MadCenter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Παιδιά θα το δοκιμάσω,ευχαριστώ για την βοήθεια
gbtm Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μάλλον σταμάτησε να δέχεται κάρτες revolut. Κάνω τη διαδικασία με vpn μέσω Τουρκίας και δεν προχωράει στη πληρωμή. Μάλλον κλείνουν όλες τις τρύπες πλέον. Έχει κανείς καμία εναλλακτική;
Boubis1411 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 21 λεπτά πριν, gbtm είπε Μάλλον σταμάτησε να δέχεται κάρτες revolut. Κάνω τη διαδικασία με vpn μέσω Τουρκίας και δεν προχωράει στη πληρωμή. Μάλλον κλείνουν όλες τις τρύπες πλέον. Έχει κανείς καμία εναλλακτική; Θα τα κλείσουν σχεδόν όλα... Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε.
adi32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Με το hola vpn browser μια χαρά γίνεται η εγγραφή από Τουρκία. Παλιότερα με το hola vpn μπορούσες να βάλεις Αμερική και να βλέπεις και άλλο περιεχόμενο. Τώρα τελευταία δεν πιάνει
MadCenter Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, adi32 είπε Με το hola vpn browser μια χαρά γίνεται η εγγραφή από Τουρκία. Παλιότερα με το hola vpn μπορούσες να βάλεις Αμερική και να βλέπεις και άλλο περιεχόμενο. Τώρα τελευταία δεν πιάνει Εγώ έχω κάνει με το hola vpn το youtube premium μέσω Αργεντινής εδώ και κανα χρόνο και δούλεψε κανονικά αλλά για netflix που δοκίμασα δεν δούλεψε..
StamTheMan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Παιδες,σε λογαριασμο που εχω βαλει gift card ενεργοποιημενη μεσω VPN απο τουρκια,τωρα που εληξε η gift card προσπαθουμε να προσθεσουμε ελληνικη καρτα και ζηταει κινητο τουρκιας για να στειλει sms. Δεν εχει επιλογη για παρακαμψη. Thoughts?
chrismilo91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Παιδες,σε λογαριασμο που εχω βαλει gift card ενεργοποιημενη μεσω VPN απο τουρκια,τωρα που εληξε η gift card προσπαθουμε να προσθεσουμε ελληνικη καρτα και ζηταει κινητο τουρκιας για να στειλει sms. Δεν εχει επιλογη για παρακαμψη. Thoughts? υπαρχει λυση με sms verficaition στο prime video δουλεψε
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε υπαρχει λυση με sms verficaition στο prime video δουλεψε δλδ:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα