babisskg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 50 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Καλημέρα σας .... Εχθές πειραματίστηκα λίγο σε μια τεχνική που δεν έχω ξαναπροσπαθήσει light painting την λένε .....Τώρα δεν ξέρω αν κατάφερα και πολλά άλλα στο τέλος η προσπάθεια μετράει ... Η πρώτη παντός τα σπάει ! 3
dimoskoutr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, anestis1975 είπε Καλημέρα σας .... Εχθές πειραματίστηκα λίγο σε μια τεχνική που δεν έχω ξαναπροσπαθήσει light painting την λένε .....Τώρα δεν ξέρω αν κατάφερα και πολλά άλλα στο τέλος η προσπάθεια μετράει ... Μια χαρά, ειδικά η πρώτη... και εγώ ρίχνω light painting κάπου κάπου, έχει ενδιαφέρον σε πορτραίτο ειδικά... Δοκίμασε με κάποιον από την οικογένεια σου. 1
anestis1975 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, babisskg είπε Η πρώτη παντός τα σπάει ! Σε ευχαριστώ 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Μια χαρά, ειδικά η πρώτη... και εγώ ρίχνω light painting κάπου κάπου, έχει ενδιαφέρον σε πορτραίτο ειδικά... Δοκίμασε με κάποιον από την οικογένεια σου. Εγώ να πω την αλήθεια δεν το είχα πολύ σε υπόληψη αλλά έπαθα πλάκα με αυτά που μπορείς να κάνεις ..... Τους κυνηγάω αλλά γκρινιάζουν .... 😂😂😂 Πορτρέτα έχω δει είναι φοβερά 1
and_64 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Ωραίες προσπάθειες! Lightpainting δουλεύει πολύ καλά σε αυτοκίνητα αν και με φλας + softbox δεν ήταν και πολύ εύκολο οταν το δοκίμασα. Ξαναβάζω τη φωτό απλά για να υπάρχει σημείο αναφοράς (είναι blend 3 λήψεις) Όταν βρω ευκαιρία θα δοκιμάσω το led wand που πήρα πρόσφατα απο τα βάθη της Κίνας το οποίο δείχνει πιο ποιοτικό απ'οτι περίμενα και θα απλουστεύσει πολύ τα πράγματα @anestis1975 απλά προσπάθησε να μη γυρίζεις τη φωτιστική πηγή προς το φακό εκτός αν θές οντως να φαίνονται τα σχέδια που κάνει το φώς οπως το κινείς 4
NickSyk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 σε συνέχεια.. λίγες ακόμα από Καναδά.. στην δεύτερη ο πύργος CN Tower (κύριο αξιοθέατο της πόλης) με τελικό ύψος 553 μ. και επισκέψιμος με ασανσέρ στα 342 μ.?? με απέραντη θέα.. στην τρίτη μέρος της θέα από εκεί ψηλά , και η τέταρτη επίγεια... 6
dimoskoutr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, NickSyk είπε σε συνέχεια.. λίγες ακόμα από Καναδά.. στην δεύτερη ο πύργος CN Tower (κύριο αξιοθέατο της πόλης) με τελικό ύψος 553 μ. και επισκέψιμος με ασανσέρ στα 342 μ.?? με απέραντη θέα.. στην τρίτη μέρος της θέα από εκεί ψηλά , και η τέταρτη επίγεια... Από τη μια δυσκολη η δουλειά σου μακριά από την οικογένεια, από την άλλη γεμίζει το μυαλό και η ψυχή με τόσες διαφορετικές εικόνες και παραστάσεις... 1
Ntinlanden Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δύο σημερινές με τον 18-140 😁 Στα 140mm και πάλι δεν..αρα περίπου + ενα 50% crop. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Ntinlanden 9
babisskg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Δύο σημερινές με τον 18-140 😁 Στα 140mm και πάλι δεν..αρα περίπου + ενα 50% crop. ...... ένα + 50 % crop ....... η λίγο ακόμη πιο κοντά στο θέμα .......... 1
gorillas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Δύο σημερινές με τον 18-140 😁 Στα 140mm και πάλι δεν..αρα περίπου + ενα 50% crop. Το καλύτερο "κατοικίδιο" για κωδικό 6 στο 13033 και άπειρες νυκτερινές λήψεις.. 😂 Ωραίες φωτογραφίες! 1
Ntinlanden Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, babisskg είπε ...... ένα + 50 % crop ....... η λίγο ακόμη πιο κοντά στο θέμα .......... Δεν πήγαινε Μπάμπη.... Στη γάτα είχε κάτι ένα κλειστό φράχτη κάτι και δεν... Τη χελώνα την περίμενα πολύ ώρα να βγει γιατί την ανησύχησα καθαρίζοντας τα χόρτα μπροστά της να φανεί λίγο. Εμεινε και ενα αλλα σκιαχτηκα με με δαγκασει... Πιο κοντα της δεν έβγαινε οσο ήμουν... 😁 49 λεπτά πριν, gorillas είπε Το καλύτερο "κατοικίδιο" για κωδικό 6 στο 13033 και άπειρες νυκτερινές λήψεις.. 😂 Ωραίες φωτογραφίες! Το σκέφτηκα....😁 Σε ευχαριστώ πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα