Προς το περιεχόμενο

Η ματιά του φωτογράφου .........

babisskg
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από costas_,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

58 λεπτά πριν, anestis1975 είπε

_ANE5670.jpg

_ANE5674.jpg

_ANE5685.jpg

Υπέροχες Ανέστη!!! 

36 λεπτά πριν, NickSyk είπε

καλησπέρα ,   κυκλάμινο κήπου, με nikkor micro af - d 60mm/ f2.8,   iso 100 ,f11, 1/20 sec, τρίποδο , χειροκίνητη εστίαση, φυσικός φωτισμός  χωρίς επεξεργασία ή περικοπή, και απαραίτητη  άπνοια αέρα.. 

DSC_0596.jpg

Εντάξει.. Απίστευτη!!! 

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε

Αντε και μια macro απο εμένα. 

Μπορεί και να την εχω ξαναβάλει δε θυμάμαι..

_DSC9669-01_copy_2695x1800.jpeg

Αγαπητέ φυσιοδιφη my respects!!! 

• Thanks 1

5 ώρες πριν, anestis1975 είπε

_ANE5670.jpg

_ANE5674.jpg

_ANE5685.jpg

απ'' ότι φαίνεται το ''έχεις'' με την ασπρόμαυρη.. μπράβο σου! .. και η απορία μου ..  το τελικό αποτέλεσμα είναι από πρόγραμμα , της μηχανής σου εν μέρει ή συνδιασμός και των δυο.. προσωπικά μου αρέσουν πολύ  οι τόνοι της  ασ/ρης αλλά γενικά δεν τα καταφέρνω με την επεξεργασία.. πέραν της όποιας ικανότητας μου στην σύνθεση της εικόνας.. 

• Like 1

Καλημέρα αγαπητοί, 

Υπάρχει κάποιος εδώ που βιοποριζεται από τη φωτογραφία? 

Οφείλω να πω ότι το επίπεδο σε αυτό του νήμα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μπράβο σε όλους. 

• Like 4

26 λεπτά πριν, Getapen είπε

Καλημέρα αγαπητοί, 

Οφείλω να πω ότι το επίπεδο σε αυτό του νήμα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μπράβο σε όλους. 

Κάποιοι ναι, ...οι περισσότεροι όχι(όπως τους γνωρίζω εγώ)........Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?

1 λεπτό πριν, Snorky.GR είπε

Κάποιοι ναι, ...οι περισσότεροι όχι(όπως τους γνωρίζω εγώ)........Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?

Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά ως απλός αποδέκτης των φωτογραφιών πρέπει να ομολογήσω ότι έχω εκπλαγεί με το επίπεδο. Μπορείτε όλοι χωρίς καμία αμφιβολία να δουλέψετε σε αυτό το πεδίο. My respects!!! 

• Like 3
  • Thanks 1

25 λεπτά πριν, Getapen είπε

Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά ως απλός αποδέκτης των φωτογραφιών πρέπει να ομολογήσω ότι έχω εκπλαγεί με το επίπεδο. Μπορείτε όλοι χωρίς καμία αμφιβολία να δουλέψετε σε αυτό το πεδίο. My respects!!! 

Δεν επιθυμούμε να προκαλέσουμε φίλτατε γι' αυτό και δεν μπαίνουμε σε χωράφια επαγγελματιών ....... θα διαλύαμε το σύμπαν ....... 🤣🤣🤣 ....... 

1 ώρα πριν, Getapen είπε

Καλημέρα αγαπητοί, 

Όμως απ' ότι είδα και η δική σας οπτική είναι εξαιρετική ......... και καθόλου τυχαία ........ θα έλεγα έως και πολύ στοχευμένη ....... 

• Like 3
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, babisskg είπε

. 🤣🤣🤣

Όμως απ' ότι είδα και η δική σας οπτική είναι εξαιρετική ......... και καθόλου τυχαία ........ θα έλεγα έως και πολύ στοχευμένη ....... 

Σας ευχαριστώ αγαπητέ.  Καλές λήψεις σε όλους και ας είναι ο χρονισμός με τα τερτίπια του πάντα σύμμαχος 🙂

• Like 1

17 ώρες πριν, NickSyk είπε

απ'' ότι φαίνεται το ''έχεις'' με την ασπρόμαυρη.. μπράβο σου! .. και η απορία μου ..  το τελικό αποτέλεσμα είναι από πρόγραμμα , της μηχανής σου εν μέρει ή συνδιασμός και των δυο.. προσωπικά μου αρέσουν πολύ  οι τόνοι της  ασ/ρης αλλά γενικά δεν τα καταφέρνω με την επεξεργασία.. πέραν της όποιας ικανότητας μου στην σύνθεση της εικόνας.. 

σ ευχαριστώ πολυ .... η αλήθεια ειναι οτι μου αρέσει το ασπρόμαυρο αλλα οχι απόλυτα 

το αποτέλεσμα ειναι συνδυασμός και των δύο  .. τις επεξεργάζομαι στο lightroom και αναλόγως πως θέλω η μου αρεσει να τις κάνω  
Στην πρώτη συγκεκριμένα εχω παει τρεμα τα highlighths για να μου βγάλει τον ουρανό πείραξα shadows , whites και blackw .

texture ,clarity σχεδόν στο μισό και λιγο dehaze Και ελάχιστα τους τονους 

αυτη ειναι ωραία και έγχρωμη αλλα χάνει πολυ η διαγώνια  λωρίδα , το ασπρόμαυρο έχει αυτη την αντίθεση και την τονίζει περισσότερο 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...