Προς το περιεχόμενο

Tablet alldocube iplay 40 149 ευρώ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link :

https://www.banggood.com/Alldocube-iPlay-40-UNISOC-T618-Octa-Core-8GB-RAM-128GB-ROM-4G-LTE-10_4-Inch-2K-Screen-Android-10-Tablet-p-1798025.html?cur_warehouse=CN&rmmds=search

Η τιμή είναι 149.08 ευρώ με EU priority line.

Review στο XDA :

https://forum.xda-developers.com/t/alldocube-iplay-40-review-an-all-around-tablet-with-some-minor-compromises.4212541/

Οι κινέζοι λένε καλά λόγια στο taobao :

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220m.1000858.0.0.6f864933sRYIhE&id=632103010696&skuId=4728473663340&is_b=1&cat_id=2&q=iplay

Αν και preorder, η παραγγελία μου έφυγε σχεδόν αμέσως. 

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα αρχές Σεπτέμβρη  το i30 και έμεινα εκπληκτος απο ποιότητα κατασκευής και χρήσης γενικότερα. Προπαραγγελίες να ξέρετε αργούν πολύ, παράγγειλα αρχές Σεπτέμβρη και μου ήρθε μέσα δεκέμβρη

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

150 ευρω για original κινεζια?? Δεν ειναι πολλα??

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που αυτή η φράση είχε νόημα.

• Like 15
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill987 είπε

Αυτό ή το telcast m40 ???

Στα benchmarks και στα tests είναι λίγο πιο καλό αυτό του τίτλου. Τώρα από ποιότητα ή/και αξιοπιστία δεν ξέρω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

150 ευρω για original κινεζια?? Δεν ειναι πολλα??

Δίνεις 300 και παίρνεις"επώνυμο"με τα ίδια χαρακτηριστικά

• Like 5
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, webnavigator είπε

Μα ναί, έχει ήδη δρομολογηθεί :

"Package has been sterilized and shipped out."

Ελπίζω να εβαλες insurance γιατι αυτο δυστυχώς δεν σημαινει κατι.. Παρήγγειλα πριν 2 μηνες το poco απο banggood τσεχια και δεν έλαβα τίποτα. Το shipping number δεν υπήρχε πουθενα.. Στον μήνα απανω μου επέστρεψαν τα χρηματα(-20€ λογω ισοτιμιων και τραπεζικων χρέωσεων)..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Ελπίζω να εβαλες insurance γιατι αυτο δυστυχώς δεν σημαινει κατι.. Παρήγγειλα πριν 2 μηνες το poco απο banggood τσεχια και δεν έλαβα τίποτα. Το shipping number δεν υπήρχε πουθενα.. Στον μήνα απανω μου επέστρεψαν τα χρηματα(-20€ λογω ισοτιμιων και τραπεζικων χρέωσεων)..

Insurance δεν έβαλα, λογικά το paypal θα με καλύψει άν γίνει κάτι.

Η banggood μου έδωσε tracking number (GLS). Στο 17track αναγράφεται:

Puurs, The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να βάλεις insurance, για αυτό τον λόγο πληρώνουμε με PayPal. Φυσικά όμως αν πληρώσεις με κάρτα τότε ναι το βάζουμε.

GLS έρχεται με ACS ή Speedex Ελλάδα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που αυτή η φράση είχε νόημα.

Δν το ειπα ειρωνικα... Εχω να ασχοληθω με tablets απο τοτε που βγηκαν οποτε δν ξερω που βρίσκονται οσο αφορα τις τιμες..

Απο κει κ περα, δν ξερω ποια φραση είχε νοημα κ πριν ποσα χρόνια..! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...