Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, anestis1975 είπε

απο την πόλη της καρδιά μου και οπως λεει και ενας φιλος ...... που ζουμε ρε!!!!

50870824648_acab06da55_c.jpg

50871553921_8f4a90fbbe_c.jpg

Πολύ όμορφες και οι δύο. Η πρώτη για τα γούστα μου, από τις ομορφότερες που έχω δει εδώ μέσα. Σε ποια πόλη ζεις πάντως δεν κατάλαβα από αυτές τις δύο.🙃

• Like 2
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Πολύ όμορφες και οι δύο. Η πρώτη για τα γούστα μου, από τις ομορφότερες που έχω δει εδώ μέσα. Σε ποια πόλη ζεις πάντως δεν κατάλαβα από αυτές τις δύο.🙃

το φεγγάρι ειναι χαρακτηριστικό 😁😁

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Πολύ όμορφο νήμα γίνεται παιδιά, μπράβο! 

Μια ακόμα από μένα από το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Kythira.jpg

Μακάρι να γίνει κατανοητό σε όσους περισσότερους , πως βγάζοντας φωτογραφίες , μαθαίνοντας τεχνικές , κατανοείς περισσότερο τις ανάγκες σου σε τεχνικό εξοπλισμό και μαθαίνεις τι ακριβώς χρειάζεσαι σ' αυτό το κομμάτι .

Βγάζοντας φωτογραφίες μαθαίνεις τι εξοπλισμό χρειάζεσαι και όχι το ανάποδο δλδ ψάχνοντας τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για να βγάλεις φωτογραφίες .

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα, ξαναπροσπαθησα με την συγκεκριμένη αλλά δεν μου βγήκε όπως την σκεφτόμουν... Από το κινητό με b&w green filter από το mobile lightroom. Έφαγε και παραπάνω crop για να χωρέσει το μέγεθος... Κατά τα άλλα την πιστεύω...not 🤔

IMG_20210125_233604.jpg

Είχε υπέροχο φως πάνω στα δέντρα με επίσης πολύ όμορφο χρωματικά ουρανό... Αλλά με όλο το μπούγιο που έπιασα μέσα στην φωτογραφία την γύρισα σε b&w... Υγεία αύριο θα ξαναδοκιμάσω παρόμοια ώρα αν το επιτρέπει ο καιρός. Αυτή είναι και η ουσία νομίζω. 🙂

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 6
Δημοσ.

Χαίρεται και από εμένα. Η φωτογραφία είναι από την παραλία του Βόλου, όπως τη βλέπουμε από το τέρμα του κυμματοθραύστη.

IMG_7059.jpeg

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vlad27 είπε

Χαίρεται και από εμένα. Η φωτογραφία είναι από την παραλία του Βόλου, όπως τη βλέπουμε από το τέρμα του κυμματοθραύστη.

IMG_7059.jpeg

Υπέροχες leading lines με την σκιά, το φως και το πεζούλι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φέτος στις διακοπές αποφάσισα να μην κουβαλήσω φωτογραφική για πρώτη φορά (το μετάνιωσα σε ένα βαθμό)... Οι παρακάτω είναι από κινητό.

pargabynight.jpg.8bf32101648766646b94755a055990d8.jpg

plane.jpg

• Like 3
Δημοσ.

για την παρέα του forum από  Θεσσαλονίκη μεριά...  λίγες  σύντομες επισκέψεις  λόγω σπουδών παιδιού εκεί, με τ α ευρώ ....966483482_DSC_2087(2).jpg.bfca46760e213557e7c3fa36d9f5d24a.jpg 

DSC_8127 (1).jpg

DSC_1917 (2).jpg

• Like 6
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NickSyk είπε

για την παρέα του forum από  Θεσσαλονίκη μεριά...  λίγες  σύντομες επισκέψεις  λόγω σπουδών παιδιού εκεί, με τ α ευρώ ....966483482_DSC_2087(2).jpg.bfca46760e213557e7c3fa36d9f5d24a.jpg 

DSC_8127 (1).jpg

DSC_1917 (2).jpg

Όταν έρθετε πάλι με το καλό , να μας πείτε για να προσφέρουμε καφέ και βόλτα για φωτογραφίες !

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα,

Κάτι διαφορετικό από τις τελευταίες υπέροχες φωτογραφίες τοπίων.

Lavender pot

Ήταν η πρώτη φωτογραφία με τον Canon 50mm f1.8, όπως βγήκε από την μηχανή. 

• Like 7
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

τον οριζοντα τοσο δυσκολο ειναι να τον εχετε ευθεια?

Κι' αυτό σωστό , ώστε κάποιος να λαβαίνει υπόψιν του , αφενός το τυχόν barrel distortion , αν υπάρχει , αφετέρου να συνηθίσει η λήψη του να είναι όσο πιο προσεγμένη γίνεται εξαρχής .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...