stratigos24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, gotthard είπε Ευχαριστούμε για τις ωραίες φωτογραφίες! Μπραβο! 1
akatel Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, alx301 είπε τοποθεσία; Yudino, Kazan, Russia Επεξ/σία 21 Μαΐου 2022 από akatel 1
highpriest Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, gotthard είπε Υπέροχη! Να υποθέσω long exposure μια φώτο και άλλη μια με γρήγορο κλείστρο (για φυτά και πουλιά) η οποία περάστηκε σαν layer; 2
gotthard Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, highpriest είπε Υπέροχη! Να υποθέσω long exposure μια φώτο και άλλη μια με γρήγορο κλείστρο (για φυτά και πουλιά) η οποία περάστηκε σαν layer; Ορθόν 1
dimoskoutr Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Χαμένος πάνω από χρόνο και από εδώ και από την φωτογραφία, έπιασα να διαβάζω πάλι το νήμα και μου ήρθε ξανά διάθεση να πιάσω μηχανή και να βολτάρω! Ευχαριστώ όλους για αυτό και ιδιαίτερα τον κύριο Μπάμπη. 6
babisskg Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Χαμένος πάνω από χρόνο και από εδώ και από την φωτογραφία, έπιασα να διαβάζω πάλι το νήμα και μου ήρθε ξανά διάθεση να πιάσω μηχανή και να βολτάρω! Ευχαριστώ όλους για αυτό και ιδιαίτερα τον κύριο Μπάμπη. Άντε , με το καλό ! 1
stratigos24 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Χαμένος πάνω από χρόνο και από εδώ και από την φωτογραφία, έπιασα να διαβάζω πάλι το νήμα και μου ήρθε ξανά διάθεση να πιάσω μηχανή και να βολτάρω! Ευχαριστώ όλους για αυτό και ιδιαίτερα τον κύριο Μπάμπη. Είναι αυτό που λέμε: «πάρε μηχανή και άστηνε και αν ‘’διψάσεις’’ πιαστηνε» 2
gotthard Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Χαμένος πάνω από χρόνο και από εδώ και από την φωτογραφία, έπιασα να διαβάζω πάλι το νήμα και μου ήρθε ξανά διάθεση να πιάσω μηχανή και να βολτάρω! Ευχαριστώ όλους για αυτό και ιδιαίτερα τον κύριο Μπάμπη. Ο λόγος που άρχισα και εγώ. Να βγαίνω και να περπατάω. Πλέον στην Θεσσαλονίκη δεν βγαίνω με τίποτα (γιατί αν με δει στραβά κάποιος απο όλους αυτούς που κυκλοφορούν, μάλλον θα βρεθώ φυλακή) ενώ οι βόλτες κόπηκαν εδώ και ένα δίμηνο λόγω οικονομικών δυσκολιών. Η παρακάτω φώτο είναι απο την μοναδική μου έξοδο το τελευταίο διάστημα. 22 1
stratigos24 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, gotthard είπε Ο λόγος που άρχισα και εγώ. Να βγαίνω και να περπατάω. Πλέον στην Θεσσαλονίκη δεν βγαίνω με τίποτα (γιατί αν με δει στραβά κάποιος απο όλους αυτούς που κυκλοφορούν, μάλλον θα βρεθώ φυλακή) ενώ οι βόλτες κόπηκαν εδώ και ένα δίμηνο λόγω οικονομικών δυσκολιών. Η παρακάτω φώτο είναι απο την μοναδική μου έξοδο το τελευταίο διάστημα. Με το καλό να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να συνεχίσεις να βγάζεις τέτοιες όμορφες εικόνες. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα