CONAN_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Getapen είπε Εξαιρετική δουλειά αγαπητέ.Όλες υπέροχες.. Αλλά η πρώτη και η τελευταία όμως μου μίλησαν λίγο πιο έντονα.. Ευχαριστώ πολυ να σαι καλα ! Η τελευταία όντως είναι η αγαπημένη μου μεχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 ενα πουλι και απο εμενα.... έκατσε καλα εκει ο κορακας !! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Από τη σημεροχθεσινή Κυριακή στο ίδρυμα Νιάρχος. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, pifilos είπε Από τη σημεροχθεσινή Κυριακή στο ίδρυμα Νιάρχος. Υπέροχες όλες!!! Μπράβο!! Η προτελευταία όμως... Is something else.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, pifilos είπε Από τη σημεροχθεσινή Κυριακή στο ίδρυμα Νιάρχος. Η πρώτη είναι πολύ προσεγμένη , αν μιλήσουμε για καλλιτεχνική φωτογραφία . 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, CONAN_ είπε Ευχαριστώ πολυ να σαι καλα ! Η τελευταία όντως είναι η αγαπημένη μου μεχρι στιγμής Όχι μόνο σε εσένα....Μπράβο!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, pifilos είπε Από τη σημεροχθεσινή Κυριακή στο ίδρυμα Νιάρχος. Πολύ όμορφες, όπως πάντα το b&w "δουλεύει" άψογα σε μεγάλους όγκους κλπ, το μάτι βλέπει άλλα πράγματα! 👍 Σε ρωτησε η ασφάλεια αν κάνεις επαγγελματική φωτογράφιση ή οχι; Εμενα με ζάλισαν και τις 2 φορές που εβγαλα μηχανή εκεί... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από and_64 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μια νεα ματιά σε παλαιότερα κλικ Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, and_64 είπε Πολύ όμορφες, όπως πάντα το b&w "δουλεύει" άψογα σε μεγάλους όγκους κλπ, το μάτι βλέπει άλλα πράγματα! 👍 Σε ρωτησε η ασφάλεια αν κάνεις επαγγελματική φωτογράφιση ή οχι; Εμενα με ζάλισαν και τις 2 φορές που εβγαλα μηχανή εκεί... Ευχαριστώ. Όχι δεν ασχολήθηκε κανείς και δεν μπορώ να πω ότι έβγαζα και στα κρυφά. Σίγουρα μιάμιση ώρα περιφερόμουν στο πάνω κομμάτι και μπροστά στον φύλακα αλλά δεν... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ntinlanden είπε Μια νεα ματιά σε παλαιότερα κλικ Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Μεγάλο εύγε για την στιγμή της πτήσης ........ τα winglets είναι σκέτη μαγεία ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, babisskg είπε Μεγάλο εύγε για την στιγμή της πτήσης ........ τα winglets είναι σκέτη μαγεία ! Ναι..για τέτοιες στιγμές έχω αποθηκευμένες στην μια απο τις δυο θέσεις (U1 & U2 για Nikon) continue auto focus, 3D mode , shutter speed 1/1500 και auto iso με ταβάνι το 1600 και ενα διαφραγμα δε θυμάμαι τι. Υποπτεύομαι φυσικα σε ενα τετοιο περιβάλλον να δω τετοια σκηνη οποτε εχω ηδη επιλέξει το low fps (4 εχω βάλει, υπεραρκετά είναι) Εδω απλα ειδα το πουλί και απο Manual που ήμουν απλα γύρισα το διακόπτη γρήγορα στο U1 σηκωσα καμερα και τα υπόλοιπα τα εκανε μονη της ολα. Πολυ βολικο. Πολύ βολικό επίσης και η 3D υλοποίηση της Nikon σε αυτο το πρόγραμμα..πραγματικά δύσκολα να χάσει καρέ για καποιο λογο... Που να ειχα και κανέναν καλύτερο native φακο να αξιοποιεί το όλο af σύστημα της μηχανής. (Με εναν tamron 70-300 ειμαι εκει, που δεν είναι και ο πιο γρήγορος) Και ολα αυτα με φυσικα πλήκτρα γαμωτο χωρις να μπω στο menu..να καποια απο αυτα λεω θα μου λείψουν αν μεταβώ σε mirorless... Είδωμεν.. Για την ιστορία ειναι ερωδιος, λευκοτσικνιάς Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Ntinlanden 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Ναι..για τέτοιες στιγμές έχω αποθηκευμένες στην μια απο τις δυο θέσεις (U1 & U2 για Nikon) continue auto focus, 3D mode , shutter speed 1/1500 και auto iso με ταβάνι το 1600 και ενα διαφραγμα δε θυμάμαι τι. Υποπτεύομαι φυσικα σε ενα τετοιο περιβάλλον να δω τετοια σκηνη οποτε εχω ηδη επιλέξει το low fps (4 εχω βάλει, υπεραρκετά είναι) Εδω απλα ειδα το πουλί και απο Manual που ήμουν απλα γύρισα το διακόπτη γρήγορα στο U1 σηκωσα καμερα και τα υπόλοιπα τα εκανε μονη της ολα. Πολυ βολικο. Πολύ βολικό επίσης και η 3D υλοποίηση της Nikon σε αυτο το πρόγραμμα..πραγματικά δύσκολα να χάσει καρέ για καποιο λογο... Που να ειχα και κανέναν καλύτερο native φακο να αξιοποιεί το όλο af σύστημα της μηχανής. (Με εναν tamron 70-300 ειμαι εκει, που δεν είναι και ο πιο γρήγορος) Και ολα αυτα με φυσικα πλήκτρα γαμωτο χωρις να μπω στο menu..να καποια απο αυτα λεω θα μου λείψουν αν μεταβώ σε mirorless... Είδωμεν.. Για την ιστορία ειναι ερωδιος, λευκοτσικνιάς Και θες άλλη μηχανή ........ ΟΚ ...... 4 λεπτά πριν, babisskg είπε Και θες άλλη μηχανή ........ ΟΚ ...... Έπρεπε να σε είχα μπροστά μου ....... σε γλυτώνει το ηλεκτρονικό περιβάλλον επικοινωνίας ....... ΑΝ δώσεις την μηχανή που έχεις ...... λέμε τώρα ..... για ένα κομμάτι ψωμί ...... πριν καιρό μία φίλη ( δεν θέλω σχόλια ) μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει αν ήταν καλή περίπτωση η D7200 με τον κιτ 18 - 140 ...... δεν θυμάμαι καλά ποιός ήταν ....... στα 600 ευρώ ...... μετρητά σε Black Friday ...... αφού άκουσε λίγα Γαλλικά που έριξα ...... ευτυχώς την αγόρασε ....... η οποία σήμερα , μετά 2 και περίπου χρόνια ζητιέται στα 1000 και ....... Δεν έχεις αντιληφθεί κατά πόσο θα μεταμορφωθεί η μηχανή σου , με άλλους φακούς ....... Εξαιρετικά αφιερωμένη στον @Ntinlanden από την Nikon D610 μαζί με τον Kiron 75 - 150 f/4 ...... ώστε να αποπειραθεί να σκεφτεί τι περισσότερο θα μπορούσε να πετύχει με έναν τέτοιο φακό επάνω στην μηχανή του ........ δεν έκανα assign τον φακό επάνω στην μηχανή λόγω έλλειψης χρόνου ....... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 χαίρετε, και καλή εβδομάδα.. απ'' την ρωμαική αγορά της αρχαίας Αθήνας.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Μια νεα ματιά σε παλαιότερα κλικ Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Υπέροχη!!! Καλή εβδομάδα σε όλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, babisskg είπε Και θες άλλη μηχανή ........ ΟΚ ...... Έπρεπε να σε είχα μπροστά μου ....... σε γλυτώνει το ηλεκτρονικό περιβάλλον επικοινωνίας ....... ΑΝ δώσεις την μηχανή που έχεις ...... λέμε τώρα ..... για ένα κομμάτι ψωμί ...... πριν καιρό μία φίλη ( δεν θέλω σχόλια ) μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει αν ήταν καλή περίπτωση η D7200 με τον κιτ 18 - 140 ...... δεν θυμάμαι καλά ποιός ήταν ....... στα 600 ευρώ ...... μετρητά σε Black Friday ...... αφού άκουσε λίγα Γαλλικά που έριξα ...... ευτυχώς την αγόρασε ....... η οποία σήμερα , μετά 2 και περίπου χρόνια ζητιέται στα 1000 και ....... Δεν έχεις αντιληφθεί κατά πόσο θα μεταμορφωθεί η μηχανή σου , με άλλους φακούς ....... Εξαιρετικά αφιερωμένη στον @Ntinlanden από την Nikon D610 μαζί με τον Kiron 75 - 150 f/4 ...... ώστε να αποπειραθεί να σκεφτεί τι περισσότερο θα μπορούσε να πετύχει με έναν τέτοιο φακό επάνω στην μηχανή του ........ δεν έκανα assign τον φακό επάνω στην μηχανή λόγω έλλειψης χρόνου ....... Χαχαχα αφρισμένος Μπάμπης! Γνωρίζω και καταλαβαινω τις "αναγκες" και την συμπεριφορά μεταχειρισμένων αγορών/πωλήσεων οπότε θέλω να είμαι αντικείμενος και σταθερός στη μέση ως προς τις δυο πλευρές. Εννοώ ότι σαν υποψήφιος αγοραστής ναι θα θέλω την καλύτερη τιμή σε σχέση με το προϊόν αλλα καταλαβαίνω οτι αυτος ο κάποιος το εχει αγοράσει και κοστιζει καποια λεφτά. Αρα ουτε ο παζαρακιας θα ειμαι και απαιτώ να το αγοράσω κοψοχρονια ουτε όμως ο έξυπνος πωλητής οτι πουλάω το χρυσό αυγό αν ειμαι σε εκεινη τη πλευρα. Ειμαστε στο ενδιάμεσο και αυτη η περίοδος είναι της αλλαγής και των σκεψεων γενικά, σε μεγαλο πληθυσμό..θεωρώ σε λιγο (κάμποσο) καιρό όντως δεν θα πολυμιλαμε και ασχολούμαστε πλέον με dslr σώματα.. Οι εξελίξεις ειναι εκει εξω. Δωσε τις τιμές και πληθώρα φακών στον λαο, των mirorless συστημάτων οπως εκεινων τον dslr και οι περισσότεροι εχουν αλλαξει χθες..κάποιοι φυσικα και προτιμάνε dslr και αυτοι θα παραμεινουν για τις δικιες τους αναγκες.. Η μάζα ομως θεωρώ πήγε τρέχοντας σε εκεινα, στα νεα δηλαδή. Στη προκειμένη περίπτωση (τη δικια μου) εαν η τιμή μιας D7500 είναι τοσο χαμηλη στην αγορά εως dslr δεινόσαυρο πλέον, σαφώς και δεν την σκοτώνω αλλα την κρατάω ως μελλοντικο teleconverter x1.5 συμπληρωνοντας απλά με ενα ίδιο F mount FF σώμα και χτίζοντας επανω σε εκεινο (στο ff) Το να πεσει η αξια της τοσο οσο πάνω κατω κανει ενας teleconverter απλα δεν για εμενα. Προτιμώ να τη κρατήσω. Αν βρίσκουμε πια τοσο ευκολα φακούς για αυτές! 😅 Θα βρίσκουμε για λιγο ακόμα εντάξει υπερβολικός.. 🙂 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Ntinlanden 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα