Axelfc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Με τη καλημέρα μου και απο εμένα και ενα πορτραίτο με τον φτωχό 50αρη 1.8 που εχουμε ολοι. (Ολοι δεν έχουμε εναν; 😅) .."75mm" σαφώς βλέπω 🙂 Πολύ ωραίες οι αστροφωτογραφίες @Axelfc Σ'ευχαριστώ πολύ @Ntinlanden 50άρη πάντως δεν έχω! 1
babisskg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 👏👏👏 10 ώρες πριν, Getapen είπε Καλησπέρα παιδιά Καλημέρα σας φίλτατε ........ μαζί με τα φίλμ σας ! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από babisskg 2
Snorky.GR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Axelfc είπε Με τον Samyang πάντα τραβάω f/2 15sec ISO 3200 και με τον XF 35mm f/2 9sec ISO 3200. Οι χρόνοι είναι τέτοιοι και στους δύο ώστε να μην έχω star trails. Η X-T20 είναι ISO invariant στο 800 οπότε θα είχα θεωρητικά το ίδιο αποτέλεσμα αν αύξανα στο post το exposure. Την καλημέρα μου από Holland, μαζί με 10xΜπραβο για την απάντηση σου 👍 Στους φωτογραφικούς μας κύκλους που συναλλασσόμαστε οι περισσότεροι, δεν μετράει απλά η οποία ποιότητα φωτογραφίας δημοσιοποιούμε, αλλά και το ύφος(τρόπος) που συναλλασσόμαστε με τούς συναδέλφους φωτογράφους, ειδικότερα όταν μας ρωτάνε τεχνικές λεπτομέρειες για κάποια φωτό κι εμείς απαντάμε με επιλεκτική όραση , επιλεκτική κώφωση, επιλεκτική προσπέραση και γενικά επιλεκτική μούγκα στην στρούγκα......το χειρότερο δε όλων είναι η επιλεκτική παραμόρφωση των τεχνικών λεπτομερειών, δλδ απαντάμε δίνοντας σκόπιμα στρεβλές πληροφορίες στον ερωτούντα. Και ναι μεν ο ερωτών μπορεί να μην αντιλαμβάνεται την επιλεκτική στρέβλωση , την αντιλαμβάνοντε όμως κάποιοι άλλοι που παρακολουθούν το νήμα και την συνέχεια του. Δυστυχώς η ευτυχώς είμαστε σύνολα εκεί έξω και όχι μονάδες....οι μονάδες κάθονται σπίτι τους, και τα σύνολα συναλλάσσονται ειλικρινώς μεταξύ τους. Είναι άξιο προσοχής το πως τα "Like" διαμορφώνουν επιλεκτικούς χαρακτήρες φωτογράφων και μη. Φίλε @Axelfc, από όλο αυτό που διάβασες σε αφορά μόνο η 1η και η τελευταία παράγραφος.Οι ενδιάμεσες 4ροις αφορούν τους "επιλεκτικούς"......και πάλι μπράβο για το μοίρασμα σου. Θα ωφελούμασταν περισσότερο( νομίζω) σαν ελληνική φωτογραφική κοινότητα, αν μιμούμασταν περισσότερο και περισσότεροι το παράδειγμα σου. Τις ευχές μου από Holland. P.S. ναι ρε 'σεις το ξέρω, είναι γλυκεια η πατρίδα( συμβαίνει και σε άλλους) 6
babisskg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Snorky.GR είπε Την καλημέρα μου από Holland, μαζί με 10xΜπραβο για την απάντηση σου 👍 Στους φωτογραφικούς μας κύκλους που συναλλασσόμαστε οι περισσότεροι, δεν μετράει απλά η οποία ποιότητα φωτογραφίας δημοσιοποιούμε, αλλά και το ύφος(τρόπος) που συναλλασσόμαστε με τούς συναδέλφους φωτογράφους, ειδικότερα όταν μας ρωτάνε τεχνικές λεπτομέρειες για κάποια φωτό κι εμείς απαντάμε με επιλεκτική όραση , επιλεκτική κώφωση, επιλεκτική προσπέραση και γενικά επιλεκτική μούγκα στην στρούγκα......το χειρότερο δε όλων είναι η επιλεκτική παραμόρφωση των τεχνικών λεπτομερειών, δλδ απαντάμε δίνοντας σκόπιμα στρεβλές πληροφορίες στον ερωτούντα. Και ναι μεν ο ερωτών μπορεί να μην αντιλαμβάνεται την επιλεκτική στρέβλωση , την αντιλαμβάνοντε όμως κάποιοι άλλοι που παρακολουθούν το νήμα και την συνέχεια του. Δυστυχώς η ευτυχώς είμαστε σύνολα εκεί έξω και όχι μονάδες....οι μονάδες κάθονται σπίτι τους, και τα σύνολα συναλλάσσονται ειλικρινώς μεταξύ τους. Είναι άξιο προσοχής το πως τα "Like" διαμορφώνουν επιλεκτικούς χαρακτήρες φωτογράφων και μη. Φίλε @Axelfc, από όλο αυτό που διάβασες σε αφορά μόνο η 1η και η τελευταία παράγραφος.Οι ενδιάμεσες 4ροις αφορούν τους "επιλεκτικούς"......και πάλι μπράβο για το μοίρασμα σου. Θα ωφελούμασταν περισσότερο( νομίζω) σαν ελληνική φωτογραφική κοινότητα, αν μιμούμασταν περισσότερο και περισσότεροι το παράδειγμα σου. Τις ευχές μου από Holland. P.S. ναι ρε 'σεις το ξέρω, είναι γλυκεια η πατρίδα( συμβαίνει και σε άλλους) Όπου Γη και πατρίς ........ αυτό με την στρούγκα ήταν καταπληκτικό ....... 17 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Δεν γράφει μια χαρά, γράφει δέκα χαρές για τα δικά μου γούστα και απαιτήσεις! Είναι αυτο που λέμε γενικά..τι θέλουμε, τι μας καλύπτει και τι μπορούμε να πληρώσουμε για το ερασιτεχνικο κομμάτι παντα και για να κάνουμε τα γούστα μας. 🙂 Στο επαγγελματικό αλλαζει λιγο η κουβέντα εννοείται, που καταλήγουν οι φωτογραφίες μας και ποιος και ποσο μας πληρωνει τη δουλειά αυτη κλπ κλπ κλπ πολλα κλπ. Για εμας τους απλους φιλους της φωτογραφίας θέλει αλλη οπτικη προσέγγιση 🙂 Παντα υπάρχουν εκει εξω τα απόλυτα (και πανάκριβα, μαζι πανε αυτα δυστυχώς στη ζωή) αν μπορείς να τα πάρεις ολα καλα και γιατι οχι! Καλα γράφει το μοντελο οποτε τύχαινει να το βρω και να ποζαρει αλλα φυσικά όταν την πετυχαίνω σε καλη ημερα. 😅 Ότι ευχαριστεί τον καθένα , ότι λειτουργεί καλύτερα για τον καθένα ........ επισυνάπτεται δείγμα απλού φακού , συγκεκριμένα του Pentax DA 50 - 200 του σκέτου χωρίς μουστάρδα και κρεμμύδια . 5
Getapen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από Getapen 8
babisskg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Getapen είπε Καλημέρα στην παρέα Με άρεσε πολύ η δεύτερη 👏👏👏 1
Getapen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, babisskg είπε Με άρεσε πολύ η δεύτερη 👏👏👏 Να είσαι καλά Μπάμπη. Είναι Κρήτη. By the way.. Άνοιξες ένα πολύ ωραίο θέμα Μπάμπη.. Συγχαρητήρια λοιπόν σε εσένα και σε όλα τα παιδιά που το συντηρείτε με τις πραγματικά όμορφες φωτογραφίες σας Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από Getapen 1 1
babisskg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Getapen είπε Να είσαι καλά Μπάμπη. Είναι Κρήτη. By the way.. Άνοιξες ένα πολύ ωραίο θέμα Μπάμπη.. Συγχαρητήρια λοιπόν σε εσένα και σε όλα τα παιδιά που το συντηρούν με τις πραγματικά όμορφες φωτογραφίες τους. Εμείς όλοι ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες σας και την συμμετοχή σας . Αυτό που με ενδιέφερε πάντα ήταν να ανοίγονται νήματα με ενδιαφέρον για όλους , ανοιχτά για όλους , εποικοδομητικά , χωρίς να περιέχουν στείρες συγκρίσεις του είδους " Αν πέθαναν η όχι οι DSLR , αν ζεί η όχι ακόμη το φίλμ , αν η τάδε μηχανή ( σώμα ) είναι καλύτερη η όχι από την δείνα , αν η παραλία του Μπάλου είναι καλύτερη από αυτή της Βουλιαγμένης , αν τα ελέη της Πάμελα Άντερσον είναι μεγαλύτερα από αυτά της ....... βάλτε όποια θέλετε εσείς 🤣🤣🤣 ....... και άλλα παρόμοια . Μακάρι να ανοίξει η όρεξη και σε άλλους , να ανοίξουν νήματα με μαθησιακό περιεχόμενο , πράγματα που μπορεί να ωφελήσουν όλους όσους ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο . 2
Dr_73 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλοκαιρινά κλικ, με τον 16-35 . Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από Dr_73 9
babisskg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Καλοκαιρινά κλικ, με τον 16-35 . Φτώχεια καταραμένη ........ 🤣🤣🤣 ......
NickSyk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 καλημέρα σε όλους , λεπτομέρεια απ'' την φιλαρμονική του Δήμου στην φετινή επέτειο του ΟΧΙ.. , 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα