Kalin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Ειμαι 26 ετων. Ειμαι Δε νοσηλευτρια απο επασ οαεδ. Δουλευω ηδη πεντε χρονια σαν νοσηλευτρια χειρουργειου σε ιδιωτικη κλινικη. Σκεφτομαι να παω Αγγλία για σπουδές. Εχω χαμηλο απολυτηριο λυκειου 13 και fce Β2 επιπεδο αγγλικων Θελω να παω ειτε νοσηλευτική χειρουργειου ειτε ποδιατρική -ποδολογια. Δεν ξερω τι να επιλεξω απο τα δυο. Σκέφτομαι νοσηλευτικη θα ειναι πιο ευκολα και θα τα καταφερω απο την αλλη θα ηθελα να κανω και κατι εκτος νοσηλευτικης. Τι προτεινεται να κανω; και επισης θα τα καταφερω να σπουδαζω και να δουλευω παραλληλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Για δουλειά Αγγλία βρίσκεις χθες με την ειδικότητα που έχεις.Για σπουδές δεν ξέρω,έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα πλέον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για δουλειά Αγγλία βρίσκεις χθες με την ειδικότητα που έχεις.Για σπουδές δεν ξέρω,έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα πλέον. Σε ευχαριστω πολυ που απαντησες! Το γνωριζω οτι εχει ζητηση η νοσηλευτικη στην Αγγλία απλα θελω να αποκομίσω και κατι οσο μενω εκει για αυτο Θέλω και τος σπουδες. Θα κανω αιτησεις και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Κανείς αλλος να με διαφωτίσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ncrp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Πιθανότατα διάλεξες την χειρότερη περίοδο της ιστορίας για να αρχίσεις προπτυχιακό στην Μεγάλη Βρετανία σαν πολίτης της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης. Είναι η πρώτη φορά από το Σεπτέμβριο που α)Θα πληρώνεις δίδακτρα ως international δηλαδή από 13 με 20 χιλιάδες λίρες τον χρόνο (Σκωτία πχ ήταν δωρεάν μέχρι και τώρα και ειδικά για νοσηλευτική κάλυπτε εξ' ολοκλήρου τα δίδακτρα η κυβέρνηση. Ενδεικτικά: https://www.stir.ac.uk/courses/ug/nursing-adult/#course-tabs__fees) και β)Δεν δεν θα δικαιούσαι το φοιτητικό δάνειο με ευνοϊκούς όρους της Βρετανικής κυβέρνησης. Επιπλέον πολύ δύσκολα θα γίνεις κάπου δεκτή με απολυτήριο 13 αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τα πανεπιστήμια κατευθείαν γι αυτό γιατί για mature students πολλές φορές έχουν εναλλακτικά κριτήρια και προϋποθέσεις εισαγωγής. Αν μετά από όλα αυτά ενδιαφέρεσαι ακόμα, άρχισε άμεσα να στέλνεις e-mail στα πανεπιστήμια αναφέροντας τις σπουδές και κυρίως την προϋπηρεσία σου. Υπάρχει μια πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να σου πούνε να κάνεις αίτηση σε κάποιο master νοσηλευτικής λόγω προϋπηρεσίας οπότε τουλάχιστον να πληρώσεις μόνο για ένα έτος (BTW οι αιτήσεις στα προπτυχιακά γίνονται μέσω του κεντρικού συστήματος UCAS). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ncrp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Πολύ σημαντικό. Υπάρχουν κάποια τελευταία προγράμματα που ξεκινούν τον Ιανουάριο (τώρα δηλαδή) όπως π.χ. https://www.bcu.ac.uk/courses/nursing-adult-bsc-hons-2020-21 και ίσως και τον Φεβρουάριο που είναι με τους παλιούς όρους για τους κατοίκους Ε.Ε (τελειώνεις με τους όρους που ξεκινάς οπότε θα πληρώνεις Home/EU fees και για τα 3 χρόνια). Μην σε φοβίζουν τα 9250. Άμα δικαιούσαι να πάρεις φοιτητικό δάνειο θα πρέπει να αρχίζεις να το αποπληρώνεις μόνο αν έχεις εισόδημα πάνω από ~20 χιλιάδες λίρες και Ελλάδα αν γυρίσεις (και για νοσηλευτική ίσως να υπάρχουν ακόμα πιο καλοί όροι/διαφορετικά δάνεια.) 'Ίσως βέβαια να είναι αργά οπότε περιττό να σου πω ότι αν σε ενδιαφέρει σοβαρά θα πρέπει να αρχίσεις να τους παίρνεις τηλέφωνα ή να στέλνεις e-mail χτες κιόλας. Καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα