costas_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 @costas_ Πολυ ωραιες οι ληψεις σου. Θα ηθελα να σε ρωτησω αν χρησιμοποιησες καποια τεχνικη? Εχεις κανει merge πολλαπλες ληψεις? Οταν επιχειρω παρομοιες φωτο εχω θεμα, γιατι ο εσωτερικος με τον εξωτερικο φωτισμο ειναι διαφοτερικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 56 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Ωραίες φωτογραφίες αλλα δε θέλω να τις βλέπω! Καθε φορα που παω στο χωριό εχουν φυτρωσει κ αλλες!.. 😄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Πέσανε πάλι αριστουργήματα ! Δε ξερω τι να ξεχωρίσω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ntinlanden είπε Ωραίες φωτογραφίες αλλα δε θέλω να τις βλέπω! Καθε φορα που παω στο χωριό εχουν φυτρωσει κ αλλες!.. 😄 εχεις δίκιο αλλα ειναι μια πραγματικότητα !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinlanden Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, anestis1975 είπε εχεις δίκιο αλλα ειναι μια πραγματικότητα !! Ειναι ναι... Φωτογραφικα ας σταθούμε γιατί θα ανοίξουμε ποπ κορν 😅.. μ αρέσει ο θόρυβος που εχεις προσθέσει (ή ειχε) η δεύτερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, harisv είπε @costas_ Πολυ ωραιες οι ληψεις σου. Θα ηθελα να σε ρωτησω αν χρησιμοποιησες καποια τεχνικη? Εχεις κανει merge πολλαπλες ληψεις? Οταν επιχειρω παρομοιες φωτο εχω θεμα, γιατι ο εσωτερικος με τον εξωτερικο φωτισμο ειναι διαφοτερικος. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Όλες μου οι φωτογραφίες είναι single shot και πολύ σπάνια θα χρησιμοποιήσω πολλαπλές λήψεις. Το κάνω μόνο για κανένα πανόραμα και τίποτα άλλο. Με την ευκαιρία να βάλω και μερικές ακόμα 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ntinlanden είπε Ειναι ναι... Φωτογραφικα ας σταθούμε γιατί θα ανοίξουμε ποπ κορν 😅.. μ αρέσει ο θόρυβος που εχεις προσθέσει (ή ειχε) η δεύτερη... οχι εγω τον έβαλα και και την μαύρισα επίτηδες ... Τις θέλω δραματικές οσο γίνετε για να δείξω το κακο που κάνουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, anestis1975 είπε οχι εγω τον έβαλα και και την μαύρισα επίτηδες ... Τις θέλω δραματικές οσο γίνετε για να δείξω το κακο που κάνουν Το κακό που κάνουν οι ανεμογεννήτριες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis1975 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, DVaderLa είπε Το κακό που κάνουν οι ανεμογεννήτριες; Ε ναι δεν κάνουν ;;; Όπου τις βάζουν είναι μια οικολογική καταστροφή 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DVaderLa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, anestis1975 είπε Ε ναι δεν κάνουν ;;; Όπου τις βάζουν είναι μια οικολογική καταστροφή Σε αντίθεση με τις μονάδες λιγνίτη ας πούμε. Και για να χουμε καλό ερώτημα, τι καταστρέφουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα