Snorky.GR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Για την ομορφιά μου πες τε ότι θέλετε, αλλά για την κόμμωση δεν σηκώνω αστεία..... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Snorky.GR είπε Για την ομορφιά μου πες τε ότι θέλετε, αλλά για την κόμμωση δεν σηκώνω αστεία..... Αυτά τώρα τα λες για να μην αντιγράψουμε την τεχνική στο χτένισμα και να διατηρήσεις την αποκλειστικότητα ......... 🤣🤣🤣 ....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ntinlanden είπε Πολυ όμορφη. που είναι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Πολυ όμορφη. που είναι ; Καλημέρα! Ειναι το εκκλησάκι στην Πάρνηθα (Κεραμίδι Πάρνηθας) ο Άγιος Γεώργιος Βαζω και αλλη μια 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Πολύ όμορφο το εκκλησάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 14 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από την έκδρομη του Σαββατοκύριακου στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και βασικά στο κοντινό μοναστήρι της Παναγίας Ελωνας (το αμάξι δεν είναι δικό μου, το δανείστηκα για τη φωτογραφία ). Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από pifilos 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snorky.GR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Αν και δεν την δούλεψα ιδιαίτερα ..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Προτιμώ την δεύτερη ξεκάθαρα ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, babisskg είπε Προτιμώ την δεύτερη ξεκάθαρα ! Ναι, μου άρεσε και η πρώτη, αλλα στη δεύτερη ο μικρότερος χρονος (0,5 sec) κάθετε καλύτερα απο το ολα βούτυρο ενος μεγάλου shutter.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενα άγαλμα που μου άρεσε πολύ. Λέγεται The force of nature (Lorenzo Quinn) και βρίσκεται στον Αραβικό κόλπο σε μια τοποθεσία που ονομάζεται katara !. Στο αρχέτυπο η κοπέλα είναι γυμνή, όμως για να φτάσει εδώ έπρεπε να ντυθεί ! Πρόλα αυτά είναι όμορφο και πολύ εντυπωσιακό άγαλμα με πολύ έμπνευση και δυναμική. Μπορείτε να το αναζητήσετε στο Internet να δείτε και το αρχέτυπο. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από costas_ 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα