερκίνη Αργυροπελεκανος Pelecanus crispus και μερικοι αετομαχοι στην σειρά (Lanius excubitor) αν δεν κανω λάθος 15
Ntinlanden Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Κρίμα γιατι μου αρεσε αυτή η λήψη αλλα τη χαλάνε στο βάθος κήπος τα αυτοκίνητα τα κάγκελα και γενικά ο πολιτισμός. 18-140 στα 85mm, με χρήση nd 64 για αυξημένο χρόνο στα 2 sec. 5
NickSyk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, hexdec είπε Κερκίνη Αργυροπελεκανος Pelecanus crispus και μερικοι αετομαχοι στην σειρά (Lanius excubitor) αν δεν κανω λάθος
NickSyk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, NickSyk είπε 3 ώρες πριν, hexdec είπε Κερκίνη Αργυροπελεκανος Pelecanus crispus και μερικοι αετομαχοι στην σειρά (Lanius excubitor) αν δεν κανω λάθος συγνώμη...'' κόλλησε'' ο υπολογιστής και ανέβηκε η ανάρτηση χωρίς τον σχολιασμό που έγραφα.. εκτός του ότι μου αρέσει, αν επιτρέπεται ήθελα να ρωτήσω με τι φακό έχει βγει η φωτογραφία.. στην μοναδική μου σύντομη επίσκεψη στην Κερκίνη, πριν λίγα χρόνια με τον 18-140 nikon δεν κατάφερα τίποτα το ιδιαίτερο από θέμα μεγέθους των πουλιών στα κάδρα... 1
hexdec Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, NickSyk είπε συγνώμη...'' κόλλησε'' ο υπολογιστής και ανέβηκε η ανάρτηση χωρίς τον σχολιασμό που έγραφα.. εκτός του ότι μου αρέσει, αν επιτρέπεται ήθελα να ρωτήσω με τι φακό έχει βγει η φωτογραφία.. στην μοναδική μου σύντομη επίσκεψη στην Κερκίνη, πριν λίγα χρόνια με τον 18-140 nikon δεν κατάφερα τίποτα το ιδιαίτερο από θέμα μεγέθους των πουλιών στα κάδρα... Με τον Nikkor 70-300 ED VR (DX) και την D7200. Ο φακός αυτός ήταν απο τις καλύτερες αγορές μου και αντικατέστησε τον αντίστοιχο Sigma απο τον οποίο είναι πολύ καλύτερος 1
NickSyk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, hexdec είπε Με τον Nikkor 70-300 ED VR (DX) και την D7200. Ο φακός αυτός ήταν απο τις καλύτερες αγορές μου και αντικατέστησε τον αντίστοιχο Sigma απο τον οποίο είναι πολύ καλύτερος Καλησπέρα.. σας ευχαριστώ.. αποδεικνύεται πάλι πως με κάτω από 300mm περίπου , δουλειά δεν γίνεται έξω στην ύπαιθρο για τέτοια θέματα.. και εδώ οι aps-c μηχανές έχουν πλεονέκτημα.. καλές λήψεις? 2
hexdec Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, NickSyk είπε Καλησπέρα.. σας ευχαριστώ.. αποδεικνύεται πάλι πως με κάτω από 300mm περίπου , δουλειά δεν γίνεται έξω στην ύπαιθρο για τέτοια θέματα.. και εδώ οι aps-c μηχανές έχουν πλεονέκτημα.. καλές λήψεις? Ε ναι τα 300mm ειναι 450 στην πραγματικοτητα (300×1.5)
anestis1975 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Στις 6/2/2021 στις 3:20 ΜΜ, and_64 είπε Ωραίες προσπάθειες! Lightpainting δουλεύει πολύ καλά σε αυτοκίνητα αν και με φλας + softbox δεν ήταν και πολύ εύκολο οταν το δοκίμασα. Ξαναβάζω τη φωτό απλά για να υπάρχει σημείο αναφοράς (είναι blend 3 λήψεις) Όταν βρω ευκαιρία θα δοκιμάσω το led wand που πήρα πρόσφατα απο τα βάθη της Κίνας το οποίο δείχνει πιο ποιοτικό απ'οτι περίμενα και θα απλουστεύσει πολύ τα πράγματα @anestis1975 απλά προσπάθησε να μη γυρίζεις τη φωτιστική πηγή προς το φακό εκτός αν θές οντως να φαίνονται τα σχέδια που κάνει το φώς οπως το κινείς το ξέρω αλλα ειναι δύσκολο έβγαλα και αλλες θα ανεβάσω ..... το εξκάλιμπερ ποσο πάει ?? 1
cubilone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Πολλαπλή έκθεση, η νέα μου αγαπημένη τεχνοτροπία. 10
anestis1975 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 με τα χίλα ζόρια τον στρίμωξα ..... ειναι με φακό φωτισμένη και πατέντα μπροστά απο τον φακό να μήν χτυπάει στην κάμερα το φως ..... αύτες ήταν πιο δύσκολες απο τις άλλες 7
babisskg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, cubilone είπε Πολλαπλή έκθεση, η νέα μου αγαπημένη τεχνοτροπία. Ενδιαφέρον φαίνεται , ειδικά η συγκεκριμένη , το ταίριασμα δείχνει πολύ καλό ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα