KAKADI Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μεσσήνη, παραλία Ανάληψης Nikon D610 Δυο ψαραδες κατω απ τον νυχτερινο ουρανο.. Δεν ηθελα απαραταιτητα να βγαλω φωτο εκεινο το βραδυ. Ειχα παρει την καμερα για να δω καποιες ρυθμισεις αραζοντας στη παραλια.. Ετσι κ αλλιως μονος με τη γυναικα θα ημουν. Ο πεντακαθαρος ουρανος ομως και το θεμα ηταν ηδη εκει.. 3 ώρες πριν, anestis1975 είπε Πολυ ωραιες φωτο φιλε!! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από KAKADI 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, KAKADI είπε Μεσσήνη, παραλία Ανάληψης Nikon D610 Δυο ψαραδες κατω απ τον νυχτερινο ουρανο.. Δεν ηθελα απαραταιτητα να βγαλω φωτο εκεινο το βραδυ. Ειχα παρει την καμερα για να δω καποιες ρυθμισεις αραζοντας στη παραλια.. Ετσι κ αλλιως μονος με τη γυναικα θα ημουν. Ο πεντακαθαρος ουρανος ομως και το θεμα ηταν ηδη εκει.. Πολυ ωραιες φωτο φιλε!! σ ευχαριστώ πολύ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, KAKADI είπε Εχεις προσπαθησει στο post edit να φτιαξεις καποιου ειδους ομιχλη? Με την sony το τραβηξες? Όχι η ομίχλη υπήρχε εκεί Αυτη η φωτογραφία είναι παλιά και γι αυτό και η ανάλυση είναι έτσι γιατί πρέπει να ψάξω τους σκληρούς για να βρω το RAW αρχείο. Τραβήχτηκε με την Canon 70D και φακό αν θυμάμαι καλά τον Sigma 17-70. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Sony RX100ii 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panpaiz79 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Κάπου στο Καλοχώρι 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, alxandros_gr είπε Libellula fulva 12 ώρες πριν, Iliemp είπε Sigma 17-70. Ευχαριστημένη με το φακό αυτό; Εγώ δύο θέματα έχω μόνο: είναι λίγο soft στα άκρα και παρουσιάζει chromatic aberration που θέλει διόρθωση στην επεξεργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 A7iv 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Rome, Piazza di Spagna Fujifilm X-E3 35mm f/2 στα f/11 ISO 3200, SS 1/1000 Τι ωραια που ταξιδευαμε τοτε.. Προ κορονας.. Τοσος κοσμος και δε σε ενοιαζε πραγματικα τιποτα... Καλημερα και καλο μηνα!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, KAKADI είπε Rome, Piazza di Spagna Fujifilm X-E3 35mm f/2 στα f/11 ISO 3200, SS 1/1000 Τι ωραια που ταξιδευαμε τοτε.. Προ κορονας.. Τοσος κοσμος και δε σε ενοιαζε πραγματικα τιποτα... Καλημερα και καλο μηνα!! Καλό μήνα σε όλους ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Cntrl+X είπε Libellula fulva Ευχαριστημένη με το φακό αυτό; Εγώ δύο θέματα έχω μόνο: είναι λίγο soft στα άκρα και παρουσιάζει chromatic aberration που θέλει διόρθωση στην επεξεργασία. Δεν ήμουν ευχαριστημένη είναι η αλήθεια και τον πούλησα 😅 Ήταν απλά ένας οκ all around φακός !!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, KAKADI είπε Fujifilm X-E3 35mm f/2 στα f/11 ISO 3200, SS 1/1000 Η μηχανή επέλεξε αυτές τις ρυθμίσεις; 1 ώρα πριν, Iliemp είπε Δεν ήμουν ευχαριστημένη είναι η αλήθεια και τον πούλησα 😅 Ήταν απλά ένας οκ all around φακός !!! Και τώρα ποιόν all around φακό χρησιμοποιείς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε Η μηχανή επέλεξε αυτές τις ρυθμίσεις; Και τώρα ποιόν all around φακό χρησιμοποιείς; Πλέον χρησιμοποιώ την Canon μόνο αν θέλω να φωτογραφίσω κάτι με τον Canon 70-200. Αλλιώς η κύρια μηχανή μου πλέον είναι η sony a6400 που για all around φακό στην συγκεκριμένη έχω προς το παρόν τον Sony 18-135 ☺️ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε Η μηχανή επέλεξε αυτές τις ρυθμίσεις; Σχεδον παντα τραβαω manual raw. Καποιες φορες εχω auto ISO με οριο. Στη συγκεκριμενη περιπτωση επειδη τραβηξα με mirrorless aps-c, αν ειχα auto ISO τοτε θα το ειχα με οριο τα 3200. Οσο ειναι τραβηγμενη και η φωτο δηλαδη. Στη συγκεκριμενη φωτο μαλλον ξεχαστηκα με auto ISO. Το διαφραγμα επιτηδες το εχω τοσο κλειστο για να δωσω λιγη πληροφορια στο βαθος. Ομως ειχα ξεχαστει με το ISO. Επρεπε ξεκαθαρα να χαμηλωσω ταχυτητα στο κλειστρο για να μη παει η μηχανη τοσο ψηλα με το ISO.. Πιθανοτατα επειδη εβλεπα live τη φωτομετρηση μεσω της οθονης εκεινη την ωρα μου αρεσε και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Επισης στη Fuji δεν ειχα dedicated ροδελα για το ISO οποτε συχνα πυκνα το αφηνα στο auto. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από KAKADI 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, KAKADI είπε Σχεδον παντα τραβαω manual raw. Καποιες φορες εχω auto ISO με οριο. Στη συγκεκριμενη περιπτωση επειδη τραβηξα με mirrorless aps-c, αν ειχα auto ISO τοτε θα το ειχα με οριο τα 3200. Οσο ειναι τραβηγμενη και η φωτο δηλαδη. Στη συγκεκριμενη φωτο μαλλον ξεχαστηκα με auto ISO. Το διαφραγμα επιτηδες το εχω τοσο κλειστο για να δωσω λιγη πληροφορια στο βαθος. Ομως ειχα ξεχαστει με το ISO. Επρεπε ξεκαθαρα να χαμηλωσω ταχυτητα στο κλειστρο για να μη παει η μηχανη τοσο ψηλα με το ISO.. Πιθανοτατα επειδη εβλεπα live τη φωτομετρηση μεσω της οθονης εκεινη την ωρα μου αρεσε και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Επισης στη Fuji δεν ειχα dedicated ροδελα για το ISO οποτε συχνα πυκνα το αφηνα στο auto. Οταν πας γενικά για θολούρα, συγχωρεί η κάμερα, ότι ρυθμίσεις και να έχεις. Ειδικά με τις mirrorless βλέπεις απευθείας τι τραβάς. Όταν πας για όλα sharp είναι το ζόρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα