babisskg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Η Κ1΄Μπάμπη πιστεύω μπορεί να είναι η μοναδική φωτογραφική κάποιου , με πολύ υψηλές απαιτήσεις, εφόσον φυσικά έχει και φακούς. Είδωμεν ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Έπαιξα λίγο με τα χρώματα, και το gradient filter στο lightroom (φαίνεται κιόλας). 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Dr_73 είπε Η Κ1΄Μπάμπη πιστεύω μπορεί να είναι η μοναδική φωτογραφική κάποιου , με πολύ υψηλές απαιτήσεις, εφόσον φυσικά έχει και φακούς. Τελικά όλη η δουλειά βρίσκεται στους φακούς ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 31/10/2021 στις 8:14 ΜΜ, pifilos είπε Από την έκδρομη του Σαββατοκύριακου στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και βασικά στο κοντινό μοναστήρι της Παναγίας Ελωνας (το αμάξι δεν είναι δικό μου, το δανείστηκα για τη φωτογραφία ). ..αν και καθυστερημένα , μια απλή εικόνα μέρους του ορεινού όγκου του Πάρνωνα (Μαλεβός) για τους ντόπιους, απ'' την άλλη πλευρά των παραπάνω εικόνων δηλαδή της κεντρικής Αρκαδίας . Διακρίνεται το μοναστήρι της Μαλεβής. ..και μια απορία (καλοπροαίρετα πάντα).. Από Λεωνίδιο , Πλάκα δίπλα.. καμμιά φωτό!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 7/11/2021 στις 10:27 ΜΜ, Getapen είπε ..καλησπέρα , - αν επιτρέπεται - η τελευταία ατμοσφαιρική εικόνα σας απ'' την Πλάκα / Αέρηδες με τι φακό/μηχανή είναι βγαλμένη και σε ποιά εστιακή απόσταση , αν θυμάστε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NickSyk είπε ..καλησπέρα , - αν επιτρέπεται - η τελευταία ατμοσφαιρική εικόνα σας απ'' την Πλάκα / Αέρηδες με τι φακό/μηχανή είναι βγαλμένη και σε ποιά εστιακή απόσταση , αν θυμάστε.. Καλησπερα σας αγαπητέ, Είναι τραβηγμένη από κινητό. Motorola 9 plus.. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα αποκτήσει φωτογραφική μηχανή (σκέφτομαι στο εγγύς μέλλον να αποκτήσω ενα starter kit) και να εμβαθύνω στο πεδίο της φωτογραφίας το οποίο με συγκινεί ιδιαιτέρως.. Γενικά είμαι άσχετος Εστίαση δεν έκανα. Αν εννοείς το zoom Παρένθεση.. Δεν το έχω κοιτάξει ακόμα.. Αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποιο thread για αρχάριους Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Getapen 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει καλύτερο για να μαθεις τα βασικά απο το κινητό . Τεράστια οθόνη , οι ρυθμίσεις ειναι πιάτο , υστερεί βεβαια γιατι εχει μόνο κλείστρο iso έκθεση κ wb , αλλα τα ξέρεις αυτα ; Οχι . Οποτε φεύγεις απο αυτόματο κ μπουκαρεις manual μαζι με οδηγούς μεσο YouTube . Επίσης παράλληλα μαθαίνεις να κανεις edit , να στραγγίζεις το jpeg ή raw αρχείο κ να μην μένεις στα θέλω της jpeg . Ειδικα στο raw θα εφαρμόζεις μονος noise reduction κ όξυνση κατα την δικια σου προτίμηση . Όλα υπάρχουν σε οδηγούς στο net . Πολλα starter kit μένουν συρτάρι . Το κινητό ειναι μια πόρτα εισόδου στην φωτογραφία , όχι αντίζηλος των καμερών . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, NickSyk είπε ..αν και καθυστερημένα , μια απλή εικόνα μέρους του ορεινού όγκου του Πάρνωνα (Μαλεβός) για τους ντόπιους, απ'' την άλλη πλευρά των παραπάνω εικόνων δηλαδή της κεντρικής Αρκαδίας . Διακρίνεται το μοναστήρι της Μαλεβής. ..και μια απορία (καλοπροαίρετα πάντα).. Από Λεωνίδιο , Πλάκα δίπλα.. καμμιά φωτό!! Η αλήθεια είναι πως λόγω μισής καταγωγής από Λεωνίδιο όλο λέω "όταν ξαναπάω θα βγάλω και μέσα στο χωριό" αλλά δεν... λέω άσε την επόμενη φορά. Έχω κάποιες αρκετά παλιότερες που προσωπικά δεν τρελαίνομαι αλλά δεν πειράζει μεταξύ μας είμαστε. Λεωνιδιο Και Πλακα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, georgerapp είπε Τεράστια οθόνη , οι ρυθμίσεις ειναι πιάτο , υστερεί βεβαια γιατι εχει μόνο κλείστρο iso έκθεση κ wb , αλλα τα ξέρεις αυτα ; Όχι δεν τα ξέρω.. Σήμερα για πρώτη φορά έψαξα, βρήκα και είδα ένα βίντεο σχετικά με το τι εστι ISO και κάποιες άλλες βασικές έννοιες της φωτογραφίας οι οποίες μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Το πρόβλημα με τον κινητό είναι ότι όλα μπαίνουν στον αυτόματο.. Η δική μου παρέμβαση με εξαίρεση την επιλογή της στιγμής της λήψης είναι μηδαμινή. Edit : μόλις βρήκα πως να απενεργοποιήσω την αυτόματη λήψη.. Με μου έβγαλε όλα τα καλούδια του Θεού.. ISO wb... Thanks!!!! Προσπάθησα να βρω σήμερα κάποιο app που να προσομοιάζει το περιβάλλον μιας φωτογραφικής μηχανής σε ικανοποιητικό βαθμό ώστε να κάνω practice αλλά δεν εντόπισα κάτι 16 λεπτά πριν, pifilos είπε Η αλήθεια είναι πως λόγω μισής καταγωγής από Λεωνίδιο όλο λέω "όταν ξαναπάω θα βγάλω και μέσα στο χωριό" αλλά δεν... λέω άσε την επόμενη φορά. Έχω κάποιες αρκετά παλιότερες που προσωπικά δεν τρελαίνομαι αλλά δεν πειράζει μεταξύ μας είμαστε. Λεωνιδιο Και Πλακα Αριστούργημα.. Για λεύκωμα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Getapen 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Αμοργός 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Η νυφούλα απο ψιλά ... Και όπως λεει και ένας φίλος ...... Που ζουμε ρεεεεεε!!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinlanden είπε Άφωνος.. 1 ώρα πριν, anestis1975 είπε Η νυφούλα απο ψιλά ... Και όπως λεει και ένας φίλος ...... Που ζουμε ρεεεεεε!!!! Divine Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Getapen 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Εδώ όμως την πάτησες φίλε μου! Η συγκεκριμένη φωτό, μόνο αρχάριο φωτογράφο που δεν δείχνει......δείχνει έμπειρο και καλλιτέχνη συνάμα. Μπορεί άνετα να αρχειοθετηθεί σαν καλλιτεχνική φωτογραφία. Μπράβο! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα