webnavigator Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Δεν χρειάζεται να βάλεις insurance, για αυτό τον λόγο πληρώνουμε με PayPal. Φυσικά όμως αν πληρώσεις με κάρτα τότε ναι το βάζουμε. GLS έρχεται με ACS ή Speedex Ελλάδα Μάλλον ACS : https://gls-group.com/GROUP/en/gls-partners?partner=greece 3 ώρες πριν, bill987 είπε Αυτό ή το telcast m40 ??? 2
DownUNDERground Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Δν το ειπα ειρωνικα... Εχω να ασχοληθω με tablets απο τοτε που βγηκαν οποτε δν ξερω που βρίσκονται οσο αφορα τις τιμες.. Απο κει κ περα, δν ξερω ποια φραση είχε νοημα κ πριν ποσα χρόνια..! Ναι, το κατάλαβα από την ερώτησή σου. Ούτε εγώ το είπα ειρωνικά. Για το μοντέλο συγκεκριμένα δεν έχω άποψη, αλλά μια χαρά γνωστή είναι η μάρκα. Δεν είναι λόγος προβληματισμού. Το θέμα είναι το συγκεκριμένο τι ψάρια πιάνει. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από DownUNDERground
karatzes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, mourgolukos είπε Πήρα αρχές Σεπτέμβρη το i30 και έμεινα εκπληκτος απο ποιότητα κατασκευής και χρήσης γενικότερα..... 21 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε άραγε υποστηρίζει γραφίδα και pressure sensitivity όπως το i30? Sorry για το offtopic, αλλά δε μπορώ να βρω κάπου αξιόπιστες πληροφορές για το i30 Έχετε δοκιμάσει καθόλου την απόδοση της γραφίδας; Δουλεύει με συγκεκριμένες μόνο γραφίδες ή και με τις γενικές του εμπορίου; Και επειδή με ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι των χειρόγραφων σημειώσεων, υπάρχει κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα σε android, ανάλογο με αυτά του iOS; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μια επισημανση. 3 φορες εχετε δημοσιευσει ενα συγκεκριμενο συνδεσμο youtube - ριβιου απο καναλι που εχει affiliates στην περιγραφη του. Ή ενσωματωση το βιντεο ωστε να παιζει στο σχολιο, ή διαγραφη οπως εκανα 3η φορα.
Billar4s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστω τον TS τσιμπησα ενα ακριβως τη στιγμη που το ειχα περισσοτερο αναγκη!
karatzes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Όσοι το παραγγείλατε, είστε σίγουροι ότι ισχύει η επιλογή για 'EU Priority Line'? Από το Σεπτέμβριο, το BangGood μου ακύρωσε 2 φορές παραγγελία tablet (το αντίστοιχο i20), γιατί ενώ επέλεγα 'EU Priority Line' (που το έδινε ως επιλογή), στη συνέχεια με ειδοποιoύσαν με e-mail ότι μόνο το 'Air Parcel Register' ήταν εφικτό. Με το 'Air Parcel Register' είμαστε εξασφαλισμένοι από 'επιπλέον χρώσεις';
DownUNDERground Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, karatzes είπε Με το 'Air Parcel Register' είμαστε εξασφαλισμένοι από 'επιπλέον χρώσεις'; Όχι. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 στο kimovil παντως το Μ40 ειναι καλυτερο με διαφορα https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-teclast-m40
vaggospro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε στο kimovil παντως το Μ40 ειναι καλυτερο με διαφορα https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-teclast-m40 Πάνω κάτω ίδια είναι, η μόνη αισθητή διαφορά πιστεύω είναι η λίγο μεγαλύτερη ραμ και η μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης... 1
helicoid Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε στο kimovil παντως το Μ40 ειναι καλυτερο με διαφορα https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-teclast-m40 Που ακριβώς το βλέπεις αυτό; Εδώ είναι η σύγκριση μεταξύ τους, εσύ έχεις δώσει απλά το link του m40. To m40 είναι μπροστά 0,2 μονάδες μόνο στο "σχεδιασμός και οθόνη" το οποίο αν διαβάσεις στο About us του Kimovil εξηγεί οτι περιλαμβάνει και τα διαθέσιμα χρώματα και το κατά πόσον φαίνεται premium ή οχι (δηλαδή άχρηστα πράγματα). Σε όλα τα άλλα συγκριτικά είναι μπροστά το iplay40 με συνολικά 0,7 μονάδες. Τώρα πως από αυτά τα data εσύ αποφάνθηκες οτι το m40 είναι καλύτερο και με διαφορά κιόλας μόνο εσύ το ξέρεις. Η μαγεία των forums. ΥΓ. Αυτά τα αυτοματοποιημένα comparison sites του κιλού στημένα με google translate μην τα πολυεμπιστεύεστε. Χίλιες φορές να διαβάσεις πραγματικές εμπειρίες πραγματικών ανθρώπων που τα έχουν χρησιμοποιήσει σε συνθήκες πραγματικής ζωής σε forums, online κοινότητες, κτλ, παρά να εμπιστεύεσαι το κάθε εμπορικό site που απλά κάνει σύγκριση φάση υπερατού, ή τον κάθε κλαρινογαμπρό unboxer που κοτσάρει παντού affiliate links για το χαρτζιλίκι του. 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, helicoid είπε Που ακριβώς το βλέπεις αυτό; Εδώ είναι η σύγκριση μεταξύ τους, εσύ έχεις δώσει απλά το link του m40. To m40 είναι μπροστά 0,2 μονάδες μόνο στο "σχεδιασμός και οθόνη" το οποίο αν διαβάσεις στο About us του Kimovil εξηγεί οτι περιλαμβάνει και τα διαθέσιμα χρώματα και το κατά πόσον φαίνεται premium ή οχι (δηλαδή άχρηστα πράγματα). Σε όλα τα άλλα συγκριτικά είναι μπροστά το iplay40 με συνολικά 0,7 μονάδες. Τώρα πως από αυτά τα data εσύ αποφάνθηκες οτι το m40 είναι καλύτερο και με διαφορά κιόλας μόνο εσύ το ξέρεις. Η μαγεία των forums. ΥΓ. Αυτά τα αυτοματοποιημένα comparison sites του κιλού στημένα με google translate μην τα πολυεμπιστεύεστε. Χίλιες φορές να διαβάσεις πραγματικές εμπειρίες πραγματικών ανθρώπων που τα έχουν χρησιμοποιήσει σε συνθήκες πραγματικής ζωής σε forums, online κοινότητες, κτλ, παρά να εμπιστεύεσαι το κάθε εμπορικό site που απλά κάνει σύγκριση φάση υπερατού, ή τον κάθε κλαρινογαμπρό unboxer που κοτσάρει παντού affiliate links για το χαρτζιλίκι του. sorry ειλικρινα νομιζα οτι ηταν 6.3 και οχι 8.3 για αυτο ειπα οτι εχει μεγαλη διαφορα 1
glamor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Σαν να πηρε ανηφορα η τιμη του... μαζι με τα μεταφορικα εφτασε στα 157 ευρω.....
Billar4s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, karatzes είπε Όσοι το παραγγείλατε, είστε σίγουροι ότι ισχύει η επιλογή για 'EU Priority Line'? Από το Σεπτέμβριο, το BangGood μου ακύρωσε 2 φορές παραγγελία tablet (το αντίστοιχο i20), γιατί ενώ επέλεγα 'EU Priority Line' (που το έδινε ως επιλογή), στη συνέχεια με ειδοποιoύσαν με e-mail ότι μόνο το 'Air Parcel Register' ήταν εφικτό. Με το 'Air Parcel Register' είμαστε εξασφαλισμένοι από 'επιπλέον χρώσεις'; ευχαριστω για την ενημερωση...προς το παρον εχω μονο το e-mail επιβεβαιωσης απο το banggood για την παραγγελεια μου..οταν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω και εγω
glamor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Σήμερα μου ήρθε το ταπλετ και δεν το περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα... Με την πρώτη ματιά το βλέπω πολύ τίμιο 1
kage Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2017 είχα πάρει ένα κινέζικο cube iwork10 android+ win10...κακός ήχος /wifi ,bleeding,αργό στα win κ δεν έκανε ποτέ update sta android...εν ολίγης υποστήριξη μηδέν κακά tableτ.υποτίθεται τα cube ήταν καλύτερα από teclast pipo chiwi κ λοιπές μλκς...βάλτε ένα 50αρικο κ πάρτε κάνα tab a ή huawei αν θέλετε φτηνο Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις