Getapen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Υπέροχες Ανέστη!!! 36 λεπτά πριν, NickSyk είπε καλησπέρα , κυκλάμινο κήπου, με nikkor micro af - d 60mm/ f2.8, iso 100 ,f11, 1/20 sec, τρίποδο , χειροκίνητη εστίαση, φυσικός φωτισμός χωρίς επεξεργασία ή περικοπή, και απαραίτητη άπνοια αέρα.. Εντάξει.. Απίστευτη!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αντε και μια macro απο εμένα. Μπορεί και να την εχω ξαναβάλει δε θυμάμαι.. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από Ntinlanden 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Αντε και μια macro απο εμένα. Μπορεί και να την εχω ξαναβάλει δε θυμάμαι.. Αγαπητέ φυσιοδιφη my respects!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Αντε και μια macro απο εμένα. Μπορεί και να την εχω ξαναβάλει δε θυμάμαι.. καλησπέρα , με τον sigma macro είναι ή με τον tamron; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, NickSyk είπε καλησπέρα , με τον sigma macro είναι ή με τον tamron; Καλησπέρα! Με τον sigma 105mm macro! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, anestis1975 είπε απ'' ότι φαίνεται το ''έχεις'' με την ασπρόμαυρη.. μπράβο σου! .. και η απορία μου .. το τελικό αποτέλεσμα είναι από πρόγραμμα , της μηχανής σου εν μέρει ή συνδιασμός και των δυο.. προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι τόνοι της ασ/ρης αλλά γενικά δεν τα καταφέρνω με την επεξεργασία.. πέραν της όποιας ικανότητας μου στην σύνθεση της εικόνας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα αγαπητοί, Υπάρχει κάποιος εδώ που βιοποριζεται από τη φωτογραφία? Οφείλω να πω ότι το επίπεδο σε αυτό του νήμα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μπράβο σε όλους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Getapen είπε Καλημέρα αγαπητοί, Υπάρχει κάποιος εδώ που βιοποριζεται από τη φωτογραφία? Οφείλω να πω ότι το επίπεδο σε αυτό του νήμα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μπράβο σε όλους. Κάποιοι ναι, ...οι περισσότεροι όχι(όπως τους γνωρίζω εγώ)........Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Snorky.GR είπε Κάποιοι ναι, ...οι περισσότεροι όχι(όπως τους γνωρίζω εγώ)........Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις? Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά ως απλός αποδέκτης των φωτογραφιών πρέπει να ομολογήσω ότι έχω εκπλαγεί με το επίπεδο. Μπορείτε όλοι χωρίς καμία αμφιβολία να δουλέψετε σε αυτό το πεδίο. My respects!!! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Getapen είπε Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά ως απλός αποδέκτης των φωτογραφιών πρέπει να ομολογήσω ότι έχω εκπλαγεί με το επίπεδο. Μπορείτε όλοι χωρίς καμία αμφιβολία να δουλέψετε σε αυτό το πεδίο. My respects!!! Δεν επιθυμούμε να προκαλέσουμε φίλτατε γι' αυτό και δεν μπαίνουμε σε χωράφια επαγγελματιών ....... θα διαλύαμε το σύμπαν ....... 🤣🤣🤣 ....... 1 ώρα πριν, Getapen είπε Καλημέρα αγαπητοί, Υπάρχει κάποιος εδώ που βιοποριζεται από τη φωτογραφία? Οφείλω να πω ότι το επίπεδο σε αυτό του νήμα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μπράβο σε όλους. Όμως απ' ότι είδα και η δική σας οπτική είναι εξαιρετική ......... και καθόλου τυχαία ........ θα έλεγα έως και πολύ στοχευμένη ....... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, babisskg είπε . 🤣🤣🤣 Όμως απ' ότι είδα και η δική σας οπτική είναι εξαιρετική ......... και καθόλου τυχαία ........ θα έλεγα έως και πολύ στοχευμένη ....... Σας ευχαριστώ αγαπητέ. Καλές λήψεις σε όλους και ας είναι ο χρονισμός με τα τερτίπια του πάντα σύμμαχος 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, NickSyk είπε απ'' ότι φαίνεται το ''έχεις'' με την ασπρόμαυρη.. μπράβο σου! .. και η απορία μου .. το τελικό αποτέλεσμα είναι από πρόγραμμα , της μηχανής σου εν μέρει ή συνδιασμός και των δυο.. προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι τόνοι της ασ/ρης αλλά γενικά δεν τα καταφέρνω με την επεξεργασία.. πέραν της όποιας ικανότητας μου στην σύνθεση της εικόνας.. σ ευχαριστώ πολυ .... η αλήθεια ειναι οτι μου αρέσει το ασπρόμαυρο αλλα οχι απόλυτα το αποτέλεσμα ειναι συνδυασμός και των δύο .. τις επεξεργάζομαι στο lightroom και αναλόγως πως θέλω η μου αρεσει να τις κάνω Στην πρώτη συγκεκριμένα εχω παει τρεμα τα highlighths για να μου βγάλει τον ουρανό πείραξα shadows , whites και blackw . texture ,clarity σχεδόν στο μισό και λιγο dehaze Και ελάχιστα τους τονους αυτη ειναι ωραία και έγχρωμη αλλα χάνει πολυ η διαγώνια λωρίδα , το ασπρόμαυρο έχει αυτη την αντίθεση και την τονίζει περισσότερο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ntinlanden είπε ..εδώ ανεβαίνουν τα επίπεδα τέχνης - επεξεργασίας.. μπράβο!! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα