Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pifilos είπε

219948779_DSCF6694-Copy.jpg.6700a0cf24f960b3687f2a8e86c93e5c.jpg

1172610958_agalma1-Copy.jpg.d8d0e17eb93e4bb03b8fd296bc022a1d.jpg

1815143220_agalma2.jpg.57bdfde476829985245d4b06da6226f3.jpg

agalma.jpg.2e759a3b63e6317f43d346730f0d205c.jpg

με κέντρισε η φωτο  με το άγαλμα της Αθηνάς... για αυτό βάζω μια απ'' το υπέροχο κλιμακοστάσιο της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αθηνών , πιο δίπλα εκεί.. με τον 24- 120 f4 nikon που συζητούσαμε σε άλλο θέμα.. μπράβο σου!

1283602041_DSC_8863(1).jpg.d1056a6cf3d3a4f04dfd1a6a113c1299.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Getapen στην τελευταία, δεν θα ήταν καλύτερα λιγότερο φωτεινά highlights, φωτεινότητα και αυξημένη αντίθεση ; Να γίνει λίγο πιο σκοτεινή  δηλαδή .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Getapen στην τελευταία, δεν θα ήταν καλύτερα λιγότερο φωτεινά highlights, φωτεινότητα και αυξημένη αντίθεση ; Να γίνει λίγο πιο σκοτεινή  δηλαδή .

Dr έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ φίλε. Θα έδινε κάτι το αποκοσμο που ήταν και η αρχική ιδέα. Αλλά δεν μας προέκυψε κατά την επεξεργασία.. Θα την επεξεργαστώ λίγο και θα επανέλθω 

3 ώρες πριν, pifilos είπε

DSCF6745.jpg.37d9103b95f0062f182393a48cb9357e.jpg

Υπέροχη!!!

Στο αριστερό του χέρι κρατάει σφιχτά ένα κίτρινο φάκελο.. Η μεσαία ρυτιδα πάνω από τα μάτια έκανε την εμφάνισή της ενώ η εφίδρωση άρχισε να καταλαμβάνει το χώρο του πρωινού αρώματος.. Ήξερε ότι ο φάκελος ήταν η αρχή του τέλους.. Δεν ήξερε όμως ότι στο τέλος δεν θα ήταν αυτός που θα αναζητούσε μια νέα αρχή.. 

Επεξ/σία από Getapen
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Getapen είπε

Στο αριστερό του χέρι κρατάει σφιχτά ένα κίτρινο φάκελο.. Η μεσαία ρυτιδα πάνω από τα μάτια έκανε την εμφάνισή της ενώ η εφίδρωση άρχισε να καταλαμβάνει το χώρο του πρωινού αρώματος.. Ήξερε ότι ο φάκελος ήταν η αρχή του τέλους.. Δεν ήξερε όμως ότι στο τέλος δεν θα ήταν αυτός που θα αναζητούσε μια νέα αρχή.. 

Τι είπες τώρα....!!!!!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Νομίζω καλύτερα.. 

PSX_20211118_142130~2.jpg

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το foreground δεν λέει κάτι αλλά μου άρεσαν τα χρώματα που είχε πάρει ο ουρανός. JPEG απευθείας απο την κάμερα χωρίς επεξεργασία.

P9230628.JPG.07334418f53ed286c3eda41c573c2c2e.JPG

Επεξ/σία από alxandros_gr
.
  • Like 8
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Οποιαδίποτε γνώμη δεκτή! Μπορείτε να βρείτε και περισσότερες στο instagram μου @pavlosins                   

ss.PNG

• Like 6
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pavlospao13 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Οποιαδίποτε γνώμη δεκτή! Μπορείτε να βρείτε και περισσότερες στο instagram μου @pavlosins                   

ss.PNG

Την καλημέρα όλων μας , καλώς ορίσατε , οι γνώμες είναι υποκειμενικές , μετράει η παρουσία , η διάθεση για διαμοιρασμό της γνώσης , φυσικά και η εποικοδομητική κριτική την οποία ζητάμε πάντα , ειδικά από περισσότερο γνώστες αφού προσπαθούμε να προσελκύσουμε την παρουσία τους μπας και μάθουμε κάτι περισσότερο . 

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά οπως μπορουμε να βοηθήσουμε! Δεν εχω τεραστια εμπειρια επαγγελματικα, ωστόσο προσπαθώ! Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες στο προφιλ μου στο ινσταγραμ όπου οποιος θελει να με ρωτήσει το οτιδίποτε για την οποιαδίποτε φωτογραφία μπορεί να το κάνει ελεύθερα!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavlospao13 είπε

ss.PNG

Καλώς ήρθες αγαπητέ.  Σε αντίθεση με τους περισσότερους σε αυτό το νήμα (εκπληκτικοί εραστές της φωτογραφίες και γνώστες) στερούμαι βασικών γνώσεων πάνω στο τεχνικό κομμάτι.. Ως εκ τούτου τα κριτήρια μου δυο. Κατά τη θέαση η φωτογραφία θα πρέπει να μου αναδύει συναισθήματα και να μου δίνει την ευκαιρία (γιατι περί μεγάλης ευκαιρίας πρόκειται) να οπτικοποιησω μια ιστορία η οποία κρύβεται πίσω από την ίδια τη φωτογραφία. . 

Στην προκειμένη περίπτωση.. Η φωτογραφία σου με υπερκάλυψε. Εκπληκτική. Μπράβο 

• Like 5

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...