pifilos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Και ένας ποταμός ντυμένος στα μπλε αυτή τη φορά.......συνήθως φοράει γκρι καθημερινά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε Και ένας ποταμός ντυμένος στα μπλε αυτή τη φορά.......συνήθως φοράει γκρι καθημερινά. Μύρισε άνοιξη ....... 👏👏👏 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, pifilos είπε Τρομερές, και πολύ όμορφη επεξεργασία. Σχεδόν ακούω το βηματισμό! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Snorky.GR είπε Και ένας ποταμός ντυμένος στα μπλε αυτή τη φορά.......συνήθως φοράει γκρι καθημερινά. καλημέρα, ..μπλε με άσπρο εσείς, το ίδιο με κάτι παραπάνω σε μπλε εμείς.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, NickSyk είπε καλημέρα, ..μπλε με άσπρο εσείς, το ίδιο με κάτι παραπάνω σε μπλε εμείς.. Σε ευχαριστώ @NickSyk 🙂...εεε όχι με κάτι παραπάνω.....με πολλά παραπάνω θα έλεγα 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Παιγνιδίσματα με το νερό, με το φως και με το exposure compensation..... Οι δυνατότητες που δίνει το exposure compensation , σε δύσκολες καταστάσεις φωτισμού. Λίγο πριν να δύσει ο ήλιος.... 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Snorky.GR είπε Παιγνιδίσματα με το νερό, με το φως και με το exposure compensation..... Οι δυνατότητες που δίνει το exposure compensation , σε δύσκολες καταστάσεις φωτισμού. Λίγο πριν να δύσει ο ήλιος.... Υπέροχη!!!! Στις 29/11/2021 στις 8:11 ΜΜ, georgerapp είπε Ρώτησα γιατί : το αγαπάς , βλέπεις ιστορίες κ πράγματα που εγω δεν ! το αξίζεις . Καθυστερείς. εγώ εχασα περίπου 3 κ 1 έτη αντίστοιχα "ποιοτικών" αναμνήσεων απο τα 2 παιδιά μου . Οι φωτογραφίες που παράγει μια κάμερα έχουν ψυχή , δεν ξερω πως ! τα κινητα βγάζουν snapshots . Η αίσθηση είναι διαφορετική . δεν μπορω να το δικαιολογήσω !!! Εκμεταλλεύσου Το νήμα εδώ να σε βοηθήσουν σε επιλογή . Εμενα εδω μεσα οχι απλα με βοήθησαν , αλλα μου βρήκαν την αγγελία !!! μασημένη τροφή . 150 ευρώ παρακαλώ !!! τοσο κόστιζε εν τέλη η καθυστέρηση στο να παρω ενα κάμερακι κ να απογείωσω τα κλικ σε καθε επίπεδο . κοιτάζω το gallery στο pc κ χαζεύω με της εικονες που εγω έβγαλα , άψυχα κ αγαπημένοι . Σκέψου το . Την καλημέρα μου σε όλους Αγαπητέ Γιώργο συμφωνώ σε όλα όσα ανέφερες. Είναι στα αμέσα σχέδια και πραγματικά νιώθω ότι σε αυτό το νήμα μπορώ να βοηθηθω ουσιαστικά. Απλά τη τρέχουσα περιόδο έχω να υλοποιήσω ένα βραχνά που ακούει στο όνομα εξοικονομώ που δεν αφήνει περιθώρια για προσωπικές απολαύσεις έστω και φαινομενικά άλλες. Ένα είναι το σίγουρο.. Ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο νήμα θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν όσους το επιθυμούν και αυτό. My respects to all Στις 23/11/2021 στις 6:49 ΜΜ, babisskg είπε Νιώθω ότι χρωστάω το παρακάτω.. Το έγραψα την ημέρα της αρχικής εμφάνισης της φωτογραφίας από τον αγαπητό Μπάμπη. ............................... 7 πμ.. Το ρολόι θυμήθηκε να μην ξεχάσει να χτυπήσει .. Αξιοθαύμαστη επιμονή.. Ο βαρύς νωχελικος δρασκελισμος μου συνάντησε την ιδέα μου για καφέ στη κουζίνα..Κάθομαι.. ενώ ακούω τις αρθρώσεις μου να μεμψιμοιρούν.. Η υγρασία έχει καλύψει το βελούδινο γυαλί των παραθύρων.. Ένα μικρό κομμάτι όμως γυμνό . Αδραξα την ευκαιρία να ρίξω μια κλεφτή ματιά σε παρόν με την υποψία ότι το παρόν θα είναι η απόλυτη συγκάλυψη ενός παρελθόντος που δεν χρειάζεται κάθαρση. Όλα κοιμούνται γαλήνια. Η λίμνη εκεί αγερωχη.. Η μάνα του τόπου. Και η βάρκα.. η βάρκα μας.. Έχω να αγγίξω κουπί από όταν έφυγες. Το γκριζομπλε της λίμνης ντύθηκε στα μαύρα ενώ αέρας που συνήθιζε να είναι εξομολογητής τώρα μοιρολογει. Και μαζί με αυτον και εγώ.. Πόσες βαρκάδες κάναμε αγκαζέ με την αλήθεια μας.. Πόσους χάρτες ζωής ξεδιπλώσαμε κάτω από τους φανούς των αστεριών.. Αλλά έφυγες και η βάρκα μας εκεί.. Ακίνητη σαν να την έχει βάλει η μοίρα τιμωρία. Ας ανοίξω το στόμα μου και τα χνώτα μου ας ντύσουν και αυτό το ακάλυπτο γυμνό σημείο στο παράθυρο.. Δεν υπάρχει χώρος για άλλη γύμνια.. Γιατί γύμνια προϋποθέτει σώμα και στο σώμα κατοικεί ψυχή.. Εφυγες ψυχή μου.. .................................. Απολογούμαι αν είμαι off topic.. Αλλά επειδή στη φώτο είδα αβίαστα μια ιστορία σκέφτηκα να τη μοιραστώ.. άρχισε να σκονίζεται 😁 Η ιστορία ντύθηκε με Erik sattie Gnossienes 1-6 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 @Getapen Εγώ αδελφέ μου μιλησα με πολύ αγάπη να ξέρεις κ μόνο . Κ εσύ ο ίδιος με το σχόλιο σου από πάνω με δικαιολογεις που πήρα το θάρρος να σου γράψω αυτά που διάβασες . Εγώ εύχομαι γρήγορα να πάρεις μια κάμερα , που σημαίνει οτι θα εχεις κανονίσει σε καποιο βαθμό κ αυτα που παλεύεις να υλοποιήσεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Getapen είπε Υπέροχη!!!! Την καλημέρα μου σε όλους Αγαπητέ Γιώργο συμφωνώ σε όλα όσα ανέφερες. Είναι στα αμέσα σχέδια και πραγματικά νιώθω ότι σε αυτό το νήμα μπορώ να βοηθηθω ουσιαστικά. Απλά τη τρέχουσα περιόδο έχω να υλοποιήσω ένα βραχνά που ακούει στο όνομα εξοικονομώ που δεν αφήνει περιθώρια για προσωπικές απολαύσεις έστω και φαινομενικά άλλες. Ένα είναι το σίγουρο.. Ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο νήμα θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν όσους το επιθυμούν και αυτό. My respects to all Νιώθω ότι χρωστάω το παρακάτω.. Το έγραψα την ημέρα της αρχικής εμφάνισης της φωτογραφίας από τον αγαπητό Μπάμπη. ............................... 7 πμ.. Το ρολόι θυμήθηκε να μην ξεχάσει να χτυπήσει .. Αξιοθαύμαστη επιμονή.. Ο βαρύς νωχελικος δρασκελισμος μου συνάντησε την ιδέα μου για καφέ στη κουζίνα..Κάθομαι.. ενώ ακούω τις αρθρώσεις μου να μεμψιμοιρούν.. Η υγρασία έχει καλύψει το βελούδινο γυαλί των παραθύρων.. Ένα μικρό κομμάτι όμως γυμνό . Αδραξα την ευκαιρία να ρίξω μια κλεφτή ματιά σε παρόν με την υποψία ότι το παρόν θα είναι η απόλυτη συγκάλυψη ενός παρελθόντος που δεν χρειάζεται κάθαρση. Όλα κοιμούνται γαλήνια. Η λίμνη εκεί αγερωχη.. Η μάνα του τόπου. Και η βάρκα.. η βάρκα μας.. Έχω να αγγίξω κουπί από όταν έφυγες. Το γκριζομπλε της λίμνης ντύθηκε στα μαύρα ενώ αέρας που συνήθιζε να είναι εξομολογητής τώρα μοιρολογει. Και μαζί με αυτον και εγώ.. Πόσες βαρκάδες κάναμε αγκαζέ με την αλήθεια μας.. Πόσους χάρτες ζωής ξεδιπλώσαμε κάτω από τους φανούς των αστεριών.. Αλλά έφυγες και η βάρκα μας εκεί.. Ακίνητη σαν να την έχει βάλει η μοίρα τιμωρία. Ας ανοίξω το στόμα μου και τα χνώτα μου ας ντύσουν και αυτό το ακάλυπτο γυμνό σημείο στο παράθυρο.. Δεν υπάρχει χώρος για άλλη γύμνια.. Γιατί γύμνια προϋποθέτει σώμα και στο σώμα κατοικεί ψυχή.. Εφυγες ψυχή μου.. .................................. Απολογούμαι αν είμαι off topic.. Αλλά επειδή στη φώτο είδα αβίαστα μια ιστορία σκέφτηκα να τη μοιραστώ.. άρχισε να σκονίζεται 😁 Η ιστορία ντύθηκε με Erik sattie Gnossienes 1-6 Δεν υπάρχει λόγος για απολογίες κανενός είδους και μορφής !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Εφιάλτης στο δρόμο με τις κολώνες ......... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, anestis1975 είπε Αν ηθελες με αυτες τις φωτός να μας κάνεις να νιώσουμε κάπως "παράξενα"..... το κατάφερες !! Εύγε και για τις 2..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, anestis1975 είπε Την καλημέρα μου παίδες! ... @anestis1975 στην φωτό με τα τούβλα , ποιον φακό έχεις χρησιμοποιήσει, σε τι απόσταση ήσουν από τον τοίχο, και αν ο γεωμετρικός άξονας του φακού ήταν κάθετος προς την επιφάνεια του τοίχου(σημαντικό)? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Snorky.GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα