tsiblinio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Στις 10/1/2021 στις 10:00 ΜΜ, nickol-us είπε Δε χρειάζεσαι κάτι ειδικό....θα δεις τεράστια διαφορά από μηχανικό σε ssd δίσκο. Ότι βρεις πιο οικονομικό σου κάνει δουλειά. Αν βλέπω σωστά έχεις sata2 οπότε οτιδήποτε σε ταχύτητα σου κάνει. Εγώ έχω προηγούμενης γενιάς Patriot burst και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αυτή την στιγμή έχει ο 120gb - 18,5 ευρώ στο eshop, φαντάζομαι οτι μπορείς να βρεις αντίστοιχους και σε άλλα μαγαζιά σκρουτζ Μπορεις να μου προτεινεις καποιον αλλο δισκο ssd απο e-shop γιατι ο συγκεκριμενος δεν εχει στοκ τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θες οπωσδήποτε από eshop; Αφού είπαμε όπου και να πας, οτι και να πάρεις δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η διαφορά. στο eshop τον βγάζει άμεσα διαθέσιμο SSD PATRIOT PBU120GS25SSDR BURST 120GB 2.5'' SATA 3 18,90 Edit: μάλλον άλλαξε τιμή και κωδικό γι'αυτό δεν το βρήκες από το προηγούμενο link... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Θέλετε υποχρεωτικά από eshop; * @nickol-us μαζί απαντήσαμε 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα