nullindex Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, anestis1975 είπε Καλησπέρα σ ευχαριστώ πολύ Ναι θα προσπαθήσω γιατι οχι .... καταρχας ειναι με την D750 και φακο 24-120 f4 και επεξεργασία στο lightroom Η μέρα ειναι μουντή γιατι εχει όμίχλη και αυτο βοηθάει ,στις έγχρωμες εχω πειράξει τα highlightis στο τερμα λιγο shadows τα λευκα .Το κοντραστ καθόλου ανεβασα κορεσμό και πείραξα hsl στα πορτοκαλί και τα κίτρινα ανέβασα αρκετά και το dehaze για να μην εχει πολύ μουντάδα στο θέμα μου ,σε κάποιες εχω κάνει τα αντίθετα η έχω πειράξει τους τονους . Είναι λιγο δύσκολο να σου εξηγήσω τι έχω κανει ακριβός . Αυτο ομως που κάνω και μπορώ να στο πω ειναι οτι εγω ανοίγω την φωτογραφία στο πρόγραμμα και αρχίζω πειράζω τις μπάρες και εκει που μου αρέσει τις αφήνω . Καλημέρα, Κατανοητός, ειδικά το κομμάτι με το πείραγμα των χρωμάτων hsl, εκεί προσπαθώ και εγώ να το βρω. Μπορείς να ανεβάσεις μία από αυτές πριν την επεξεργασία? Ή να την στείλεις μέσω pm αν δεν θέλεις να την ανεβάσεις εδώ. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, nullindex είπε Καλημέρα, Κατανοητός, ειδικά το κομμάτι με το πείραγμα των χρωμάτων hsl, εκεί προσπαθώ και εγώ να το βρω. Μπορείς να ανεβάσεις μία από αυτές πριν την επεξεργασία? Ή να την στείλεις μέσω pm αν δεν θέλεις να την ανεβάσεις εδώ. Ευχαριστώ πολύ! Να προσθέσω, εαν σε βοηθάει, στο hsl επιλέγεις τι θέλεις να πειράξεις (hue, saturation ή luminance) πατας επανω στην φωτογραφια το χρώμα που θέλεις (κρατημένο το δεξί κλικ) και με κίνηση επανω ή κάτω αυξάνεις ή μειώνεις. Αυτο περισσότερο για οταν δεν ξέρεις τι χρώμα (ή χρώματα, 2 μαζι πχ) είναι αυτό που θέλεις να πειραξεις. Στο 9.35 εξηγεί εδω τη παλετα του HSL 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 σημερινή.. στο βάθος, νότια Εύβοια. nikon d610, 62mm, iso 160, f9, 1/250 sec. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, nullindex είπε Καλημέρα, Κατανοητός, ειδικά το κομμάτι με το πείραγμα των χρωμάτων hsl, εκεί προσπαθώ και εγώ να το βρω. Μπορείς να ανεβάσεις μία από αυτές πριν την επεξεργασία? Ή να την στείλεις μέσω pm αν δεν θέλεις να την ανεβάσεις εδώ. Ευχαριστώ πολύ! Θα ανεβάσω αργότερα αν δεν ενοχλεί και τους υπόλοιπους 6 ώρες πριν, Axelfc είπε Μάλιστα! Ευχαριστώ! Μόλις πριν από κανά δίμηνο επισκέφτηκα πρώτη φορά αυτό το δάσος...! Εγω να πω την αλήθεια πήγα πρώτη φορά και άλλη μία είχα πάει πριν λίγες μέρες μόνο στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 anestis ... το youpic, έχει πιθανότητα να αντικαταστήσει το flickr ; Για πες εντυπώσεις ! Μην κάνουμε τσάμπα εγγραφές ! Τι εντυπώσεις έχεις ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, NickSyk είπε σημερινή.. στο βάθος, νότια Εύβοια. nikon d610, 62mm, iso 160, f9, 1/250 sec. Κάτω απο το ίδιο δέντρο , μια μέρα που βρεχε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Dr_73 είπε anestis ... το youpic, έχει πιθανότητα να αντικαταστήσει το flickr ; Για πες εντυπώσεις ! Μην κάνουμε τσάμπα εγγραφές ! Τι εντυπώσεις έχεις ; Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το youpic πιστεύω . Εγώ δεν μπορούσα να βγάλω άκρη στο flickr και για αυτό ανέβαζω στο youpic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει κ το imgbb παιδιά , εξαιρετικά εύκολο κ γελοίο . Οι εγράφη δεν ειναι καν εγράφη αφου κανει login με λογαριασμο google που ολοι φαντάζομαι εχουμε τουλάχιστον εναν . Εάν θέλετε να σας βοηθήσω σε κατι περί αυτού pm . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, anestis1975 είπε Εγω να πω την αλήθεια πήγα πρώτη φορά και άλλη μία είχα πάει πριν λίγες μέρες μόνο στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία .... Έχει ωραία θέα από το εκκλησάκι εκείνο! Και μιας και μιλάμε για δασάκια κοντά στη Θεσσαλονίκη να μια Φθινοπωρινή από το δάσος Αμαδρυάς στο Φίλυρο. Και μια με ομίχλη δίπλα από το Κυβερνείο. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, NickSyk είπε σημερινή.. στο βάθος, νότια Εύβοια. nikon d610, 62mm, iso 160, f9, 1/250 sec. Μπράβο @NickSyk !... άρτια. 👍 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, CONAN_ είπε Κάτω απο το ίδιο δέντρο , μια μέρα που βρεχε καλησπέρα, απ΄΄ ότι φαίνεται αν - και πρώτη φορά πέρασα από εκεί - έχει ενδιαφέρον το σημείο.. μ΄΄ αρέσει αυτό.. εδώ απ΄΄ την πλευρά της θάλασσας.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Axelfc είπε Έχει ωραία θέα από το εκκλησάκι εκείνο! Και μιας και μιλάμε για δασάκια κοντά στη Θεσσαλονίκη να μια Φθινοπωρινή από το δάσος Αμαδρυάς στο Φίλυρο. Και μια με ομίχλη δίπλα από το Κυβερνείο. Η δευτερη μαγική !! Να πω την αλήθεια αν και ειναι ντροπή να έχουμε τοσο ωραία μέρη γύρο μας και να μην τα ξέρουμε . Στο Φίλυρο εχω πάει αν θυμάμαι μια φόρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Η δευτερη μαγική !! Να πω την αλήθεια αν και ειναι ντροπή να έχουμε τοσο ωραία μέρη γύρο μας και να μην τα ξέρουμε . Στο Φίλυρο εχω πάει αν θυμάμαι μια φόρα Σ'ευχαριστώ! Η δεύτερη έχει κάποιες λεπτομέρειες που κάθε φορά τις βλέπω και λέω γιατί δεν τις πρόσεξα τη στιγμή που έστηνα το κάδρο... Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Χρειάστηκε μια πανδημία για να επισκεφτώ για πρώτη φορά ένα σωρό όμορφα μέρη στη Θεσσαλονίκη που δεν τα γνώριζα καν προηγουμένως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, NickSyk είπε καλησπέρα, απ΄΄ ότι φαίνεται αν - και πρώτη φορά πέρασα από εκεί - έχει ενδιαφέρον το σημείο.. μ΄΄ αρέσει αυτό.. εδώ απ΄΄ την πλευρά της θάλασσας.. ναι η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετές γωνιές για φωτογραφίες , συνεχισε παραλιακα και θα βρεις κιαλλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα