Ntinlanden Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, and_64 είπε Τσέκαρε αν κάνει για την οθόνη σου ομως, δεν το χω να στο αναλύσω αλλά πολύ χοντρικά απο κάποια πράγματα που διάβασα είδα οτι δεν είναι ιδανικά ολα τα calibrator για τις καινούριες οθόνες. Spyder δεν εχω πιασει στα χερια μου ποτέ, με xrite i1 είχα πάιξει και εκανε πολύ καλή δουλειά με ωραίο software Χμ..δε βρίσκω κάπου που να λέει για συμβατότητες..μη μου λες τέτοια το παράγγειλα.. Τι συμβατότητα να έχει; μια hardware συσκευή είναι που τοποθετούμε στην οθόνη, "τη διαβάζει" (χρώματα κλπ) και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές/θυμίσεις. Δεν ειναι κ τελευταίο μοντέλο πάντως η οθόνη μου, μοντέλο του 19 είναι.. Μη μου λες τέτοια... Εδω απο το site της datacolor https://spyderx.datacolor.com/about-spyderx/ X--rite και datacolor είναι οι δυο εταιρίες που παιζουν δυνατή μπάλα στο κομμάτι αυτο. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Ntinlanden 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Τωρα δεν βρίσκω link... Προσπαθώ να θυμηθώ τι είχα διαβάσει γιατι πάει καιρός, λογικά ανεφερόταν σε παλιότερα μοντέλα που μπορεί να μην εκαναν σωστή δουλεια με τα led monitors αλλα δεν νομίζω να έχεις θέμα. Καλοδούλευτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2021 στις 1:43 ΠΜ, alxandros_gr είπε Με τρίποδο βγήκε αυτό; Επειδή αν και μεγάλος χρόνος έκθεσης, φαίνεται ακούνητη η φωτογραφία, κρίνοντας από τα μη κινούμενα μέρη της εικόνας όπως π.χ. τα γράμματα στο περίπτερο. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Cntrl+X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Cntrl+X είπε Με τρίποδο βγήκε αυτό; Επειδή αν και μεγάλος χρόνος έκθεσης, φαίνεται ακούνητη η φωτογραφία, κρίνοντας από τα μη κινούμενα μέρη της εικόνας όπως π.χ. τα γράμματα στο περίπτερο. Στο χέρι είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, johzio είπε Πανέμορφη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, costas_ είπε θυμασαι exif για την δευτερη φωτό με τον δέντρο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, costas_ είπε Στη δεύτερη, χρησιμοποίησες φίλτρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, costas_ είπε Φανταστικότατη... 👏👏👏👏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, D___G είπε Στη δεύτερη, χρησιμοποίησες φίλτρο; Ναι, ένα cross screen 2 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Φανταστικότατη... 👏👏👏👏 Thanks 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα