babisskg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Έργα και ημέρες εν μέσω Νοεμβρίου 2021 , μιάς Nikon D70 παρέα με έναν Kiron ( F mount ) 70 - 150 f/4 ........ και φυσικά υπό την αυστηρή επίβλεψη μου ....... διότι αυτά τα μαραφέτια δεν είναι να τα αφήνεις μόνα τους ........ 🤣🤣🤣 ...... 8
Dr_73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπάμπη ... ο Kiron ... με τα αυτιά λαγού ... manual .... φωνάζει ! Θέλει παρέα ! Είσαι καταδικασμένος ! Μία από τις πρώτες που είχα βγάλει με τη D610 και τον 50ρη AF-D. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Dr_73 4
NickSyk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, CONAN_ είπε Αρτέμιδα ;;; Σωστά.. σημείο πού επισκέπτομαι σε διάφορες ώρες της ημέρας/νύχτας και εποχές, για φωτογραφία.. + βόλτα.. 1
CONAN_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, NickSyk είπε Σωστά.. σημείο πού επισκέπτομαι σε διάφορες ώρες της ημέρας/νύχτας και εποχές, για φωτογραφία.. + βόλτα.. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι kite surfers, λίγο παραδίπλα . Περιμένω την πρώτη ευκαιρία να παω για φωτορεπορταζ !!!
babisskg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Μπάμπη ... ο Kiron ... με τα αυτιά λαγού ... manual .... φωνάζει ! Θέλει παρέα ! Είσαι καταδικασμένος ! Μία από τις πρώτες που είχα βγάλει με τη D610 και τον 50ρη AF-D. Δεν θέλω F3 ....... είμαι σε περίοδο νηστείας ...... 🤣🤣🤣 ......
Dr_73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, babisskg είπε Δεν θέλω F3 ....... Εγώ θέλω, αλλά οι καλές είναι ακριβές ! Υπάρχει βέβαια το φτωχικό υποκατάστατο ... με ενσωματωμένο μοτέρ ... η F301 !!!!!
babisskg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Εγώ θέλω, αλλά οι καλές είναι ακριβές ! Υπάρχει βέβαια το φτωχικό υποκατάστατο ... με ενσωματωμένο μοτέρ ... η F301 !!!!! Καθόλου ακριβές ....... αλλά δεν είναι δα και το απόλυτο μοδέλο ....... αν έχει ηλεκτρονικά επάνω προτιμώ την F4s , αλλά και την F90x .......
dafnoula13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Getapen είπε Νομίζω καλύτερα.. Ψεύτικη, σίγουρα μπορείς και καλύτερα. Η πρώτη στα μάτια μου καλύτερη. Πάντως αδερφέ, έχεις καταπληκτικά θέματα και εξαιρετικές φωτογραφίες, ο τίτλος του νήματος είναι εσύ. Μπράβο σου!!! 1
NickSyk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, CONAN_ είπε Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι kite surfers, λίγο παραδίπλα . Περιμένω την πρώτη ευκαιρία να παω για φωτορεπορταζ !!! Συμφωνώ! λόγω απόστασης των surfers απ΄΄την ακτή , για '' γεμάτα πλάνα'' κρίνεται απαραίτητος τηλεφακός 150 mm + ανάλογα και με το αν ο αισθητήρας της μηχανής είναι ff ή crop ή μικρότερος , αλλιώς θέλεις μεγένθυση με ότι συνεπάγεται αυτό.. εγώ πού έχω εως 120mm σε ff δεν μου αρκούν.. και αποφεύγω γενικά τις μεγενθύσεις.. 6
Dr_73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, babisskg είπε Καθόλου ακριβές ....... αλλά δεν είναι δα και το απόλυτο μοδέλο ....... αν έχει ηλεκτρονικά επάνω προτιμώ την F4s , αλλά και την F90x ....... F4 & F90X είναι για αυτόματη εστίαση. Αναφερόμουν σε φακούς χειροκίνητης. Για τα παλιά σιδηρικά της νίκον , ai & ai-s. Για χειροκίνητη , ο βασιλιάς είναι η F3.
babisskg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Dr_73 είπε F4 & F90X είναι για αυτόματη εστίαση. Αναφερόμουν σε φακούς χειροκίνητης. Για τα παλιά σιδηρικά της νίκον , ai & ai-s. Για χειροκίνητη , ο βασιλιάς είναι η F3. Μπρίτς ....... 🤣🤣🤣 ........ η Nikon F είναι .......
pavlospao13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 6:48 ΜΜ, pifilos είπε Την θεωρώ φανταστική. Έχει και τις 10 βασικές αποχρώσεις του γκρι! Μπράβο! 8 ώρες πριν, Getapen είπε Καλώς ήρθες αγαπητέ. Σε αντίθεση με τους περισσότερους σε αυτό το νήμα (εκπληκτικοί εραστές της φωτογραφίες και γνώστες) στερούμαι βασικών γνώσεων πάνω στο τεχνικό κομμάτι.. Ως εκ τούτου τα κριτήρια μου δυο. Κατά τη θέαση η φωτογραφία θα πρέπει να μου αναδύει συναισθήματα και να μου δίνει την ευκαιρία (γιατι περί μεγάλης ευκαιρίας πρόκειται) να οπτικοποιησω μια ιστορία η οποία κρύβεται πίσω από την ίδια τη φωτογραφία. . Στην προκειμένη περίπτωση.. Η φωτογραφία σου με υπερκάλυψε. Εκπληκτική. Μπράβο Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια το εκτιμώ! Όπως καταλάβατε έχω ένα θέμα με τα μάτια. Για μένα λένε τα πάντα. Μου αρέσει να εστιάζω στα ματια των ανθρώπων.Καταλαβαίνω πολλά.. Και φυσικά η αγαπημένη μου, την μόνη φορά που αποφάσισα να βγάλω εμένα! 10
babisskg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, NickSyk είπε Συμφωνώ! λόγω απόστασης των surfers απ΄΄την ακτή , για '' γεμάτα πλάνα'' κρίνεται απαραίτητος τηλεφακός 150 mm + ανάλογα και με το αν ο αισθητήρας της μηχανής είναι ff ή crop ή μικρότερος , αλλιώς θέλεις μεγένθυση με ότι συνεπάγεται αυτό.. εγώ πού έχω εως 120mm σε ff δεν μου αρκούν.. και αποφεύγω γενικά τις μεγενθύσεις.. Χρειάζεσαι φακούς για την πολύ εξαιρετική D7500 !!! 3
Getapen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, pavlospao13 είπε Όπως καταλάβατε έχω ένα θέμα με τα μάτια. Για μένα λένε τα πάντα. Μου αρέσει να εστιάζω στα ματια των ανθρώπων.Καταλαβαίνω πολλά.. Και φυσικά η αγαπημένη μου, την μόνη φορά που αποφάσισα να βγάλω εμένα! Εξαιρετική δουλειά αγαπητέ Παύλο. Εύγε!!! Ματια.. Ένα παράθυρο στη ψυχή, μια κλεφτή ματιά στην ιστορία του ανθρώπου.. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από Getapen 1
Dr_73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NickSyk είπε Συμφωνώ! λόγω απόστασης των surfers απ΄΄την ακτή , για '' γεμάτα πλάνα'' κρίνεται απαραίτητος τηλεφακός 150 mm + ανάλογα και με το αν ο αισθητήρας της μηχανής είναι ff ή crop ή μικρότερος 150 συν πόσο ;; Ο 210mm μου λες είναι αρκετός (σε full frame) ;;; Μου βάζεις ιδέες για διαδρομές ! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Dr_73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα