dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, anestis1975 είπε απο την πόλη της καρδιά μου και οπως λεει και ενας φιλος ...... που ζουμε ρε!!!! Πολύ όμορφες και οι δύο. Η πρώτη για τα γούστα μου, από τις ομορφότερες που έχω δει εδώ μέσα. Σε ποια πόλη ζεις πάντως δεν κατάλαβα από αυτές τις δύο.🙃 2
anestis1975 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Πολύ όμορφες και οι δύο. Η πρώτη για τα γούστα μου, από τις ομορφότερες που έχω δει εδώ μέσα. Σε ποια πόλη ζεις πάντως δεν κατάλαβα από αυτές τις δύο.🙃 το φεγγάρι ειναι χαρακτηριστικό 😁😁 1
babisskg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Πολύ όμορφο νήμα γίνεται παιδιά, μπράβο! Μια ακόμα από μένα από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μακάρι να γίνει κατανοητό σε όσους περισσότερους , πως βγάζοντας φωτογραφίες , μαθαίνοντας τεχνικές , κατανοείς περισσότερο τις ανάγκες σου σε τεχνικό εξοπλισμό και μαθαίνεις τι ακριβώς χρειάζεσαι σ' αυτό το κομμάτι . Βγάζοντας φωτογραφίες μαθαίνεις τι εξοπλισμό χρειάζεσαι και όχι το ανάποδο δλδ ψάχνοντας τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για να βγάλεις φωτογραφίες . 3
dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσπάθησα, ξαναπροσπαθησα με την συγκεκριμένη αλλά δεν μου βγήκε όπως την σκεφτόμουν... Από το κινητό με b&w green filter από το mobile lightroom. Έφαγε και παραπάνω crop για να χωρέσει το μέγεθος... Κατά τα άλλα την πιστεύω...not 🤔 Είχε υπέροχο φως πάνω στα δέντρα με επίσης πολύ όμορφο χρωματικά ουρανό... Αλλά με όλο το μπούγιο που έπιασα μέσα στην φωτογραφία την γύρισα σε b&w... Υγεία αύριο θα ξαναδοκιμάσω παρόμοια ώρα αν το επιτρέπει ο καιρός. Αυτή είναι και η ουσία νομίζω. 🙂 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από dimoskoutr 6
Vlad27 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Χαίρεται και από εμένα. Η φωτογραφία είναι από την παραλία του Βόλου, όπως τη βλέπουμε από το τέρμα του κυμματοθραύστη. 10 1
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Vlad27 είπε Χαίρεται και από εμένα. Η φωτογραφία είναι από την παραλία του Βόλου, όπως τη βλέπουμε από το τέρμα του κυμματοθραύστη. Υπέροχες leading lines με την σκιά, το φως και το πεζούλι. 1 1
johnnieinlab Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Φέτος στις διακοπές αποφάσισα να μην κουβαλήσω φωτογραφική για πρώτη φορά (το μετάνιωσα σε ένα βαθμό)... Οι παρακάτω είναι από κινητό. 3
NickSyk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 για την παρέα του forum από Θεσσαλονίκη μεριά... λίγες σύντομες επισκέψεις λόγω σπουδών παιδιού εκεί, με τ α ευρώ .... 6
babisskg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, NickSyk είπε για την παρέα του forum από Θεσσαλονίκη μεριά... λίγες σύντομες επισκέψεις λόγω σπουδών παιδιού εκεί, με τ α ευρώ .... Όταν έρθετε πάλι με το καλό , να μας πείτε για να προσφέρουμε καφέ και βόλτα για φωτογραφίες !
nullindex Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα στην παρέα, Κάτι διαφορετικό από τις τελευταίες υπέροχες φωτογραφίες τοπίων. Ήταν η πρώτη φωτογραφία με τον Canon 50mm f1.8, όπως βγήκε από την μηχανή. 7
APPLEGEEK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 τον οριζοντα τοσο δυσκολο ειναι να τον εχετε ευθεια? 1
babisskg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε τον οριζοντα τοσο δυσκολο ειναι να τον εχετε ευθεια? Κι' αυτό σωστό , ώστε κάποιος να λαβαίνει υπόψιν του , αφενός το τυχόν barrel distortion , αν υπάρχει , αφετέρου να συνηθίσει η λήψη του να είναι όσο πιο προσεγμένη γίνεται εξαρχής .
gameleon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) "Τhis is Patra" Και από δω, Δραπετσώνα μεριά Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από gameleon 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα