gotthard Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 22 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, gotthard είπε Ωραία! Δώσε αν θέλεις λίγα data και αν επίσης θέλεις πες μου που έκανες focus (αν είναι μια λήψη και όχι stacking κλπ). Εdit: Βρήκα το 500px σου.. Πολύ ωραίες φωτογραφίες, μπράβο σου! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ωραία! Δώσε αν θέλεις λίγα data και αν επίσης θέλεις πες μου που έκανες focus (αν είναι μια λήψη και όχι stacking κλπ). Εdit: Βρήκα το 500px σου.. Πολύ ωραίες φωτογραφίες, μπράβο σου! Ευχαριστώ. Το αρχείο δεν έχει κρατήσει τα metadata, η φώτο είναι παλιότερη και δεν θυμάμαι και πολλά. Σίγουρα δεν έχω κάνει stacking εκεί , οπότε το πιθανότερο ένα φόκους 11-14 κάπου κοντά στην γέφυρα να έγινε. Μου θύμισες και το 500px και λίγο το ενεργοποίησα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis444 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Λιγο ζωικό βασίλειο, από πρωινή βόλτα κοντά στο χώρο εργασίας. Μήπως και πιάσουν τα βουντού και πείσουμε την άνοιξη να μείνει, γιατί δε λέει να μας κάνει το χατίρι για την ώρα .... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους προχθές ενας φίλος φωτογράφος μου ζήτησε να μου πάρει μια συνέντευξη σχετικά με την φωτογραφία σήμερα ανέβηκε και σκέφτηκα να την ανεβάσω και εδω αν δεν υπάρχει πρόβλημα για να την διαβάσετε https://planetwebradio.gr/2022/05/07/ανέστης-παρασκευόπουλος-η-ασπρόμαυρ/?fbclid=IwAR2BCEm0LTpsSnsVdYqs_8H0lEw2zeONILmMda-M1yISm5nxydt1DZsAm_4 10 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Απο ένα πρώην λατομείο 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatel Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Νησάκι μέσα στον Βόλγα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Pentax K - 30 συν τον 35 f/2.4 , με το διάφραγμα να κάνει τα δικά του ....... κλπ κλπ ....... σε αναμονή του μαγνήτη για επισκευές ....... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Κάτι σαν random bracketing , όπου η αλληλουχία ρυθμίζεται κατά βούληση δική της φυσικά , σαν προσωπική άποψη της ίδιας της μηχανής ( σώμα ) η οποία σου λέει " Δλδ ρε μεγάλε , εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα , κάτσε να σου δείξω εγώ τώρα " 🤣🤣🤣 ........ και αρχίζει τα γινάτια της ........ βέβαια αυτό σε κάποιες στιγμές έχει και ευχάριστα αποτελέσματα .......... πόσο διαφέρει λοιπόν μία χαλασμένη μηχανή από την αυτόματη λειτουργία ........ κι' όλα αυτά εξαιτίας ενός ηλεκτρομαγνήτη ο οποίος όταν μπήκε στο σώμα σε κάποιο στάδιο της συναρμολόγησης στο εργοστάσιο , δεν ελέγχθηκε όπως έπρεπε , με αποτέλεσμα όντας πολύ ισχυρός στο άκρο του δεν αφήνει το διάφραγμα να επανέλθει σε κατάσταση ηρεμίας μετά από κάποια λήψη .......... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, babisskg είπε πόσο διαφέρει λοιπόν μία χαλασμένη μηχανή από την αυτόματη λειτουργία ........ Στην αυτόματη λειτουργία ρυθμίζει σύμφωνα με την μέτρηση που θα πάρει απο όλο το κάδρο (histogram) ώστε να βρίσκεται σε προκαθορισμένες ρυθμίσεις. όταν είναι χαλασμένη, μπορεί να δώσει το οτιδήποτε. Overexposed, underexposed και όλα ενδιάμεσα. Σαν σακουλάκι με γαριδάκια-έκπληξη! 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, babisskg είπε Pentax K - 30 συν τον 35 f/2.4 , με το διάφραγμα να κάνει τα δικά του ....... κλπ κλπ ....... σε αναμονή του μαγνήτη για επισκευές ....... 2 ώρες πριν, babisskg είπε Pentax K - 30 συν τον 35 f/2.4 , με το διάφραγμα να κάνει τα δικά του ....... κλπ κλπ ....... σε αναμονή του μαγνήτη για επισκευές ....... εκπληκτική η σύνθεση αυτού του έργου - γλυπτού!! όποια ώρα ημέρας/ νύχτας κι αν το κοιτάξεις και από πολλές γωνίες, δημιουργεί εξαιρετικές οπτικές εικόνες + φωτογραφικές βεβαίως - βεβαίως για τους τυχερούς της πόλης.. και ενίοτε και για μας τους περαστικούς.. καλημέρα στην Θεσσαλονίκη ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, highpriest είπε Στην αυτόματη λειτουργία ρυθμίζει σύμφωνα με την μέτρηση που θα πάρει απο όλο το κάδρο (histogram) ώστε να βρίσκεται σε προκαθορισμένες ρυθμίσεις. όταν είναι χαλασμένη, μπορεί να δώσει το οτιδήποτε. Overexposed, underexposed και όλα ενδιάμεσα. Σαν σακουλάκι με γαριδάκια-έκπληξη! 😄 Η Pentax και στα τρόφιμα λοιπόν , με έναρξη από τα γαριδάκια ........ 🤣🤣🤣 ....... 19 λεπτά πριν, NickSyk είπε εκπληκτική η σύνθεση αυτού του έργου - γλυπτού!! όποια ώρα ημέρας/ νύχτας κι αν το κοιτάξεις και από πολλές γωνίες, δημιουργεί εξαιρετικές οπτικές εικόνες + φωτογραφικές βεβαίως - βεβαίως για τους τυχερούς της πόλης.. και ενίοτε και για μας τους περαστικούς.. καλημέρα στην Θεσσαλονίκη ! Ε καλά όχι και γλυπτό , ερασιτέχνης φωτογράφος είμαι όχι γλύπτης ....... 🤣🤣🤣 ........ ευχαριστώ πολύ πάντως για την καλημέρα και τον χαιρετισμό , ευχές για το πρωινό της Κυριακής . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grlazy Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Mom's roses.... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα