Προς το περιεχόμενο

Tablet alldocube iplay 40 149 ευρώ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Δεν χρειάζεται να βάλεις insurance, για αυτό τον λόγο πληρώνουμε με PayPal. Φυσικά όμως αν πληρώσεις με κάρτα τότε ναι το βάζουμε.

GLS έρχεται με ACS ή Speedex Ελλάδα

Μάλλον ACS :

https://gls-group.com/GROUP/en/gls-partners?partner=greece

3 ώρες πριν, bill987 είπε

Αυτό ή το telcast m40 ???

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Δν το ειπα ειρωνικα... Εχω να ασχοληθω με tablets απο τοτε που βγηκαν οποτε δν ξερω που βρίσκονται οσο αφορα τις τιμες..

Απο κει κ περα, δν ξερω ποια φραση είχε νοημα κ πριν ποσα χρόνια..! 

Ναι, το κατάλαβα από την ερώτησή σου. Ούτε εγώ το είπα ειρωνικά. Για το μοντέλο συγκεκριμένα δεν έχω άποψη, αλλά μια χαρά γνωστή είναι η μάρκα. Δεν είναι λόγος προβληματισμού. Το θέμα είναι το συγκεκριμένο τι ψάρια πιάνει.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
22 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Πήρα αρχές Σεπτέμβρη  το i30 και έμεινα εκπληκτος απο ποιότητα κατασκευής και χρήσης γενικότερα.....

21 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

άραγε υποστηρίζει γραφίδα και  pressure sensitivity όπως το i30?

Sorry για το offtopic, αλλά δε μπορώ να βρω κάπου αξιόπιστες πληροφορές για το i30

Έχετε δοκιμάσει καθόλου την απόδοση της γραφίδας;  Δουλεύει με συγκεκριμένες μόνο γραφίδες ή και με τις γενικές του εμπορίου; Και επειδή με ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι των χειρόγραφων σημειώσεων, υπάρχει κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα σε android, ανάλογο με αυτά του iOS;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Moderators
Δημοσ.

Μια επισημανση. 3 φορες εχετε δημοσιευσει ενα συγκεκριμενο συνδεσμο youtube - ριβιου απο καναλι που εχει affiliates στην περιγραφη του. Ή ενσωματωση το βιντεο ωστε να παιζει στο σχολιο, ή διαγραφη οπως εκανα 3η φορα.

Δημοσ.

Όσοι το παραγγείλατε, είστε σίγουροι ότι ισχύει η επιλογή για 'EU Priority Line'?

Από το Σεπτέμβριο, το BangGood μου ακύρωσε 2 φορές παραγγελία tablet (το αντίστοιχο i20), γιατί ενώ επέλεγα 'EU Priority Line' (που το έδινε ως επιλογή), στη συνέχεια με ειδοποιoύσαν με e-mail ότι μόνο το 'Air Parcel Register' ήταν εφικτό.

Με το 'Air Parcel Register' είμαστε εξασφαλισμένοι από 'επιπλέον χρώσεις';

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

στο kimovil παντως το Μ40 ειναι καλυτερο με διαφορα  https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-teclast-m40

Πάνω κάτω ίδια είναι, η μόνη αισθητή διαφορά πιστεύω είναι η λίγο μεγαλύτερη ραμ και η μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης...

image.png.0ba50ed7577625d42ec71866fff03570.png

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

στο kimovil παντως το Μ40 ειναι καλυτερο με διαφορα  https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-teclast-m40

Που ακριβώς το βλέπεις αυτό; Εδώ είναι η σύγκριση μεταξύ τους, εσύ έχεις δώσει απλά το link του m40. To m40 είναι μπροστά 0,2 μονάδες μόνο στο "σχεδιασμός και οθόνη" το οποίο αν διαβάσεις στο About us του Kimovil εξηγεί οτι περιλαμβάνει και τα διαθέσιμα χρώματα και το κατά πόσον φαίνεται premium ή οχι (δηλαδή άχρηστα πράγματα). Σε όλα τα άλλα συγκριτικά είναι μπροστά το iplay40 με συνολικά 0,7 μονάδες.

Τώρα πως από αυτά τα data εσύ αποφάνθηκες οτι το m40 είναι καλύτερο και με διαφορά κιόλας μόνο εσύ το ξέρεις. Η μαγεία των forums.

ΥΓ. Αυτά τα αυτοματοποιημένα comparison sites του κιλού στημένα με google translate μην τα πολυεμπιστεύεστε. Χίλιες φορές να διαβάσεις πραγματικές εμπειρίες πραγματικών ανθρώπων που τα έχουν χρησιμοποιήσει σε συνθήκες πραγματικής ζωής σε forums, online κοινότητες, κτλ, παρά να εμπιστεύεσαι το κάθε εμπορικό site που απλά κάνει σύγκριση φάση υπερατού, ή τον κάθε κλαρινογαμπρό unboxer που κοτσάρει παντού affiliate links για το χαρτζιλίκι του.

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, helicoid είπε

Που ακριβώς το βλέπεις αυτό; Εδώ είναι η σύγκριση μεταξύ τους, εσύ έχεις δώσει απλά το link του m40. To m40 είναι μπροστά 0,2 μονάδες μόνο στο "σχεδιασμός και οθόνη" το οποίο αν διαβάσεις στο About us του Kimovil εξηγεί οτι περιλαμβάνει και τα διαθέσιμα χρώματα και το κατά πόσον φαίνεται premium ή οχι (δηλαδή άχρηστα πράγματα). Σε όλα τα άλλα συγκριτικά είναι μπροστά το iplay40 με συνολικά 0,7 μονάδες.

Τώρα πως από αυτά τα data εσύ αποφάνθηκες οτι το m40 είναι καλύτερο και με διαφορά κιόλας μόνο εσύ το ξέρεις. Η μαγεία των forums.

ΥΓ. Αυτά τα αυτοματοποιημένα comparison sites του κιλού στημένα με google translate μην τα πολυεμπιστεύεστε. Χίλιες φορές να διαβάσεις πραγματικές εμπειρίες πραγματικών ανθρώπων που τα έχουν χρησιμοποιήσει σε συνθήκες πραγματικής ζωής σε forums, online κοινότητες, κτλ, παρά να εμπιστεύεσαι το κάθε εμπορικό site που απλά κάνει σύγκριση φάση υπερατού, ή τον κάθε κλαρινογαμπρό unboxer που κοτσάρει παντού affiliate links για το χαρτζιλίκι του.

sorry ειλικρινα νομιζα οτι ηταν 6.3 και οχι 8.3 για αυτο ειπα οτι εχει μεγαλη διαφορα

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, karatzes είπε

Όσοι το παραγγείλατε, είστε σίγουροι ότι ισχύει η επιλογή για 'EU Priority Line'?

Από το Σεπτέμβριο, το BangGood μου ακύρωσε 2 φορές παραγγελία tablet (το αντίστοιχο i20), γιατί ενώ επέλεγα 'EU Priority Line' (που το έδινε ως επιλογή), στη συνέχεια με ειδοποιoύσαν με e-mail ότι μόνο το 'Air Parcel Register' ήταν εφικτό.

Με το 'Air Parcel Register' είμαστε εξασφαλισμένοι από 'επιπλέον χρώσεις';

ευχαριστω για την ενημερωση...προς το παρον εχω μονο το e-mail επιβεβαιωσης απο το banggood για την παραγγελεια μου..οταν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω και εγω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε το ταπλετ και δεν το περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα... Με την πρώτη ματιά το βλέπω πολύ τίμιο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2017 είχα πάρει ένα κινέζικο cube iwork10 android+ win10...κακός ήχος /wifi ,bleeding,αργό στα win κ δεν έκανε ποτέ update sta android...εν ολίγης υποστήριξη μηδέν κακά tableτ.υποτίθεται τα cube ήταν καλύτερα από teclast pipo chiwi κ λοιπές μλκς...βάλτε ένα 50αρικο κ πάρτε κάνα tab a ή huawei αν θέλετε φτηνο

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...