KAKADI Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Ζαγοροχωρια Fujifilm X-E3 Καλημερα και καλη εβδομαδα με πρωινο καφεδακι!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, KAKADI είπε Ζαγοροχωρια Fujifilm X-E3 Καλημερα και καλη εβδομαδα με πρωινο καφεδακι!! Επίσης καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους ! Στους αδειούχους όπου γης ........ 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους😀 Χθεσινή βόλτα στο Νιάρχος μαζί με την Sony RX100 M2😉 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Ένα όμορφο μέρος κοντά στην Καλαμπάκα !! Φωτογραφία βγαλμένη από το iphone XS μιας και ήταν το μόνο που είχα εύκαιρο εκείνη την στιγμή ☺️ 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Iliemp είπε Ένα όμορφο μέρος κοντά στην Καλαμπάκα !! Φωτογραφία βγαλμένη από το iphone XS μιας και ήταν το μόνο που είχα εύκαιρο εκείνη την στιγμή ☺️ Με ότι βολεύει .......... προκειμένου να πιαστεί η στιγμή ........ 28 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους😀 Χθεσινή βόλτα στο Νιάρχος μαζί με την Sony RX100 M2😉 Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα μιάς compact ...... εξελιγμένης διότι αυτές που έχω ήδη ναι μεν ....... αλλά ....... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, babisskg είπε Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα μιάς compact ...... εξελιγμένης διότι αυτές που έχω ήδη ναι μεν ....... αλλά ....... Όταν τα έλεγα εγώ, μου έλεγες χαλάει ο μηχανισμός και είναι για πέταμα μετά! Τώρα είναι καλές ε; 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, highpriest είπε Όταν τα έλεγα εγώ, μου έλεγες χαλάει ο μηχανισμός και είναι για πέταμα μετά! Τώρα είναι καλές ε; 😄 Σταμάτα ...... 🤣🤣🤣 ....... μην δείτε κανέναν άνθρωπο να προοδεύει ....... 🤣🤣🤣 ....... 3 λεπτά πριν, highpriest είπε Όταν τα έλεγα εγώ, μου έλεγες χαλάει ο μηχανισμός και είναι για πέταμα μετά! Τώρα είναι καλές ε; 😄 Και προσέξτε ....... μη με συγχύσετε ........ γιατί δεν το έχω και σε τίποτε να πάρω καμιά Canon ....... και ν' αρχίσω μετά ....... πόσο καλό κάνουν στα νεφρά σας ........ στο στομάχι σας ...... 🤣🤣🤣 ...... μάλιστα θα πάρω M50 ...... μάλιστα ........ 🤣🤣🤣 ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, babisskg είπε Με ότι βολεύει .......... προκειμένου να πιαστεί η στιγμή ........ Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα μιάς compact ...... εξελιγμένης διότι αυτές που έχω ήδη ναι μεν ....... αλλά ....... Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την Sony, απίστευτα μικρή κάμερα για τις δυνατότητες που έχει και τις φωτογραφίες που βγάζει. Και όντας φωτογραφίζοντας καιρό με Fujifilm μηχανές, δεν περιμενα να μου αρέσουν τόσο οι φωτογραφίες που βγάζει αυτή η μηχανη😉 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, greekfox1 είπε Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την Sony, απίστευτα μικρή κάμερα για τις δυνατότητες που έχει και τις φωτογραφίες που βγάζει. Και όντας φωτογραφίζοντας καιρό με Fujifilm μηχανές, δεν περιμενα να μου αρέσουν τόσο οι φωτογραφίες που βγάζει αυτή η μηχανη😉 Καλά , πέρα από το ότι τσιγκλάμε ο ένας τον άλλο ........ η μετατραυματική εμπειρία μου από την Sony δεν μου επιτρέπει ούτε την σκέψη ........ χρειάστηκαν έξη μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό για να βρώ κάπως την ισορροπία μου ....... όχι ότι την βρήκα αλλά λέμε τώρα ....... Ακόμη μου βάζουν demo εικόνες με Nikon , Canon κλπ ....... μη τυχόν και δώ καμιά Sony ...... όχι , στο άκουσμα της λέξης οι θεράποντες ψυχολόγοι είπαν πως δεν έχει καμία επίδραση στον ψυχισμό μου ...... ούτε στην γραφή ....... αρκεί να μην τη δώ μπροστά μου ....... 🤣🤣🤣 ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, babisskg είπε Καλά , πέρα από το ότι τσιγκλάμε ο ένας τον άλλο ........ η μετατραυματική εμπειρία μου από την Sony δεν μου επιτρέπει ούτε την σκέψη ........ χρειάστηκαν έξη μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό για να βρώ κάπως την ισορροπία μου ....... όχι ότι την βρήκα αλλά λέμε τώρα ....... Ακόμη μου βάζουν demo εικόνες με Nikon , Canon κλπ ....... μη τυχόν και δώ καμιά Sony ...... όχι , στο άκουσμα της λέξης οι θεράποντες ψυχολόγοι είπαν πως δεν έχει καμία επίδραση στον ψυχισμό μου ...... ούτε στην γραφή ....... αρκεί να μην τη δώ μπροστά μου ....... 🤣🤣🤣 ..... Επειδή δεν ξέρω τι έγινε, τι σου έκανε η Sony και δεν θέλεις να τη δεις μπροστά σου; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, greekfox1 είπε Επειδή δεν ξέρω τι έγινε, τι σου έκανε η Sony και δεν θέλεις να τη δεις μπροστά σου; Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες , λυτοί και δεμένοι ανά την υφήλιο ( no kidding ) φρόντισαν μέχρι να μου βρούν την διεύθυνση ώστε να απευθυνθώ απευθείας στην Ιαπωνία για εξηγήσεις σχετικά με αστοχία υλικού , την οποία είχαν και άλλοι ΠΟΛΛΟΙ ...... φευ ...... Έχει κλείσει αυτό το κομμάτι για μένα , εύχομαι ολόψυχα , έντιμα και ειλικρινά ........ να μην σας προκύψει ....... Βέβαια μέχρι τότε ....... δείχνει κάποια σημάδια πως θέλει να επανεξετάσει κάποια πράγματα σχετικά με το service της ....... At the end of the day ........ σιγά τα λάχανα ....... που δεν θα μπορέσω να βγάλω φωτογραφίες αν δεν κρατάω στα χέρια μου μία Sony ........ αν θα ήθελα να μάθω κάτι , αυτό θα ήταν ........ ποιός αποφασίζει για την πολιτική της εταιρείας σχετικά με την επικοινωνία με τους πελάτες της ....... να κλείσω ραντεβού μαζί του ....... να σταθώ πέντε λεπτά μαζί του ........ δεν χρειάζομαι παραπάνω ........ ώστε να καταλάβω τι συμβαίνει πιο πάνω ...... εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις ....... καλά για την εταιρεία που συνεργάζονται σχετικά με την επιλογή ανθρώπων που πρόκειται να αναλάβουν τέτοιες θέσεις ......... θα τους είχα αφήσει χωρίς ψωμί για τα επόμενα πενήντα χρόνια ....... τουλάχιστον ....... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GQPhDFBI Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, babisskg είπε Ακόμη μου βάζουν demo εικόνες με Nikon , Canon κλπ ...... Θα σου βάζω εγώ από Pentax, Περδίκι θα γίνεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, babisskg είπε Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες , λυτοί και δεμένοι ανά την υφήλιο ( no kidding ) φρόντισαν μέχρι να μου βρούν την διεύθυνση ώστε να απευθυνθώ απευθείας στην Ιαπωνία για εξηγήσεις σχετικά με αστοχία υλικού , την οποία είχαν και άλλοι ΠΟΛΛΟΙ ...... φευ ...... Έχει κλείσει αυτό το κομμάτι για μένα , εύχομαι ολόψυχα , έντιμα και ειλικρινά ........ να μην σας προκύψει ....... Βέβαια μέχρι τότε ....... δείχνει κάποια σημάδια πως θέλει να επανεξετάσει κάποια πράγματα σχετικά με το service της ....... At the end of the day ........ σιγά τα λάχανα ....... που δεν θα μπορέσω να βγάλω φωτογραφίες αν δεν κρατάω στα χέρια μου μία Sony ........ αν θα ήθελα να μάθω κάτι , αυτό θα ήταν ........ ποιός αποφασίζει για την πολιτική της εταιρείας σχετικά με την επικοινωνία με τους πελάτες της ....... να κλείσω ραντεβού μαζί του ....... να σταθώ πέντε λεπτά μαζί του ........ δεν χρειάζομαι παραπάνω ........ ώστε να καταλάβω τι συμβαίνει πιο πάνω ...... εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις ....... καλά για την εταιρεία που συνεργάζονται σχετικά με την επιλογή ανθρώπων που πρόκειται να αναλάβουν τέτοιες θέσεις ......... θα τους είχα αφήσει χωρίς ψωμί για τα επόμενα πενήντα χρόνια ....... τουλάχιστον ....... Κατάλαβα, αθάνατα ελληνικά service, εύχομαι όντως να μην το χρειαστώ😉🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Κατάλαβα, αθάνατα ελληνικά service, εύχομαι όντως να μην το χρειαστώ😉🤣 Δεν βγήκα χθες από το αυγό , σαφώς υπάρχει η ρήση περί του πελάτη ο οποίος έχει πάντα δίκιο και άλλα παρόμοια ....... σαφώς υπάρχουν οι πολιτικές γύρω από διάφορα εμπορικά ....... ένα που είναι δύσκολο να παίξουμε η αν προτιμάς τα περιθώρια για να ελιχθούμε είναι πολύ δυσδιάκριτα ....... είναι η φήμη της εταιρείας , το όνομα ....... η ιστορία που κουβαλάει μαζί του ........ υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και λίγο χαβαλέ ........ σε άλλα ούτε χιλιοστό ....... οι επιπτώσεις θα είναι πανάκριβες ......... κι' όταν η δουλειά έχει να κάνει με λεφτά ....... 10 λεπτά πριν, GQPhDFBI είπε Θα σου βάζω εγώ από Pentax, Περδίκι θα γίνεις... Άσε ...... περιμένω σαν το καρτάλι για καμμία K - 3 ..... K - p ..... K - 1 ...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, babisskg είπε Δεν βγήκα χθες από το αυγό , σαφώς υπάρχει η ρήση περί του πελάτη ο οποίος έχει πάντα δίκιο και άλλα παρόμοια ....... σαφώς υπάρχουν οι πολιτικές γύρω από διάφορα εμπορικά ....... ένα που είναι δύσκολο να παίξουμε η αν προτιμάς τα περιθώρια για να ελιχθούμε είναι πολύ δυσδιάκριτα ....... είναι η φήμη της εταιρείας , το όνομα ....... η ιστορία που κουβαλάει μαζί του ........ υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και λίγο χαβαλέ ........ σε άλλα ούτε χιλιοστό ....... οι επιπτώσεις θα είναι πανάκριβες ......... κι' όταν η δουλειά έχει να κάνει με λεφτά ....... Συμφωνώ απολύτως 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα