Semper Regant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Εγώ το πήρα στα 150 με shipping 25 Ιανουαρίου. Όμως δεν το στείλανε, έγινε Coming soon και μου στείλανε ένα email ότι πιέζουν την εταιρεία να παράξει. Κοινώς τώρα δεν έχω ιδέα πότε θα ξεκινήσει η αποστολή.
Sgmaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Semper Regant είπε Εγώ το πήρα στα 150 με shipping 25 Ιανουαρίου. Όμως δεν το στείλανε, έγινε Coming soon και μου στείλανε ένα email ότι πιέζουν την εταιρεία να παράξει. Κοινώς τώρα δεν έχω ιδέα πότε θα ξεκινήσει η αποστολή. Κι εγώ στην ίδια μοίρα. Μου είπαν χτες στο support ότι αναμένουν στοκ σε 12 εργάσιμες... 😕 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από Sgmaster 1
@topos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Ψάξτε το λίγο με τα support/updates/υποστηριξη custom rom.Εχω πετάξει 2-3 που βγήκανε με jelly bean και δεν αναβαθμιστηκανε ποτε.
harrysvr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 Γεναρη το παρηγγειλα και 26 αφιχθη, για τα λεφτα του πολυ καλο , οθονη καλυτερη απο το μ40(σε σχεση με πολλα πολλα βιντεο που ειχα δει και βαση αυτου και της ραμ προτιμησα το play), γρηγορο, ηχος απλα οκ παρ`ολα τα 4 ηχεια(μου λειπουν τα πριμα), γενικα πολυ καλο για την τιμη του , δεν το εψαξα ιδιαιτερα γιατι ασχολειται η μικρη(δωρο). Τωρα για υποστηριξη/αναβαθμισεις δεν περιμενω ...οπως και το πρωτο μου ταμπλετ(asus transformer) akoma και επωνυμο που ηταν δεν ειδα τιποτε...(ακομα λειτουργει βεβαια) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από harrysvr 2
mpas0u Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Παρέλαβα κι εγώ 27/1, δεν έχω προλάβει να το στήσω για περισσότερη κριτική. Με την πρώτη ματιά φαίνεται τίμιο για τα λεφτά του.
drdedus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, @topos είπε Ψάξτε το λίγο με τα support/updates/υποστηριξη custom rom.Εχω πετάξει 2-3 που βγήκανε με jelly bean και δεν αναβαθμιστηκανε ποτε. ετσι ειναι αλλα τι να παρεις πανω κατω στα χρηματα αυτα με 130.000 ας πουμε antutu και 4 ραμ και πανω? 1
NewGascp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 10/1/2021 στις 4:34 ΜΜ, pareisaktos είπε Δίνεις 300 και παίρνεις"επώνυμο"με τα ίδια χαρακτηριστικά Το οποίο φυσικά θα είναι made in China 🤪
Sgmaster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, NewGascp είπε Το οποίο φυσικά θα είναι made in China 🤪 Κατασκευαστικά ναι, αν και ένα αντίστοιχο "επώνυμο" ίσως έχει καλύτερα υλικά κατασκευής. Βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι και η υποστήριξη, bug fixes, κλπ, που ο "επώνυμος" θα στα φτιάξει με OTA, ενώ ο κινέζος ενδεχομένως όχι. Αν και η (Alldo)Cube είναι λίγο πιο πάνω νομίζω από τους τυπικούς κινέζους κατασκευαστές τάμπλετ. Συν ότι έχεις πιο άμεση εγγύηση με ένα επώνυμο τάμπλετ στην Ελλάδα ή Ευρώπη στη χειρότερη, παρά στην Κίνα με μεσάζοντες, τόσο για το χρόνο που θα περάσει για να βρεθεί μια άκρη (αν βρεθεί), όσο και για το κόστος μεταφορικών, που βαρύνει τον αγοραστή σε καταστήματα όπως το Banggood και είναι αρκετά τσιμπημένο. Οπότε όλα αυτά πρέπει να τα ζυγίσει κάποιος και να αποφασίσει ανάλογα πριν κάνει μία αγορά. Εγώ προτιμώ Κίνα σε αρκετές κατηγορίες τεχνολογικών προιόντων, αλλά έχω φάει το κεφάλι μου κανά δυο φορές με ελλατωματικά που έπρεπε να σταλθούν πίσω μία και δύο φορές... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Sgmaster
dimibala Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Παρήγγειλα 2 στις 11/01 στα 147,22€ και τα παρέλαβα προχθές 02/02 από την ACS. Μέχρι στιγμής έχω πάθει πλάκα. Πολύ ελαφρύ,γρήγορο, η οθόνη τα σπάει, ο ήχος πολύ δυνατός στα ηχεία. Δεν είναι κάτι τρομερό αλλά για μένα είναι μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα σε αυτή την τιμή να έχει και Dolby Atmos. Η κάμερα είναι απλά οκ, αν και δε με νοιάζει. Ήρθε φορτισμένο 93% και τώρα είναι στο 40% με 2 μέρες χρήσης, 3-4 ώρες την κάθε μέρα. Ελπίζω στην πορεία να μη πάθει τίποτα. Εννοείται ότι το προτείνω. 2
glamor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, dimibala είπε Παρήγγειλα 2 στις 11/01 στα 147,22€ και τα παρέλαβα προχθές 02/02 από την ACS. Μέχρι στιγμής έχω πάθει πλάκα. Πολύ ελαφρύ,γρήγορο, η οθόνη τα σπάει, ο ήχος πολύ δυνατός στα ηχεία. Δεν είναι κάτι τρομερό αλλά για μένα είναι μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα σε αυτή την τιμή να έχει και Dolby Atmos. Η κάμερα είναι απλά οκ, αν και δε με νοιάζει. Ήρθε φορτισμένο 93% και τώρα είναι στο 40% με 2 μέρες χρήσης, 3-4 ώρες την κάθε μέρα. Ελπίζω στην πορεία να μη πάθει τίποτα. Εννοείται ότι το προτείνω. Το μονο αρνητικο που βρηκα μεχρι τωρα ειναι οτι δεν υποστιριζει ακομα HD netflix... 1
karatzes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Το έχει δοκιμάσει κάποιος με κανένα stylus; Όχι για ζωγραφική, αλλά για απλό note taking, ή να γράφεις πάνω σε PDF...
Hiddenite Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ποιόν τρόπο επιλέγουμε ώστε να μην πληρώσουμε τελωνείο (τριγωνική αποστολή); Pdm ή EU priority line; Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από Hiddenite
Sgmaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Hiddenite είπε Καλησπέρα, ποιόν τρόπο επιλέγουμε ώστε να μην πληρώσουμε τελωνείο (τριγωνική αποστολή); Pdm ή EU priority line; Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω. Καλημέρα. EU Priority Line είναι η μόνη επιλογή που έχει έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή για Ελλάδα και δεν περνάει τελωνείο, η παράδοση γίνεται με ACS ή Speedex. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, οπότε δεν αφήνει να γίνει αγορά. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από Sgmaster 1
Semper Regant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 4:06 ΜΜ, Sgmaster είπε Κι εγώ στην ίδια μοίρα. Μου είπαν χτες στο support ότι αναμένουν στοκ σε 12 εργάσιμες... 😕 Μετά από την αναμονή: Feb 08, 2021 09:16Our warehouse has started packing your items. 1
Sgmaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 50 λεπτά πριν, Semper Regant είπε Μετά από την αναμονή: Feb 08, 2021 09:16Our warehouse has started packing your items. Όλε, μόλις το κοιταξα κι εγώ, κι εμενα έχει το ίδιο μήνυμα! Και σκεφτόμουν να τους σκοτίσω σήμερα-αύριο να μάθω μην έχουμε καμία εξέλιξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις