Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Υπάρχει στο eshop στα 190ε.

Προηγούμενη τιμή στο skroutz 210 + μεταφορικά 15 που είχα κοιτάξει.

Δεν έχω ιδέα από τηλεοράσεις, θα ήθελα να αντικαταστήσω μια παλία 37αρα.

Netflix θα παίζει, έχει android ή έστω μενού με εγκατεστημένο netflix?

Δημοσ.

Έπεσε παραγγελία, όταν παραλάβω θα σας γράψω εντυπώσεις όσον αφορά το λειτουργικό, ήχο κλπ.

Από ποιότητα εικόνας δεν θα μπορώ να κρίνω, καθώς η tv αντικατάστασης είναι του 2009 plasma

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με γεια και καλώς να έρθει. Δεν πιστεύω να έχεις θέμα με την εικόνα, μια χαρά θα είσαι.

Στις φτηνές κόβουν στην ποιότητα υλικού , συναρμολόγησης (πχ μπορεί να μην είναι καλά κολλημένο το πάνελ με το πλαίσιο, βλ η f&u που έχω) ήχου ( ξαναβλ f&u που τη δυναμώνεις στο μισό για να πεις ότι ακούς κατιτις) και γενικά λειτουργικου.

Τα δυο πρώτα δεν σ'ενδιαφερουν γιατί ούτε θα έχεις συνέχεια αγκαλιά την τηλεόραση ούτε θα την πασπατευεις.

Το θέμα του λειτουργικού πάλι ούτε εκείνο σε ενδιαφέρει πολύ γιατί στην τελική θα βλέπεις και δεν θα παίζεις λες κ είσαι στον υπολογιστή. 

Αυτά είναι για να ασχοληθείς λίγο στην αρχή ως καινούριο πράγμα κ μετά κλάιν. 

Επίσης σημαντικό αν θες να την βάλεις τοίχο, στις τρύπες πίσω για vesa αν δεις ότι μέσα δεν εχει μεταλλο (κάνει μπαμ) ,πολύ πολύ προσοχή το ποσό θα σφίξεις την βίδα γιατί εμένα μου έμεινε στο χέρι. Η f&u ειχε απλα ένα μεταλλικό ροτορακι κολλημένο στο πλαστικό το οποίο ξεκόλλησε κ μετά έκανα πατέντα για να μπορέσει να συγκρατηθεί. 

Αναμένουμε ριβιου . Σκέφτομαι κάτι τέτοιο για δώρο στους γονείς στο σαλόνι που δεν την ανοίγουν και ποτέ 😂

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την παρέλαβα. (Καθυστέρησε λίγο)

Λοιπόν:

Λειτουργικο: Android 9, αρκετά γρήγορη. Εγκατεστημένο Netflix, Play store, μετάδοση οθόνης από κινητό όλα μια χαρά και γρήγορα.

Εικόνα: λίγο χειρότερη από την plasma του 2011 που είχα πρίν. Γενικά τίμια την λές.

Ήχος: ακούγεται, αλλά χάλια σε σχέση με την παλιά και πάλι. ( σίγουρα χρειάζεται ηχόμπαρα ή κατι να ανεβάσεις την ποιότητα )

Επεξ/σία από giannis1_
Δημοσ.
Στις 12/1/2021 στις 3:56 ΠΜ, DeineL Vian είπε

Με γεια και καλώς να έρθει. Δεν πιστεύω να έχεις θέμα με την εικόνα, μια χαρά θα είσαι.

Στις φτηνές κόβουν στην ποιότητα υλικού , συναρμολόγησης (πχ μπορεί να μην είναι καλά κολλημένο το πάνελ με το πλαίσιο, βλ η f&u που έχω) ήχου ( ξαναβλ f&u που τη δυναμώνεις στο μισό για να πεις ότι ακούς κατιτις) και γενικά λειτουργικου.

Τα δυο πρώτα δεν σ'ενδιαφερουν γιατί ούτε θα έχεις συνέχεια αγκαλιά την τηλεόραση ούτε θα την πασπατευεις.

Το θέμα του λειτουργικού πάλι ούτε εκείνο σε ενδιαφέρει πολύ γιατί στην τελική θα βλέπεις και δεν θα παίζεις λες κ είσαι στον υπολογιστή. 

Αυτά είναι για να ασχοληθείς λίγο στην αρχή ως καινούριο πράγμα κ μετά κλάιν. 

Επίσης σημαντικό αν θες να την βάλεις τοίχο, στις τρύπες πίσω για vesa αν δεις ότι μέσα δεν εχει μεταλλο (κάνει μπαμ) ,πολύ πολύ προσοχή το ποσό θα σφίξεις την βίδα γιατί εμένα μου έμεινε στο χέρι. Η f&u ειχε απλα ένα μεταλλικό ροτορακι κολλημένο στο πλαστικό το οποίο ξεκόλλησε κ μετά έκανα πατέντα για να μπορέσει να συγκρατηθεί. 

Αναμένουμε ριβιου . Σκέφτομαι κάτι τέτοιο για δώρο στους γονείς στο σαλόνι που δεν την ανοίγουν και ποτέ 😂

Στις 20/1/2021 στις 5:14 ΜΜ, coolerman είπε

Πές μας εντυπώσεις απο την παραλαβή..με ενδιαφέρει!Tην παρέλαβες;;

Σας έκανα παράθεση σε περίπτωση που δεν είχατε δεί την απάντηση.

Λοιπόν μίας και την δούλεψαν κι άλλα άτομα.

Από πλευρά εικόνας κανένας δεν έχει παράπονο.

Netflix + YouTube παίζει χωρίς το παραμικρό κόλλημα.

Ο ήχος είναι πολύ κακός σε σημείο να κουράζει. Χρηάζεται οπωσδήποτε μια ηχόμπαρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/1/2021 στις 9:40 ΜΜ, giannis1_ είπε

Σας έκανα παράθεση σε περίπτωση που δεν είχατε δεί την απάντηση.

Λοιπόν μίας και την δούλεψαν κι άλλα άτομα.

Από πλευρά εικόνας κανένας δεν έχει παράπονο.

Netflix + YouTube παίζει χωρίς το παραμικρό κόλλημα.

Ο ήχος είναι πολύ κακός σε σημείο να κουράζει. Χρηάζεται οπωσδήποτε μια ηχόμπαρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου(τώρα το είδα) μπορείς να μου πείς ποσο απόσταση έχουν τα ποδαράκια..να δω αν χωράει στο έπιπλο μου;;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tonyduke είπε

Πάντως τα καταστήματα που την πουλάνε δεν αναφέρουν πουθενά ότι πρόκειται για smart.

Τελικα ειναι smart δεν ειναι, αγνωστο, οποιος μαθει με σιγουρια ομως ας μας πει, με ενδιαφερει αλλα μην την παρω και μου ερθει χωρις

Χωρις να αμφισβητω τον φιλο που την πηρε πιο πανω και λεει οτι ειναι, πουθενα οποιος την πουλαει ολοι λενε οτι δεν ειναι, οποτε ο φιλος που λεει οτι ειναι, μηπως πηρε αλλο μοντελο και μπερδευτηκε, η μηπως του εστειλαν αλλο μοντελο?

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα βρηκα, μια ARIELLI 42A114T2 42'' LED SMART FULL HD που την αναφερει Smart Tv και ειναι εξαντλημενη: https://www.e-shop.gr/tv-arielli-42a114t2-42-led-smart-full-hd-p-PER.158466

Και μια ARIELLI 42A114T2 42'' LED FULL HD που δεν την αναφερει σαν Smart Tv αλλα ειναι διαθεσιμη: https://www.e-shop.gr/tv-arielli-42a114t2-42-led-full-hd-p-PER.158443

Εν το μεταξυ ειναι το ιδιο μοντελο και οι δυο.

Αντε να βγαλουμε ακρη τωρα τι ειναι και τι δεν ειναι, και αν η μια ερχεται με Smart και η αλλη οχι

Η λογικη λεει οτι ειναι ειναι το ιδιο μοντελο και ειναι Smart και απλα το e-shop καπου τα εχει μπερδεψει, η κυκλοφορει με Smart η χωρις το ιδιο μοντελο, μονο με τηλ στο e-shop ισως βγει ακρη

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Update => 18/05/2023

Μετά από περίπου 6 μήνες χρήσης παρέδωσε πνεύμα, οπότε επιστράφηκε στο eshop όπου έγινε επιστροφή χρημάτων.
Ενδεχομένως να έτυχα σε ελαττωματική παρτίδα.
Έπειτα αντικαταστάθηκε με μια Hitachi 50' 4k Android, η οποία λειτουργεί μέχρι και σήμερα απροβλημάτιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...