ASDIC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Εχω το συστημα της υπογραφης εδω και 3 ετη περιπου. Ολα ηταν οκ μεχρι χθες που επαιζα Warthunder, μεχρι το σημειο που κρεμαει ο υπολογιστης, βαραει μαυρη οθονη και κανει επανεκινηση. Δεν σκεφτηκα τιποτα ιδιαιτερο, αλλα εκανε Loop στο boot και ξαφνικα αρχισαν τα μπιπ απο το μεγαφωνακι. Η μητρικη εδειχνε προβλημα στον επεξεργαστη απο το LED. Κωδικο δεν θυμαμαι αλλα μετα απο τα κλασσικα Loop της Gigabyte bootarei στο BIOS και βαραει reset. Ξαναβαζω το προφιλ μου αλλα παλι τα ιδια. Βαζω εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα οκ. Μπαινει Windows και κανω επανεκκινηση. Βαζω προφιλ, φορτωνει και παλι τα ιδια. Βαζω τις μνημες default στα 2133 και παιζουν ολα οκ. Δοκιμασα ολα τα dimm slot και το προβλημα ειναι σε ολα και με τα 2 στικακια. Δεν ξερω εαν το προβλημα ειναι στην μνημες ή στον controller του επεξεργαστη. Μετα θυμηθηκα οτι εχω ενα κιτ στα 4400 της Πατριοτ για το πισι της κοπελας μου και ολα δουλέουν ρολοι και με τα προφιλ και στα 3466Mhz. Εαν το θεμα λοιπον ειναι με τις μνημες, γιατι η μητρικη λεει οτι το θεμα ειναι με τον επεξεργαστη. Να πω οτι η μητρικη εχει 4 LED . 1 CPU, 1RAM, 1VGA και 1ΒΟΟΤ. Υπαρχει περιπτωση να βαρεσαν οι μνημες. Μονο υπερχρονισμο εφαγαν. Με στοκ βολτ ηταν τοσα ετη. Οι αποψεις σας. Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από ASDIC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα