Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν βιάζομαι πάω ο ίδιος στο e shop ....αν το εχουν το παιρνω αν οχι το ξεχναω....δε κανω ιντερνετικη παραγγελια για κατι που θελω αμεσα....οπου το βρω...

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasbm είπε

αν βιάζομαι πάω ο ίδιος στο e shop ....αν το εχουν το παιρνω αν οχι το ξεχναω....δε κανω ιντερνετικη παραγγελια για κατι που θελω αμεσα....οπου το βρω...

Το e-shop  δεν έχει προϊόντα διαθέσιμα προς αγορά στα points, αυτό μόνο στα κεντρικά του Μενιδίου.

Στα points  φέρνει μόνο ότι παραγγείλεις.

Τα άμεσα διαθέσιμα, την επόμενη ήταν στα points  προς παραλαβή.

Δημοσ.
On 09/01/2025 at 14:05, kostasbm said:

ισχυει.αν ειναι μικρη η διαφορα θα προτιμησω ετοιμοπαραδοτο.

Δημοσ.

Πιστεύω υπάρχει πρόβλημα, όπως είπα πιο πίσω μέχρι και τον Νοέμβριο ότι είχα παραγγείλει που έγραφε άμεσα διαθέσιμο έρχονταν σε 1 με 2 εργάσιμες στο eshop point. Πχ παραγγελία 12 Νοεμβρίου 19:00 το απόγευμα και 13 Νοεμβρίου πρωί 11:00 το είχα στα χέρια μου και μιλάμε για επαρχεία. Από τον Δεκέμβριο και μετά υπάρχει πρόβλημα, νέα παραγγελία που έκανα το Σάββατο σε άμεσα διαθέσιμο προϊόν Τρίτη σήμερα και είναι κολλημένο ακόμα στην διαδικασία συλλογής. Με το που έκανα την παραγγελία το προϊόν σε refresh έδειξε "μη διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας 4-7 εργάσιμες" άρα υποθέτω είχαν ένα τελευταίο κομμάτι είτε άρχισαν τις μλκς και δεν έχουν πραγματικά διαθέσιμα προϊόντα. Πάει χάλασε και το κιτρινομάγαζο, ελπίζω να είναι ακόμα τα κατάλοιπα των εορτών συν απογραφές κτλ και θα στρώσει πάλι το πράγμα...

Δημοσ.
7 hours ago, Saloufas said:

Πιστεύω υπάρχει πρόβλημα, όπως είπα πιο πίσω μέχρι και τον Νοέμβριο ότι είχα παραγγείλει που έγραφε άμεσα διαθέσιμο έρχονταν σε 1 με 2 εργάσιμες στο eshop point. Πχ παραγγελία 12 Νοεμβρίου 19:00 το απόγευμα και 13 Νοεμβρίου πρωί 11:00 το είχα στα χέρια μου και μιλάμε για επαρχεία. Από τον Δεκέμβριο και μετά υπάρχει πρόβλημα, νέα παραγγελία που έκανα το Σάββατο σε άμεσα διαθέσιμο προϊόν Τρίτη σήμερα και είναι κολλημένο ακόμα στην διαδικασία συλλογής. Με το που έκανα την παραγγελία το προϊόν σε refresh έδειξε "μη διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας 4-7 εργάσιμες" άρα υποθέτω είχαν ένα τελευταίο κομμάτι είτε άρχισαν τις μλκς και δεν έχουν πραγματικά διαθέσιμα προϊόντα. Πάει χάλασε και το κιτρινομάγαζο, ελπίζω να είναι ακόμα τα κατάλοιπα των εορτών συν απογραφές κτλ και θα στρώσει πάλι το πράγμα...

μου εχει τυχει να το δειχνει διαθεσιμο αλλα οταν πηγα εκει δεν υπηρχε στην πραξη.μια φορα μου εχει τυχει μονο βεβαια τοσα χρονια

Δημοσ.

Μια από τα ίδια , παραγγελία από 1/1 για παραλαβή από κατάστημα, όλα τα κομμάτια ήταν διαθεσιμα όταν ολοκλήρωσα την παραγγελία, σήμερα μετά από δύο εβδομάδες μου βγάζει ότι είναι σε αναμονή και ότι λείπουν δύο προϊόντα, το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που ήθελα να κάνω δώρο μια κιθάρα στον πιτσιρικά για τι γιορτή του και με κρέμασαν 

Δημοσ.

σήμερα ξεκόλλησε η παραγγελία λογικά αύριο θα το έχω, απλά ειχα συνηθίσει σε μια εργάσιμη να έρχεται τωρα τους πήρε 4, τεσπ 

5 ώρες πριν, jpil είπε

Προϊόντα που τα βγάζει στο crazy sundays δεν τα έχει άμεσα διαθέσιμα αλλά κατόπιν παραγγελίας ή αναμένονται!  

αυτο το κάνουν συνέχεια, λογικά τα βαζουν σε τέτοια κατάσταση για να μαζέψουν πολλές παραγγελίες και να χτυπήσουν καλύτερη τιμή από τους προμηθευτές 

Δημοσ.
On 15/01/2025 at 07:46, jpil said:

Προϊόντα που τα βγάζει στο crazy sundays δεν τα έχει άμεσα διαθέσιμα αλλά κατόπιν παραγγελίας ή αναμένονται!  

συνηθως αναγραφει απο κατω/πανω αν υπαρχει ή αν ειναι παραγγελία κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με διαθεσιμοτητα άμεση   παραγγελία 22-12-2024  SSD CRUCIAL CT1000BX500SSD1 και ακόμα δεν έχει έρθει . Οποίος δε το πιστεύει έχω τη παραγγελία προφανώς δε πάνε καλα ... Aν ήταν πάνες θα μεναμε ένα μήνα χ@σμενοι :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 1
Δημοσ.
11 hours ago, Mhlogiatros said:

Με διαθεσιμοτητα άμεση   παραγγελία 22-12-2024  SSD CRUCIAL CT1000BX500SSD1 και ακόμα δεν έχει έρθει . Οποίος δε το πιστεύει έχω τη παραγγελία προφανώς δε πάνε καλα ... Aν ήταν πάνες θα μεναμε ένα μήνα χ@σμενοι :P

μηπως να ακυρωσεις και να πας αλλου?

Δημοσ.
54 minutes ago, Mhlogiatros said:

Τωρα το στέλνουν το θυμηθήκανε :P Δυστυχώς και το point ηράκλειου αδιάφορο λες και τι γίνεται δε τους αφορά 

μαλλον διαβασαν το post  σου

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 17/1/2025 στις 3:55 ΠΜ, Mhlogiatros είπε

Οποίος δε το πιστεύει έχω τη παραγγελία προφανώς δε πάνε καλα

Γιατι να μην το πιστεψουμε;

Και γιατι σου κανει εντυπωση;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι στα κεντρικά λέγανε not πουσαμπλε τσιν τσαν τσοννν εμείς τη στείλαμε εσεις δε τη βλεπετε  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...