Dr_73 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 NickSyk έκανες διόρθωση της παραμόρφωσης φακού στην παραπάνω ; Βλέπω λίγο να καμπυλώνει η κουπαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NickSyk είπε καλησπέρα , στα 24mm σε ff πού λέγαμε στο άλλο νήμα τελευταία.. Υπέροχη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, nullindex είπε Λίγο πριν την ψητούρα, για να ανοίξει η όρεξη.. Πολύ όμορφη...ίσως αν είχες μετακινηθεί λίγο δεξιότερα, να ήταν όλο το background μαύρο , και να μην είχε αυτή την ασπρίλα στην πάνω δεξιά γωνία......νομίζω θα έδειχνε ακόμα καλύτερα( ταπεινή μου γνώμη βεβαίως). 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε NickSyk έκανες διόρθωση της παραμόρφωσης φακού στην παραπάνω ; Βλέπω λίγο να καμπυλώνει η κουπαστή. καλησπέρα, όχι.. δεν έγινε κάποια διόρθωση , (πέραν της όποιας διόρθωσης κάνει η μηχανή μόνη της κατά την λήψη), αυτό πού φαίνεται είναι μια ξύλινη κατασκευή για ασφάλεια στο σημείο , με μικρές επεκτάσεις δεξιά - αριστερά, και παραμορφωμένη απ'' την αρμύρα της θάλασσας ακριβώς από κάτω.. ίσως και λίγο απ'' τα 24mm του φακού .. η δε λήψη είναι από κοντά στην κατασκευή για να κρύβει τον ήλιο η κουπαστή.. ευχαριστώ για την επισήμανση.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Κανονίστε μόνο να ανεβάσετε τίποτε φωτογραφίες με γάτες και ορμήξουν στα πτηνά ........ μόνο αν τις έχετε ταϊσμένες πρώτα ........ 🤣🤣🤣 ....... ο Kiron 75 - 150 πάνω στην D610 ...... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Το μοντέλο συνεργασιμο stop.αγουροξυπνημένο stop. Με έβριζε από μέσα του. Stop. Δεν τρώει πουλάκια.. Stop 😁 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Getapen είπε Το μοντέλο συνεργασιμο stop.αγουροξυπνημένο stop. Με έβριζε από μέσα του. Stop. Δεν τρώει πουλάκια.. Stop 😁 Νηστικά την βλέπω ...... 🤣🤣🤣 ...... μα , καλά ..... ένα κάρο ζωοτροφές πουλάνε ...... αγοράστε κάτι για τα ζωντανά ....... όλα μασούρια στην Τράπεζα τα κάνετε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, babisskg είπε Κανονίστε μόνο να ανεβάσετε τίποτε φωτογραφίες με γάτες και ορμήξουν στα πτηνά ........ μόνο αν τις έχετε ταϊσμένες πρώτα ........ 🤣🤣🤣 ....... ο Kiron 75 - 150 πάνω στην D610 ...... ..μιας και δεν έχουμε διαθέσιμες γάτες.. ανεβάζω κι εγώ κάποια περιστέρια στην παραλία.. εξ άλλου όλοι έχουν δικαίωμα για βόλτα δίπλα στην θάλασσα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, babisskg είπε Νηστικά την βλέπω ...... 🤣🤣🤣 όλα μασούρια στην Τράπεζα τα κάνετε .... Θα σταθώ στα μασούρια.. Όχι μόνο μασούρια χάρτινο χρήμα κυρ Μπάμπη.. Αλλά και λίρες κάτω από μαξιλάρια και στις ρίζες των δέντρων της αυλής.. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παίζοντας στο σπίτι με δίαφορα αντικείμενα , με Nikon 35mm f1.8 & ring light Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από CONAN_ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 άστο βρε ήσυχο το καημένο, μην το καρφώνεις έτσι...και είναι του Μπάμπη μας ! Μπορεί να μην το φτάνει...το έχει καρφώσει κανονικά όμως🤪 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Snorky.GR είπε Πολύ όμορφη...ίσως αν είχες μετακινηθεί λίγο δεξιότερα, να ήταν όλο το background μαύρο , και να μην είχε αυτή την ασπρίλα στην πάνω δεξιά γωνία......νομίζω θα έδειχνε ακόμα καλύτερα( ταπεινή μου γνώμη βεβαίως). Σωστή παρατήρηση, το σκέφτηκα και εγώ μετά όταν την είδα στην κάμερα, αλλά ήταν αργά. Την επόμενη φορά.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Χανιά, παλιά πόλη 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Χανιά, παλιά πόλη Εξαιρετική δουλειά αγαπητέ.Όλες υπέροχες.. Αλλά η πρώτη και η τελευταία όμως μου μίλησαν λίγο πιο έντονα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα