Sgmaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα. Μόλις το έστειλαν το δικό μου, παραγγελία στις 22/1. Το tracking numbers ειναι GLS.
kostasbm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 229.99 τιμη μου βγαζει το λινκ...μαλλον εληξε η προσφορα
Sgmaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, kostasbm είπε 229.99 τιμη μου βγαζει το λινκ...μαλλον εληξε η προσφορα Πάει ενας μήνας από τότε που βγήκε η προσφορά Ο λόγος που δεν έχει κλείσει το thread είναι γιατι πολλοί δεν έχουν παραλάβει ακόμα, ενδεχομένως κάποιος mod ή ο TS θα μπορούσε να ενημερώσει και τον τίτλο Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από Sgmaster
kostasbm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Sgmaster είπε Πάει ενας μήνας από τότε που βγήκε η προσφορά Ο λόγος που δεν έχει κλείσει το thread είναι γιατι πολλοί δεν έχουν παραλάβει ακόμα, ενδεχομένως κάποιος mod ή ο TS θα μπορούσε να ενημερώσει και τον τίτλο το είδα και έριξα μια μάτια.....λογικό είναι να είναι ακόμα το θέμα ανοικτό..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις