babisskg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ας το ξεκινήσουμε , αφού ο τίτλος είναι παραπάνω από εύστοχος και αντικατοπτρίζει πλήρως την ουσία του θέματος ......... όσοι πιστοί προσέλθετε ...... ασχέτως μέσου ......... τις φωτογραφίες σας λοιπόν ........ με ότι έχετε στην κατοχή σας ......... δεν απαιτείται να υποβάλλετε exif data , να δηλώσετε που γεννηθήκατε , αρκούν οι φωτογραφίες σας ......... εφόσον επιθυμείτε δεν υπάρχει απαγορευτικό για συνοδευτικά σχόλια ........ δικά σας σχόλια εννοείται που πιστεύετε πως χρειάζονται για την φωτογραφία σας ........ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από babisskg 16 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, babisskg είπε Ας το ξεκινήσουμε , αφού ο τίτλος είναι παραπάνω από εύστοχος και αντικατοπτρίζει πλήρως την ουσία του θέματος ......... όσοι πιστοί προσέλθετε ...... ασχέτως μέσου ......... τις φωτογραφίες σας λοιπόν ........ με ότι έχετε στην κατοχή σας ......... δεν απαιτείται να υποβάλλετε exif data , να δηλώσετε που γεννηθήκατε , αρκούν οι φωτογραφίες σας ......... εφόσον επιθυμείτε δεν υπάρχει απαγορευτικό για συνοδευτικά σχόλια ........ Α γεια σου κύριε Μπάμπη μας!!! Βάλσαμο στην ψυχούλα μας χωρίς vs αν μείνει. Μου αρέσει η επεξεργασία που κάνεις στις ασπρόμαυρες ιδιαίτερα. Ομορφιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Α γεια σου κύριε Μπάμπη μας!!! Βάλσαμο στην ψυχούλα μας χωρίς vs αν μείνει. Μου αρέσει η επεξεργασία που κάνεις στις ασπρόμαυρες ιδιαίτερα. Ομορφιά... Φωτογραφίες παρακαλώ ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, babisskg είπε Φωτογραφίες παρακαλώ ......... Έχεις ιδέα πως κάνουμε resize από το κινητό; Η πρώτη που θα βάλω είναι από την σακαρακα μου το κινητό και μάλιστα χωρίς καμία επεξεργασία... Αλλά είναι μεγαλύτερη από 2mb... Κάτι βρήκα... Έτσι γιατί και τα παλιά κινητά έχουν ψυχή...🙂 Και στο τέλος τέλος, με ότι έχει ο καθένας όπως είπε και ο κύριος Μπάμπης! Στην δεύτερη ένα κλικ κατεβασμένα τα shadows και ένα κλικ ανεβασμένα τα highlights (ελάχιστα καμμένα, γιατί μου άρεσε πιο καλά στο μάτι)... Επίσης από την σακαρακα xiaomi note 4X. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από dimoskoutr 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Έχεις ιδέα πως κάνουμε resize από το κινητό; Η πρώτη που θα βάλω είναι από την σακαρακα μου το κινητό και μάλιστα χωρίς καμία επεξεργασία... Αλλά είναι μεγαλύτερη από 2mb... Αν το μεταφέρεις μια φορά από την εφαρμογή του κινητού που έχει τις φωτογραφίες σε μια άλλη πχ το Google photos θα αλλάξει μέγεθος ....... η το ανάποδο ....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και από εμένα, η τρίτη από κινητό. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Έχεις ιδέα πως κάνουμε resize από το κινητό; Η πρώτη που θα βάλω είναι από την σακαρακα μου το κινητό και μάλιστα χωρίς καμία επεξεργασία... Αλλά είναι μεγαλύτερη από 2mb... Κάτι βρήκα... Έτσι γιατί και τα παλιά κινητά έχουν ψυχή...🙂 Και στο τέλος τέλος, με ότι έχει ο καθένας όπως είπε και ο κύριος Μπάμπης! Στην δεύτερη ένα κλικ κατεβασμένα τα shadows και ένα κλικ ανεβασμένα τα highlights (ελάχιστα καμμένα, γιατί μου άρεσε πιο καλά στο μάτι)... Επίσης από την σακαρακα xiaomi note 4X. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobilephotoresizer 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, babisskg είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobilephotoresizer Πολύ όμορφη αυτό στη μέση της θάλασσας τι είναι γνωρίζετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Πολύ όμορφη αυτό στη μέση της θάλασσας τι είναι γνωρίζετε; Δεν γνωρίζω πολλά , είναι στο Δέλτα του Αξιού , εκεί που έχουν καλλιέργειες από μύδια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από stratigos24 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια που είχα βγάλει το 2019 , με τη D610 , τον 35-105mm f/3.5-4.5 AF-D και Hoya cpl βιδωμένο μπροστά του. Επεξεργασία με raw therapee . Την κουβάλαγα εύκολα τη D610 , γιατί είχα πάει με αυτοκίνητο . Όσο ελαφριά και να ήταν, δεν πιστεύω να μπορούσα να την κουβαλήσω με τα πόδια από την αθήνα ! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από Dr_73 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Ευθείες και χρώματα. Σακαράκα xiaomi note 4X. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSyk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλό μεσημέρι σε όλους. Για τον κύριο ''babisskg'' - και όχι μόνο- που του αρέσουν οι ασπρόμαυρες, ανατολική αττική με nikon d610. (συμπιεσμένη στο ένα mb). 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, NickSyk είπε Καλό μεσημέρι σε όλους. Για τον κύριο ''babisskg'' - και όχι μόνο- που του αρέσουν οι ασπρόμαυρες, ανατολική αττική με nikon d610. (συμπιεσμένη στο ένα mb). Το λογότυπο μου στο 500px όπου ανεβάζω μόνον ασπρόμαυρο babisskg , για την Αττική γενικότερα ότι καλύτερο , αφού εδώ μας έχει γονατίσει η υγρασία . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα