Cntrl+X Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ηλιοβασίλεμα πάνω από τον κόλπο της Ιτέας. Είμαι αμφίθυμος γι' αυτή τη φωτογραφία. Μου αρέσει αλλά και με θλίβει. Γιατί οι ανεμογεννήτριες αλλοιώνουν τις παρθένες κορυφογραμμές μας και τα τοπία μας. ...και λίγο μετά τη δύση του ηλίου, όπου οι σιλουέτες είναι πιο έντονες: Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Cntrl+X 8 1
babisskg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Cntrl+X είπε Ηλιοβασίλεμα πάνω από τον κόλπο της Ιτέας. Είμαι αμφίθυμος γι' αυτή τη φωτογραφία. Μου αρέσει αλλά και με θλίβει. Γιατί οι ανεμογεννήτριες αλλοιώνουν τις παρθένες κορυφογραμμές μας και τα τοπία μας. Δεν έχεις άδικο γενικότερα μιλώντας , πολλές φορές παρατηρώ κι' εγώ εμπόδια πάσης φύσεως σε ένα οπτικό καρέ . Από κολώνες , πινακίδες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς . Παρόλαυτα η εικόνα είναι εξαιρετική . 1
Cntrl+X Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, billthes είπε Εξαιρετικό τόπικ, πολλά συγχαρητήρια 🙂 φτωχή πλην τίμια RX 100 1st gen Γεωμετρική φωτογραφία. Χωρίζεται στη μέση από μια οριζόντια γραμμή και στη συνέχεια το κάτω μισό χωρίζεται εκ νέου στα δύο από άλλη μια οριζόντια γραμμή. Και αυτό μου φέρνει στο μυαλό την πιο ακριβοπουλημένη φωτογραφία όλων των εποχών (6,5 εκατομμύρια δολάρια), του Andreas Gursky. Όπου και το δευτέρας τάξης κατώτερο ήμισυ, χωρίζεται με τη σειρά του σε άλλα δύο οριζόντια τμήματα. Αν του Gursky με τα τριών τάξεων μισά αξίζει όντως 6,5 εκατομμύρια, τότε προλαβαίνεις να κατεβάσεις τη δική σου, με τα δύο τάξεων μισά, για να τη μοσχοπουλήσεις μετά σε αποκλειστικότητα 4 εκατομμύρια δολάρια. 6
dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Cntrl+X είπε Φωτογραφία του αδερφού μου (Canon 1300D + 80-200mm): Φίλτατε απορία το έχω ο παπαγάλος είναι δικός σας; Τι στο καλό πολύ χαλαρό τον βλέπω να ποζάρει...βέβαια μόλις είδε εσένα με κινητό την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Σιγά μην καταδεχτεί φωτογραφίες με τέτοια αντικείμενα του διαβόλου! 😂 1 ώρα πριν, Cntrl+X είπε Γεωμετρική φωτογραφία. Χωρίζεται στη μέση από μια οριζόντια γραμμή και στη συνέχεια το κάτω μισό χωρίζεται εκ νέου στα δύο από άλλη μια οριζόντια γραμμή. Και αυτό μου φέρνει στο μυαλό την πιο ακριβοπουλημένη φωτογραφία όλων των εποχών (6,5 εκατομμύρια δολάρια), του Andreas Gursky. Όπου και το δευτέρας τάξης κατώτερο ήμισυ, χωρίζεται με τη σειρά του σε άλλα δύο οριζόντια τμήματα. Αν του Gursky με τα τριών τάξεων μισά αξίζει όντως 6,5 εκατομμύρια, τότε προλαβαίνεις να κατεβάσεις τη δική σου, με τα δύο τάξεων μισά, για να τη μοσχοπουλήσεις μετά σε αποκλειστικότητα 4 εκατομμύρια δολάρια. Και γιατί όχι; Δηλαδή η κάτω είναι τόσο καλύτερη; μμμμμ...σιγά....😀
Cntrl+X Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Φίλτατε απορία το έχω ο παπαγάλος είναι δικός σας; Τι στο καλό πολύ χαλαρό τον βλέπω να ποζάρει...βέβαια μόλις είδε εσένα με κινητό την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Σιγά μην καταδεχτεί φωτογραφίες με τέτοια αντικείμενα του διαβόλου! 😂 Άγριος είναι ο παπαγάλος. Εγώ με μεγαλυτερα εστιακά μήκη φακών δε στάθηκα ικανός να βγάλω τέτοια φωτογραφία! Πράγμα που μας φέρνει στη συχνά εκφερόμενη μεγάλη αλήθεια, ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο φωτογράφος και όχι ο εξοπλισμός. 1
babisskg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Cntrl+X είπε Άγριος είναι ο παπαγάλος. Εγώ με μεγαλυτερα εστιακά μήκη φακών δε στάθηκα ικανός να βγάλω τέτοια φωτογραφία! Πράγμα που μας φέρνει στη συχνά εκφερόμενη μεγάλη αλήθεια, ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο φωτογράφος και όχι ο εξοπλισμός. Βεβαίως , ακόμη καλύτερα αν προτιμάτε , ο φωτογράφος που έχει εξοικειωθεί με τον όποιο εξοπλισμό έχει εκείνη την στιγμή στα χέρια του ! 3
billthes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Cntrl+X είπε Γεωμετρική φωτογραφία. Χωρίζεται στη μέση από μια οριζόντια γραμμή και στη συνέχεια το κάτω μισό χωρίζεται εκ νέου στα δύο από άλλη μια οριζόντια γραμμή. Και αυτό μου φέρνει στο μυαλό την πιο ακριβοπουλημένη φωτογραφία όλων των εποχών (6,5 εκατομμύρια δολάρια), του Andreas Gursky. Όπου και το δευτέρας τάξης κατώτερο ήμισυ, χωρίζεται με τη σειρά του σε άλλα δύο οριζόντια τμήματα. Αν του Gursky με τα τριών τάξεων μισά αξίζει όντως 6,5 εκατομμύρια, τότε προλαβαίνεις να κατεβάσεις τη δική σου, με τα δύο τάξεων μισά, για να τη μοσχοπουλήσεις μετά σε αποκλειστικότητα 4 εκατομμύρια δολάρια. εντάξει βολεύομαι και με μισο εκατομμύριο 😁 σοβαρά τώρα, υπάρχει άνθρωπος που έδωσε 6,5 εκατομμύρια για φωτογραφία; 1
anestis1975 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, babisskg είπε Μακάρι να ανεβάσουν όσοι περισσότεροι επιθυμούν τις φωτογραφίες τους . καλησπέρα παιδια αλλη μια φωτογραφια μου ... ειναι με την παλια μου canon 1200d .....στην ουσια ειναι μια καμένη φωτο που με "λίγη" επεξεργασία εγινε ετσι μπαμπή εγω εχω πολλες φωτο αν δεν βαριέσαι θα ανεβάζω ....😎😎😂😂😁😁 12
NickSyk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 χρώματα.. στ χρώματα στο καλάθι... και μια '' αφαιρετική '' από την φάτνη στον κήπο τα Χριστούγεννα.. 8 1
Razor333 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Cntrl+X είπε Ηλιοβασίλεμα πάνω από τον κόλπο της Ιτέας. Είμαι αμφίθυμος γι' αυτή τη φωτογραφία. Μου αρέσει αλλά και με θλίβει. Γιατί οι ανεμογεννήτριες αλλοιώνουν τις παρθένες κορυφογραμμές μας και τα τοπία μας. ...και λίγο μετά τη δύση του ηλίου, όπου οι σιλουέτες είναι πιο έντονες: Μου θυμισες μια παλιοτερη μου. Περαια Θεσσαλονικης, a6000+tokina fd 60-300 @300mm, νομιζω ενα ολοκληρο 30αρι τον ειχα παρει. 7 1
dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 58 λεπτά πριν, Razor333 είπε Μου θυμισες μια παλιοτερη μου. Περαια Θεσσαλονικης, a6000+tokina fd 60-300 @300mm, νομιζω ενα ολοκληρο 30αρι τον ειχα παρει. Πόσο χαίρομαι που με ταξιδεύετε με τις φωτογραφίες σας! Εύγε... 4
Dr_73 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Με τον 16-35 όλες. Στα 20mm , f/10 Στα 16mm , f/9 Στα 20mm , f/4 4 1
babisskg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, anestis1975 είπε καλησπέρα παιδια αλλη μια φωτογραφια μου ... ειναι με την παλια μου canon 1200d .....στην ουσια ειναι μια καμένη φωτο που με "λίγη" επεξεργασία εγινε ετσι μπαμπή εγω εχω πολλες φωτο αν δεν βαριέσαι θα ανεβάζω ....😎😎😂😂😁😁 Για φωτογραφίες , πέρασα δύσκολες στιγμές , όταν το Flickr αποφάσισε να καταργήσει το 1 Tb δωρεάν αποθηκευτικού χώρου , μειώνοντας το στα 100gb . Αφού μας ενημέρωσαν βέβαια για το χρονοδιάγραμμα , έστειλαν σε μένα 10 αρχεία με τις εικόνες μου , γύρω στις 10.000 φωτογραφίες και ευτυχώς που τις είχα και αλλού βέβαια , δια παν ενδεχόμενο . 3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Με τον 16-35 όλες. Στα 20mm , f/10 Στα 16mm , f/9 Στα 20mm , f/4 Με βάζεις σε πειρασμό , για να διω ποιός είναι αυτός ο 16 - 35 !
anestis1975 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 απο την πόλη της καρδιά μου και οπως λεει και ενας φιλος ...... που ζουμε ρε!!!! 10
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Πολύ όμορφο νήμα γίνεται παιδιά, μπράβο! Μια ακόμα από μένα από το καλοκαίρι που μας πέρασε. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα