tonypapadovic Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δηλαδή είναι σαν το PayPal;. Όχι όχι, κανονικά τράπεζα - ανοίγεις τραπεζικό λογαριασμό, σου εκδίδουν κανονικά debit cards visa ή mastercard κλπ Διευκολύνει γενικά σε αρκετά πράγματα 1
kritikos4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μια ερώτηση ρε παιδιά Δεν ζητάει τουρκικό κινητό σε κάποια φάση για επιβεβαίωση και έλεγχο ότι όντως είσαι Τουρκία? Μπορείς να το παρακάμψεις ? 1
steve_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 ξερει κανενας κανενα VPN για αυτην την δουλεια? Εχω το Nord αλλα δεν γινεται βλεπει το διεθνες Νetflix
MadCenter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα,σκεφτόμουν και εγώ να το κάνω μέσω Τουρκίας ή Αργεντινής αλλά κάπου διάβασα οτι υπάρχει περίπτωση να σταματάει να λειτουργεί μετα απο 10-15 μέρες,ισχυεί;
Adrian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Στις 10/2/2021 στις 3:47 ΜΜ, steve_89 είπε ξερει κανενας κανενα VPN για αυτην την δουλεια? Εχω το Nord αλλα δεν γινεται βλεπει το διεθνες Νetflix ExpressVPN λειτουργεί σίγουρα, το χρησιμοποιώ συνέχεια. Στις 10/2/2021 στις 7:20 ΜΜ, MadCenter είπε Καλησπέρα στην ομάδα,σκεφτόμουν και εγώ να το κάνω μέσω Τουρκίας ή Αργεντινής αλλά κάπου διάβασα οτι υπάρχει περίπτωση να σταματάει να λειτουργεί μετα απο 10-15 μέρες,ισχυεί; Χρειάζεσαι τούρκικο αριθμό αν δεν έχει αλλάξει κάτι.. (κάτι μου ζήτησε και τουρκική κάρτα αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν το Netflix η το Steam) 1
MadCenter Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Και μήπως έχουμε κανά τρόπο να πάρουμε τουρκικό αριθμό;;😂😂
Boubis1411 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, MadCenter είπε Και μήπως έχουμε κανά τρόπο να πάρουμε τουρκικό αριθμό;;😂😂 Δύσκολα... Αλλά εγώ βρήκα κάτι. Όποιος θέλει πριβε μόνο.
Nnoutas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Παιδιά προσπάθησα σήμερα να κάνω εγγραφή με vpn Τουρκία αλλά με σταματάει στο βήμα που θέλει κινητό επιβεβαίωσης. Δεν δέχεται τον ελληνικό αριθμό τηλεφώνου. Το προσπάθησε κανείς τελευταία;
MadCenter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Να υποθέσω δεν έχει κουμπί παράλειψης; Σε κάτι βίντεο έτσι είχα δεί χωρίς βέβαια να το έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος
Nnoutas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, MadCenter είπε Να υποθέσω δεν έχει κουμπί παράλειψης; Σε κάτι βίντεο έτσι είχα δεί χωρίς βέβαια να το έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος Όχι, δεν υπάρχει επιλογή παράλειψης. 1
panzertank Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Γίνεται και εύκολα μάλιστα. Το ενεργοποίησα πριν μερικές μέρες όπως έχω αναφέρει σε άλλο thread του forum και έχω αναφέρει και τον τρόπο.
Boubis1411 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, panzertank είπε Καλησπέρα παιδιά. Γίνεται και εύκολα μάλιστα. Το ενεργοποίησα πριν μερικές μέρες όπως έχω αναφέρει σε άλλο thread του forum και έχω αναφέρει και τον τρόπο. Λινκ; να διαβάσουμε πως γίνεται 1
emperor4her Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 15 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Λινκ; να διαβάσουμε πως γίνεται 33 λεπτά πριν, MadCenter είπε Ισχυει φιλε,δωσε λινκ
panzertank Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Ελπίζω όλοι να τα καταφέρεται. Αν και όπως έχω γράψει δεν είναι τίποτα το δύσκολο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα