Dr_73 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μιας και αναφέραμε κανόνια, η αγαπημένη nikon κάποτε είχε βγάλει έναν 1200mm - 1700mm f/5.6 - 8 , manual focus. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Στις 9/11/2021 στις 11:52 ΜΜ, Ntinlanden είπε Καταπληκτική!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Μιας και αναφέραμε κανόνια, η αγαπημένη nikon κάποτε είχε βγάλει έναν 1200mm - 1700mm f/5.6 - 8 , manual focus. Ο Χριστός και η Παναγία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Ο Χριστός και η Παναγία Αυτά θα τα πεις όταν σου πει και πόσο κάνει ........ 🤣🤣🤣 ....... βάστα γερά ...... πας για 5ψήφιο νούμερο ....... 🤣🤣🤣 ....... Sony και μπούρδες ..... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από babisskg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, pifilos είπε Να ένα πολύ κακό παράδειγμα που το βάζω μόνο γιατί νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να δεις οπτικά τι γίνεται. Στην πρώτη εικόνα η εστίαση είναι στα αστέρια. Στην παρακάτω η εστίαση είναι στα βιβλία. Τελικά τις βάζεις σε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να συνθέσει εικόνες (photoshop - affinity photo - νομίζω και το snapseed στο κινητό το κάνει σε κάποιο βαθμό) και ουσιαστικά το πρόγραμμα βάζει τη μια εικόνα πάνω στην άλλη με τέτοιο τρόπο ώστε να διαλέξει τα σημεία που η εστίαση είναι "σωστή" δηλαδή να μην υπάρχουν ανεστίαστα σημεία. Οπότε βγαίνει η τελευταία εικόνα όπου φαίνονται και τα αστέρια και τα βιβλία. Στη δική σου που ανέβασες, εγώ προσωπικά την προτιμώ έτσι όπως είναι παρά να ήταν εστιασμένη παντού αλλά αυτό ειναι υποκειμενικό. Τωρα το κατάλαβα . Κ βγηκε κ πολύ ωραία κιολας αυτη που έβαλες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μια παλιά που ξέθαψα πισω στο 2018. Με κοιτούσαν λιγο παράξενα θυμάμαι εκει οταν ανοιγα τριποδο, το έστησα..και έβαλα κινητό επανω. Αυτο ειχα τότε τι να κάνουμε. 😁😅 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να ανεβάσω κι εγώ μία: Nikon d3400, Tamron 16-300 στα 300mm Πρωινή λήψη κοντά στα Μέγαρα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από D___G 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από pifilos 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φοβερές !!! Βλεπω τις εικονες σας γουστάρω κ ανατρέχω γιατι θυμαμαι κ δικες μου αντίστοιχες , ετσι παει το νημα για εμενα πολλές φορές . Κ οταν αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχω τραβήξει κάτι ανάλογο το κρατάω μπας κ το κανω κ εγώ . Αλλα τα ξεχνάω , αλλα μου μένουν . Γενικά ωφέλιμο με λίγα λόγια . Αυτες βεβαια είναι πολύ πιο συμβατικά κλικ . Ας πουμε η απο πάνω με τον νεαρό το αγαλμα ψηλά να φαίνονται μεσα απο το κάγκελο που έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική οπτική ......ουτε καν ! Δεν μου κόβει που λεμε . Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από georgerapp 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, georgerapp είπε Φοβερές !!! Βλεπω τις εικονες σας γουστάρω κ ανατρέχω γιατι θυμαμαι κ δικες μου αντίστοιχες , ετσι παει το νημα για εμενα πολλές φορές . Κ οταν αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχω τραβήξει κάτι ανάλογο το κρατάω μπας κ το κανω κ εγώ . Αλλα τα ξεχνάω , αλλα μου μένουν . Γενικά ωφέλιμο με λίγα λόγια . Αυτες βεβαια είναι πολύ πιο συμβατικά κλικ . Ας πουμε η απο πάνω με τον νεαρό το αγαλμα ψηλά να φαίνονται μεσα απο το κάγκελο που έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική οπτική ......ουτε καν ! Δεν μου κόβει που λεμε . Κανενός δεν του έκοβε πριν και σε πολλούς από μας δεν κόβει ουτε τώρα . Αυτός είναι ο λόγος που είναι χρήσιμο να βλέπεις τις φωτογραφίες άλλων . Πρόσεξε όμως ποιά είναι η διαφορά . Υπάρχει κόσμος που δεν καταλαβαίνει τον λόγο που χρειάζεται να βλέπει φωτογραφίες άλλων και νομίζει πως πρέπει να βγάλει ίδιες η παραπλήσιες . Βλέποντας φωτογραφίες άλλων , το μυαλό σου ανοίγει φωτογραφικά και κάποια στιγμή αρχίζεις να παρατηρείς πράγματα που στην αρχή δεν τα προσεχες κι' έτσι προχωράς μπροστά . 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 βλεποντας φωτογραγιες αλλων τουλαχιστον σε εμενα λειτουργει σαν τις μηχανες στο μυαλο μου . δηλαδη ξεκινησα με ενα τεραστιο τετραγωνο στην οπτικη μου κ αυτο σιγα σιγα κ με τα κλικ μου σπαει σε κομματια . πχ παλια εβλεπα ενα landscape , πλεον βλεπω ενα καλαμι μπροστα κ τραβαω το landscape κ με αυτο μεσα . παλια εβλεπα ενα καικι , τωρα βλεπω το καταρτι την δεστρα την λαγουδερα ....ολα σαν υποψηφια πραγματα για να γινουν πρωταγωνιστές στην εικονα . και παει λεγοντας . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, georgerapp είπε βλεποντας φωτογραγιες αλλων τουλαχιστον σε εμενα λειτουργει σαν τις μηχανες στο μυαλο μου . δηλαδη ξεκινησα με ενα τεραστιο τετραγωνο στην οπτικη μου κ αυτο σιγα σιγα κ με τα κλικ μου σπαει σε κομματια . πχ παλια εβλεπα ενα landscape , πλεον βλεπω ενα καλαμι μπροστα κ τραβαω το landscape κ με αυτο μεσα . παλια εβλεπα ενα καικι , τωρα βλεπω το καταρτι την δεστρα την λαγουδερα ....ολα σαν υποψηφια πραγματα για να γινουν πρωταγωνιστές στην εικονα . και παει λεγοντας . Απολύτως σωστό , η δική σου οπτική εξελίσσεται σιγά σιγά και αποκτάει χαρακτήρα . Τον δικό σου προσωπικό χαρακτήρα , αφού έτσι βλέπεις εσύ τα πράγματα γύρω σου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, georgerapp είπε βλεποντας φωτογραγιες αλλων τουλαχιστον σε εμενα λειτουργει σαν τις μηχανες στο μυαλο μου . δηλαδη ξεκινησα με ενα τεραστιο τετραγωνο στην οπτικη μου κ αυτο σιγα σιγα κ με τα κλικ μου σπαει σε κομματια . πχ παλια εβλεπα ενα landscape , πλεον βλεπω ενα καλαμι μπροστα κ τραβαω το landscape κ με αυτο μεσα . παλια εβλεπα ενα καικι , τωρα βλεπω το καταρτι την δεστρα την λαγουδερα ....ολα σαν υποψηφια πραγματα για να γινουν πρωταγωνιστές στην εικονα . και παει λεγοντας . Σωστά..Σαν προσωπικό βίωμα, Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι η όποια ερασιτεχνική ενασχόληση μου με τη φωτογραφία και η προσπάθεια να αποθανάτισω στιγμές με έκανε να εξελίξω αρκετά την ενεργητική θέαση. Εκεί που γυρνούσε το βλέμμα μου και σχεδόν πάντα μόνο ένα σημείο, αντικείμενο, πρόσωπο ήταν πρωταγωνιστής και όλα τα άλλα στη περιφέρεια κομπάρσοι πλέον όλα διαδραματιζουν σημαντικό ρόλο. Αρκετά αποκαλυπτικό με αρκετές προεκτάσεις οι οποίες θα τολμήσω να πω πως ξεπαιρνουν το κλικ. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Getapen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, pifilos είπε Όλες μια και μια ωραια ματια η ταλευταια και η πρώτη ενα κλικ πανω !!! η πρώτη μου θύμισε τα παιδικά μου χρονια που πηγαίναμε βολτα με ενα περίπου τέτοιο αμάξι 😂😂 η τελευταία γιατι μου άρεσε η προοπτική της !!!!! Δυο απο Καλοχώρι με χρώμα ....😁😁😎😎 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα