kostasbm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου αν βιάζομαι πάω ο ίδιος στο e shop ....αν το εχουν το παιρνω αν οχι το ξεχναω....δε κανω ιντερνετικη παραγγελια για κατι που θελω αμεσα....οπου το βρω...
nickol-us Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, kostasbm είπε αν βιάζομαι πάω ο ίδιος στο e shop ....αν το εχουν το παιρνω αν οχι το ξεχναω....δε κανω ιντερνετικη παραγγελια για κατι που θελω αμεσα....οπου το βρω... Το e-shop δεν έχει προϊόντα διαθέσιμα προς αγορά στα points, αυτό μόνο στα κεντρικά του Μενιδίου. Στα points φέρνει μόνο ότι παραγγείλεις. Τα άμεσα διαθέσιμα, την επόμενη ήταν στα points προς παραλαβή.
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 12:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:40 μμ On 09/01/2025 at 14:05, kostasbm said: αν βιάζομαι πάω ο ίδιος στο e shop ....αν το εχουν το παιρνω αν οχι το ξεχναω....δε κανω ιντερνετικη παραγγελια για κατι που θελω αμεσα....οπου το βρω... ισχυει.αν ειναι μικρη η διαφορα θα προτιμησω ετοιμοπαραδοτο.
Saloufas Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ Πιστεύω υπάρχει πρόβλημα, όπως είπα πιο πίσω μέχρι και τον Νοέμβριο ότι είχα παραγγείλει που έγραφε άμεσα διαθέσιμο έρχονταν σε 1 με 2 εργάσιμες στο eshop point. Πχ παραγγελία 12 Νοεμβρίου 19:00 το απόγευμα και 13 Νοεμβρίου πρωί 11:00 το είχα στα χέρια μου και μιλάμε για επαρχεία. Από τον Δεκέμβριο και μετά υπάρχει πρόβλημα, νέα παραγγελία που έκανα το Σάββατο σε άμεσα διαθέσιμο προϊόν Τρίτη σήμερα και είναι κολλημένο ακόμα στην διαδικασία συλλογής. Με το που έκανα την παραγγελία το προϊόν σε refresh έδειξε "μη διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας 4-7 εργάσιμες" άρα υποθέτω είχαν ένα τελευταίο κομμάτι είτε άρχισαν τις μλκς και δεν έχουν πραγματικά διαθέσιμα προϊόντα. Πάει χάλασε και το κιτρινομάγαζο, ελπίζω να είναι ακόμα τα κατάλοιπα των εορτών συν απογραφές κτλ και θα στρώσει πάλι το πράγμα...
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 μμ 7 hours ago, Saloufas said: Πιστεύω υπάρχει πρόβλημα, όπως είπα πιο πίσω μέχρι και τον Νοέμβριο ότι είχα παραγγείλει που έγραφε άμεσα διαθέσιμο έρχονταν σε 1 με 2 εργάσιμες στο eshop point. Πχ παραγγελία 12 Νοεμβρίου 19:00 το απόγευμα και 13 Νοεμβρίου πρωί 11:00 το είχα στα χέρια μου και μιλάμε για επαρχεία. Από τον Δεκέμβριο και μετά υπάρχει πρόβλημα, νέα παραγγελία που έκανα το Σάββατο σε άμεσα διαθέσιμο προϊόν Τρίτη σήμερα και είναι κολλημένο ακόμα στην διαδικασία συλλογής. Με το που έκανα την παραγγελία το προϊόν σε refresh έδειξε "μη διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας 4-7 εργάσιμες" άρα υποθέτω είχαν ένα τελευταίο κομμάτι είτε άρχισαν τις μλκς και δεν έχουν πραγματικά διαθέσιμα προϊόντα. Πάει χάλασε και το κιτρινομάγαζο, ελπίζω να είναι ακόμα τα κατάλοιπα των εορτών συν απογραφές κτλ και θα στρώσει πάλι το πράγμα... μου εχει τυχει να το δειχνει διαθεσιμο αλλα οταν πηγα εκει δεν υπηρχε στην πραξη.μια φορα μου εχει τυχει μονο βεβαια τοσα χρονια
MTX Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 μμ Μια από τα ίδια , παραγγελία από 1/1 για παραλαβή από κατάστημα, όλα τα κομμάτια ήταν διαθεσιμα όταν ολοκλήρωσα την παραγγελία, σήμερα μετά από δύο εβδομάδες μου βγάζει ότι είναι σε αναμονή και ότι λείπουν δύο προϊόντα, το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που ήθελα να κάνω δώρο μια κιθάρα στον πιτσιρικά για τι γιορτή του και με κρέμασαν
jpil Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 πμ Προϊόντα που τα βγάζει στο crazy sundays δεν τα έχει άμεσα διαθέσιμα αλλά κατόπιν παραγγελίας ή αναμένονται!
Saloufas Δημοσ. Τετάρτη στις 01:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:00 μμ σήμερα ξεκόλλησε η παραγγελία λογικά αύριο θα το έχω, απλά ειχα συνηθίσει σε μια εργάσιμη να έρχεται τωρα τους πήρε 4, τεσπ 5 ώρες πριν, jpil είπε Προϊόντα που τα βγάζει στο crazy sundays δεν τα έχει άμεσα διαθέσιμα αλλά κατόπιν παραγγελίας ή αναμένονται! αυτο το κάνουν συνέχεια, λογικά τα βαζουν σε τέτοια κατάσταση για να μαζέψουν πολλές παραγγελίες και να χτυπήσουν καλύτερη τιμή από τους προμηθευτές
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:59 πμ On 15/01/2025 at 07:46, jpil said: Προϊόντα που τα βγάζει στο crazy sundays δεν τα έχει άμεσα διαθέσιμα αλλά κατόπιν παραγγελίας ή αναμένονται! συνηθως αναγραφει απο κατω/πανω αν υπαρχει ή αν ειναι παραγγελία κτλ.
Mhlogiatros Δημοσ. Παρασκευή στις 03:55 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:55 πμ (επεξεργασμένο) Με διαθεσιμοτητα άμεση παραγγελία 22-12-2024 SSD CRUCIAL CT1000BX500SSD1 και ακόμα δεν έχει έρθει . Οποίος δε το πιστεύει έχω τη παραγγελία προφανώς δε πάνε καλα ... Aν ήταν πάνες θα μεναμε ένα μήνα χ@σμενοι Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:59 πμ από Mhlogiatros 1
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 03:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:20 μμ 11 hours ago, Mhlogiatros said: Με διαθεσιμοτητα άμεση παραγγελία 22-12-2024 SSD CRUCIAL CT1000BX500SSD1 και ακόμα δεν έχει έρθει . Οποίος δε το πιστεύει έχω τη παραγγελία προφανώς δε πάνε καλα ... Aν ήταν πάνες θα μεναμε ένα μήνα χ@σμενοι μηπως να ακυρωσεις και να πας αλλου?
Mhlogiatros Δημοσ. Παρασκευή στις 05:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:56 μμ Τωρα το στέλνουν το θυμηθήκανε Δυστυχώς και το point ηράκλειου αδιάφορο λες και τι γίνεται δε τους αφορά
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:50 μμ 54 minutes ago, Mhlogiatros said: Τωρα το στέλνουν το θυμηθήκανε Δυστυχώς και το point ηράκλειου αδιάφορο λες και τι γίνεται δε τους αφορά μαλλον διαβασαν το post σου 1
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 10:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:03 μμ Στις 17/1/2025 στις 3:55 ΠΜ, Mhlogiatros είπε Οποίος δε το πιστεύει έχω τη παραγγελία προφανώς δε πάνε καλα Γιατι να μην το πιστεψουμε; Και γιατι σου κανει εντυπωση; 1
Mhlogiatros Δημοσ. Σάββατο στις 10:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:16 μμ (επεξεργασμένο) Γιατι στα κεντρικά λέγανε not πουσαμπλε τσιν τσαν τσοννν εμείς τη στείλαμε εσεις δε τη βλεπετε Επεξ/σία Σάββατο στις 10:19 μμ από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα