Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έργα και ημέρες εν μέσω Νοεμβρίου 2021 , μιάς Nikon D70 παρέα με έναν Kiron ( F mount ) 70 - 150 f/4 ........ και φυσικά υπό την αυστηρή επίβλεψη μου ....... διότι αυτά τα μαραφέτια δεν είναι να τα αφήνεις μόνα τους ........ 🤣🤣🤣 ...... 

sketch-1637315836178.jpg

sketch-1637312424057.jpg

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπάμπη ... ο Kiron ... με τα αυτιά λαγού ... manual ....  φωνάζει ! Θέλει παρέα !

Είσαι καταδικασμένος !

Nikon_F3HP_with_85mm_f2.jpg

images?q=tbn:ANd9GcRBZn64Z9KTdS3EnO2d6n6

Μία από τις πρώτες που είχα βγάλει με τη D610 και τον 50ρη AF-D. 

1961346216_DSC_0421(2).jpg.1f9583d2942b0340fd1609bcb81e2724.jpg

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, CONAN_ είπε

Αρτέμιδα ;;; 

Σωστά..  σημείο  πού επισκέπτομαι  σε διάφορες ώρες της ημέρας/νύχτας και εποχές,  για φωτογραφία.. + βόλτα..

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NickSyk είπε

Σωστά..  σημείο  πού επισκέπτομαι  σε διάφορες ώρες της ημέρας/νύχτας και εποχές,  για φωτογραφία.. + βόλτα..

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι kite surfers, λίγο παραδίπλα . Περιμένω την πρώτη ευκαιρία να παω για φωτορεπορταζ !!! :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Μπάμπη ... ο Kiron ... με τα αυτιά λαγού ... manual ....  φωνάζει ! Θέλει παρέα !

Είσαι καταδικασμένος !

Nikon_F3HP_with_85mm_f2.jpg

images?q=tbn:ANd9GcRBZn64Z9KTdS3EnO2d6n6

Μία από τις πρώτες που είχα βγάλει με τη D610 και τον 50ρη AF-D. 

1961346216_DSC_0421(2).jpg.1f9583d2942b0340fd1609bcb81e2724.jpg

Δεν θέλω F3 ....... είμαι σε περίοδο νηστείας ...... 🤣🤣🤣 ...... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, babisskg είπε

Δεν θέλω F3 ....... 

Εγώ θέλω, αλλά οι καλές είναι ακριβές ! Υπάρχει βέβαια το φτωχικό υποκατάστατο ... με ενσωματωμένο μοτέρ ...

η F301 !!!!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Εγώ θέλω, αλλά οι καλές είναι ακριβές ! Υπάρχει βέβαια το φτωχικό υποκατάστατο ... με ενσωματωμένο μοτέρ ...

η F301 !!!!!

Καθόλου ακριβές ....... αλλά δεν είναι δα και το απόλυτο μοδέλο ....... αν έχει ηλεκτρονικά επάνω προτιμώ την F4s , αλλά και την F90x ....... 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Getapen είπε

Νομίζω καλύτερα.. 

PSX_20211118_142130~2.jpg

Ψεύτικη, σίγουρα μπορείς και καλύτερα. Η πρώτη στα μάτια μου καλύτερη. Πάντως αδερφέ, έχεις καταπληκτικά θέματα και εξαιρετικές φωτογραφίες, ο τίτλος του νήματος είναι εσύ. Μπράβο σου!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CONAN_ είπε

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι kite surfers, λίγο παραδίπλα . Περιμένω την πρώτη ευκαιρία να παω για φωτορεπορταζ !!! :) 

Συμφωνώ!  λόγω απόστασης των surfers  απ΄΄την ακτή , για '' γεμάτα πλάνα''  κρίνεται απαραίτητος τηλεφακός 150 mm +  ανάλογα και με το αν ο αισθητήρας της μηχανής είναι ff ή crop ή μικρότερος , αλλιώς θέλεις μεγένθυση με ότι συνεπάγεται αυτό.. εγώ πού έχω εως  120mm  σε ff δεν μου αρκούν..  και αποφεύγω γενικά τις μεγενθύσεις..  

DSC_0131.jpg

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, babisskg είπε

Καθόλου ακριβές ....... αλλά δεν είναι δα και το απόλυτο μοδέλο ....... αν έχει ηλεκτρονικά επάνω προτιμώ την F4s , αλλά και την F90x ....... 

F4 & F90X είναι για αυτόματη εστίαση. Αναφερόμουν σε φακούς χειροκίνητης. Για τα παλιά σιδηρικά της νίκον , ai & ai-s. 

Για χειροκίνητη , ο βασιλιάς είναι η F3. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_73 είπε

F4 & F90X είναι για αυτόματη εστίαση. Αναφερόμουν σε φακούς χειροκίνητης. Για τα παλιά σιδηρικά της νίκον , ai & ai-s. 

Για χειροκίνητη , ο βασιλιάς είναι η F3. 

Μπρίτς ....... 🤣🤣🤣 ........ η Nikon F είναι ....... 

Δημοσ.
Στις 18/11/2021 στις 6:48 ΜΜ, pifilos είπε

DSCF6745.jpg.37d9103b95f0062f182393a48cb9357e.jpg

Την θεωρώ φανταστική. Έχει και τις 10 βασικές αποχρώσεις του γκρι! Μπράβο!

8 ώρες πριν, Getapen είπε

Καλώς ήρθες αγαπητέ.  Σε αντίθεση με τους περισσότερους σε αυτό το νήμα (εκπληκτικοί εραστές της φωτογραφίες και γνώστες) στερούμαι βασικών γνώσεων πάνω στο τεχνικό κομμάτι.. Ως εκ τούτου τα κριτήρια μου δυο. Κατά τη θέαση η φωτογραφία θα πρέπει να μου αναδύει συναισθήματα και να μου δίνει την ευκαιρία (γιατι περί μεγάλης ευκαιρίας πρόκειται) να οπτικοποιησω μια ιστορία η οποία κρύβεται πίσω από την ίδια τη φωτογραφία. . 

Στην προκειμένη περίπτωση.. Η φωτογραφία σου με υπερκάλυψε. Εκπληκτική. Μπράβο 

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια το εκτιμώ!

Όπως καταλάβατε έχω ένα θέμα με τα μάτια. Για μένα λένε τα πάντα. Μου αρέσει να εστιάζω στα ματια των ανθρώπων.Καταλαβαίνω πολλά..

sss.PNG

Και φυσικά η αγαπημένη μου, την μόνη φορά που αποφάσισα να βγάλω εμένα!

σσσ.PNG

• Like 10
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickSyk είπε

Συμφωνώ!  λόγω απόστασης των surfers  απ΄΄την ακτή , για '' γεμάτα πλάνα''  κρίνεται απαραίτητος τηλεφακός 150 mm +  ανάλογα και με το αν ο αισθητήρας της μηχανής είναι ff ή crop ή μικρότερος , αλλιώς θέλεις μεγένθυση με ότι συνεπάγεται αυτό.. εγώ πού έχω εως  120mm  σε ff δεν μου αρκούν..  και αποφεύγω γενικά τις μεγενθύσεις..  

DSC_0131.jpg

Χρειάζεσαι φακούς για την πολύ εξαιρετική D7500 !!!

sketch-1637346384770.jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, pavlospao13 είπε

Όπως καταλάβατε έχω ένα θέμα με τα μάτια. Για μένα λένε τα πάντα. Μου αρέσει να εστιάζω στα ματια των ανθρώπων.Καταλαβαίνω πολλά..

sss.PNG

Και φυσικά η αγαπημένη μου, την μόνη φορά που αποφάσισα να βγάλω εμένα!

σσσ.PNG

Εξαιρετική δουλειά αγαπητέ Παύλο. Εύγε!!!

Ματια.. Ένα παράθυρο στη ψυχή, μια κλεφτή ματιά στην ιστορία του ανθρώπου.. 

Επεξ/σία από Getapen
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NickSyk είπε

Συμφωνώ!  λόγω απόστασης των surfers  απ΄΄την ακτή , για '' γεμάτα πλάνα''  κρίνεται απαραίτητος τηλεφακός 150 mm +  ανάλογα και με το αν ο αισθητήρας της μηχανής είναι ff ή crop ή μικρότερος

150 συν πόσο ;; Ο 210mm μου λες είναι αρκετός (σε full frame) ;;; Μου βάζεις ιδέες για διαδρομές !

Επεξ/σία από Dr_73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...