Dr_73 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ntinlanden πιστεύω την παραπάνω, θα την απογείωνε ένα πέρασμα dodge tool πάνω από το σκοτεινό έδαφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από pifilos 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 1/4/2022 στις 9:28 ΠΜ, Ntinlanden είπε Είσαι σε καμία ομάδα στο fb?? Κάτι μου θυμίζει η φιγούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Dr_73 είπε Ntinlanden πιστεύω την παραπάνω, θα την απογείωνε ένα πέρασμα dodge tool πάνω από το σκοτεινό έδαφος. Ειναι 3 ληψεις εδω, bracketing για HDR, οποτε ειχα ηδη καλη πληροφορία σε ολα.. εδωσα στα σκοτεινά και γενικα στα shadows αλλα μου κλωτσαγε, δεν μου αρεσε το αποτέλεσμα, την εκανε λιγο ψεύτικη.. Αν και μόνο δεντρα, δασος, ειχα κάτω εκει και εκεινα χωρις καποιο ιδιαίτερο φως ενα παιχνίδι κατι.. Απο την οθόνη του υπολογιστή που την έφτιαξα τα φωτισα τοσο οσο και γενικα να δενει ως πιο ομοιόμορφο σύνολο. Απο το κινητό που τη βλεπω ειναι τραγικη..πνιγμένα ολα.. Μπορει ομως να ήθελε ενα τσικ παραπάνω, γιατί οχι δεν αντιλέγω. Το μονο "ψευτικο" εδω ειναι το φεγγάρι. Εκεί ηταν, αυτο ειναι, απλα το μεγάλωσα ενα 10% ας πουμε γιατι ο ευρυγωνιος το παραμικρυνε.. 48 λεπτά πριν, Panikas13 είπε Είσαι σε καμία ομάδα στο fb?? Κάτι μου θυμίζει η φιγούρα Αν λες την δεύτερη ίσως... Τη συγκεκριμένη αν θυμάμαι την ανέβασα μόνο στο καναλι του Αντώνη, Anthony David Photography Group.. Εαν τυχων το ψάξει κανείς, πληροφοριακά, και θελει κάνεις να γινει μελος θελει πρωτα ενα sing up απο τo site του. (Photocoaching.gr) 2 ώρες πριν, pifilos είπε Πολυ μ αρέσεις εδω..... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από Ntinlanden 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στούς αναποφάσιστους για το σύστημα eos M της Canon ........ με τον κιτ φακό κιόλας .......... όχι παίζουμε ........ βγάζει λίγο μάτι βέβαια το μπλέ της Canon αλλά ......... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από babisskg 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, babisskg είπε Στούς αναποφάσιστους για το σύστημα eos M της Canon ........ με τον κιτ φακό κιόλας .......... όχι παίζουμε ........ βγάζει λίγο μάτι βέβαια το μπλέ της Canon αλλά ......... Δεν είμαι αναποφάσιστος. Έχω αποφασίσει πως δεν μου κάνει. Κι επίσης στην φώτο βλεπω αυτο που βλέπω και στις δικές μου φώτο και δεν μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, highpriest είπε Δεν είμαι αναποφάσιστος. Έχω αποφασίσει πως δεν μου κάνει. Κι επίσης στην φώτο βλεπω αυτο που βλέπω και στις δικές μου φώτο και δεν μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά. Εχω και χωρίς μπλέ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Βγαίνοντας από τη photovision Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από pifilos 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Βγήκες πορωμένος…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Με στήριξη σοβαρή κιόλας ......... ο 400αρης Tokina f/6.3 ......... το θυμάμαι πλέον , είναι 6.3 κι' όχι 6.2 ....... πάνω στην Olympus e - pl1 ........ χωρίς image stabilization φυσικά ......... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 καλημέρα.. λίγο πριν την προσγείωση.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, NickSyk είπε καλημέρα.. λίγο πριν την προσγείωση.. Από τον τρόπο προσέγγισης πρέπει να έχει gusts πάνω από 40 κόμβους ......... η μπορεί να έχει κάνει ήδη abort την προσπάθεια ......... φυσικά το περιβάλλον γύρω δείχνει πολύ ήρεμο για κάτι τέτοιο ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα