Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gotthard είπε

Ο λόγος που άρχισα και εγώ. Να βγαίνω και να περπατάω. Πλέον στην Θεσσαλονίκη δεν βγαίνω με τίποτα (γιατί αν με δει στραβά κάποιος απο όλους αυτούς που κυκλοφορούν, μάλλον θα βρεθώ φυλακή) ενώ οι βόλτες κόπηκαν εδώ και ένα δίμηνο λόγω οικονομικών δυσκολιών. Η παρακάτω φώτο είναι απο την μοναδική μου έξοδο το τελευταίο διάστημα.

DSC_6792-Edit-Edit.jpg

Θεωρώ πως είσαι άνετα μέσα στους 3 καλύτερους φωτογράφους του φόρουμ (βλέποντας τα δείγματα δουλειά σου) και πιστεύω πως πρέπει και να συνεχίσεις και να εμπλουτίσεις το έργο σου. Βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό επίπεδο στο landscape photography και στο λέω εγώ που είμαι υπερβολικά απαιτητικός στο πως θα πρέπει να είναι η φωτο. Έχεις και το καδράρισμα, αλλά και και την τεχνική και τις γνώσεις, και τα εργαλεία.

Οι οικονομικές δυσκολίες που αναφέρεις είναι όντως μεγάλο εμπόδιο, αλλά σου προτείνω να αρχίσει να ψάχνεις τρόπους να κερδίζεις χρήματα απο τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάζεις.

Δεν είσαι κοντά. Είσαι εκεί!

• Like 3
  • Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, gotthard είπε

Ο λόγος που άρχισα και εγώ. Να βγαίνω και να περπατάω. Πλέον στην Θεσσαλονίκη δεν βγαίνω με τίποτα (γιατί αν με δει στραβά κάποιος απο όλους αυτούς που κυκλοφορούν, μάλλον θα βρεθώ φυλακή) ενώ οι βόλτες κόπηκαν εδώ και ένα δίμηνο λόγω οικονομικών δυσκολιών. Η παρακάτω φώτο είναι απο την μοναδική μου έξοδο το τελευταίο διάστημα.

DSC_6792-Edit-Edit.jpg

Χάριν διάφορων οικονομικών θεμάτων , ομοίως δεν έχω και την απαραίτητη διάθεση για φωτογραφίες γενικά και φαίνεται πως θα πάει έτσι περίπου μέχρι τον Δεκέμβριο , παρόλαυτα κουβαλάω δύο μηχανές με το στανιό , για την στιγμή όπως η παρακάτω ....... την Παρασκευή που μας πέρασε ...... 

IMG_20220520_090326_979.jpg

Επεξ/σία από babisskg
  • Like 13
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε

DSC_0075_00001.jpg

DSC_0041_00001_04.jpg

DSC_0060_00001.jpg

👏👏

45 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε

DSC_0075_00001.jpg

DSC_0041_00001_04.jpg

DSC_0060_00001.jpg

Ειδικά αυτή στην μέση , με τα πούπουλα .......... 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2022 στις 7:39 ΜΜ, gotthard είπε

DSC_6792-Edit-Edit.jpg

Είχα πολύ καιρό να δώ τ'οσο καλή φωτό.....Μπράβο φίλε μου ! 👍

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panpaiz79 είπε

Να και μια διαφορετική! Αγαπημένος δρόμος!

IMG_20220523_204808.png

Η αντανάκλαση από τα φωτιστικά δίνει άλλη ατμόσφαιρα στην εικόνα .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisskg είπε

Η αντανάκλαση από τα φωτιστικά δίνει άλλη ατμόσφαιρα στην εικόνα .

Συμφωνώ! Υπέροχο στενάκι!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...