Ntinlanden Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, GQPhDFBI είπε Τι αγναντεύεις; Nice shot Το φεγγάρι που μόλις βγήκε και σήμανε το τέλος του milkyway photography 🥲 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chloe123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 καθώς μου αρέσουν τα κρύσταλλαμου,Μου αρέσουν πολύ αυτές οι φωτογραφίες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ο μαγικός μικρόκοσμος της φύσης που περιέχει τα πιο όμορφα χρώματα 🌈 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Iliemp είπε Ο μαγικός μικρόκοσμος της φύσης που περιέχει τα πιο όμορφα χρώματα 🌈 Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να την δούμε σε εκτύπωση σε κάποια έκθεση . 13 ώρες πριν, spectaculator είπε Χθες είπα να κάτσω μαζί με τα παιδιά να δούμε καμιά ταινία. Διάλεξαν την "IP Man, the awakening". Είμαι πολύ μεγάλος για να διασκεδάζω πλέον με ταινίες σαν αυτή, αλλά ένα καρέ μου τράβηξε την προσοχή. Βρείτε τι δεν στέκει... (δεν πολυκολλάει με το νήμα, αλλά σαν ερασιτέχνης φωτογράφος δεν άντεξα) Κάποιος κακεντρεχης ας πούμε , θα μιλούσε για κακή ποιότητα κατασκευής στις Seagull , όπου με το πρώτο κλικ πέφτει ο φακός από το σώμα ....... αν είναι Seagull βέβαια ......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Λευκάδα και iPhone XR. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 καλησπέρα σε όλους.. iso 64, 25 sec , f5 και τρίποδο.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, NickSyk είπε καλησπέρα σε όλους.. iso 64, 25 sec , f5 και τρίποδο.. Ωραίο το κάδρο αλλά f/5 γιατί σε τοπίο; Επίσης παίρνουν αρκετό σήκωμα τα shadows για το δικό μου μάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, and_64 είπε Ωραίο το κάδρο αλλά f/5 γιατί σε τοπίο; Επίσης παίρνουν αρκετό σήκωμα τα shadows για το δικό μου μάτι καλημέρα, και ευχαριστώ για το σχόλιο.. το f5 είναι κατά λάθος, νόμιζα πως είχα βάλει f8.. τώρα για τα σκοτεινά, έχεις δίκιο.. απλά πρίν την συμπίεση - για να ανέβει- κάτω απ΄΄ τα 2 mp η εικόνα από τον ορίζοντα και κάτω έδειχνε λίγο λιγότερο σκοτεινή .. εν τω μεταξύ είχα βγάλει κι άλλα καρέ πιό φωτεινά που δεν μου άρεσαν. όσο για την επεξεργασία, την οποία γενικά αποφεύγω - πλήν βασικών - κι ούτε την κατέχω και καλά .. έκανα κάποιες δοκιμές , αλλά ξεθώριαζε το σκούρο μπλέ της θάλασσας (το μπλέ του ουρανού μου άρεσε) και την άφησα όπως ήταν.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grlazy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/7/2022 στις 9:10 ΜΜ, Ntinlanden είπε Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από grlazy Remote shutter και αγκυλωση απο την ακινησία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, grlazy είπε Remote shutter και αγκυλωση απο την ακινησία ? Το πιο πιθανό (επειδή ευκολότερο) είναι επεξεργασία με layers στο photoshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, grlazy είπε 2 ώρες πριν, highpriest είπε Το πιο πιθανό (επειδή ευκολότερο) είναι επεξεργασία με layers στο photoshop Και τα δύο 😅 Το layer που ειμαι εγω μεσα εμπεριέχει 15 sec αγκυλώσης Εγω ήμουν ήδη επάνω, οι κάμερες στημένες κατω, δεν πατησα εγω το κλικ. Η δεύτερη κάμερα παντως εχει καλύτερη φωτογραφία απο την δικια μου 😇 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Ntinlanden 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Pentax K - 10d μαζί με τον 35αρη f/2.4 και ένα cpl φίλτρο ....... πήγα λίγο αριστερά το κάδρο διότι στην δεξιά πλευρά είχε στηθεί φωτογραφικό συνεργείο για δημιουργία portfolio ανερχόμενης star ....... ντυμένης στα λευκά με φόντο το γαλάζιο του Θερμαϊκού , ότι πρέπει για να πάθει ντελίριουμ τρεμενς το φωτόμετρο της μηχανής ....... περιττό να πω πως ο αισθητήρας είναι CCD ....... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από babisskg 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα