Adavis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Παραγγελία 05-01-2021, όλα άμεσα διαθέσιμα και ακόμα στην αναμονή. Από ότι διαβάζω από Φεβρουάριο και μετά θα περιμένω!
QuantumWanderer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Κι εγώ, με παραγγελία 01/01/2021, όλα άμεσα διαθέσιμα συνεχίζουν να εμφανίζονται και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων! Έχω στείλει και στο sales και στο feedback, και δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Ερασιτέχνες.
panoc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Θα ερθουν απλα πνιγονται, παραγγελια στις 29/12/20 με ολα διαθεσιμα ηρθαν εχθες Πατρα. κατα τις 11.30 πηγα να παραλαβω γινοταν πανικος και ακομα ξεφορτωναν και σκαναραν τις παραλαβες της ημερας.
dispi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Επαρχία . Παραγγελία Παρασκευή 15/01 στις 11 το πρωί , παραλαβή Σάββατο 16/01 το μεσημέρι. Άρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποιοι, έχει να κάνει με το απόθεμα τους που δεν είναι σωστό (ίσως δείχνει διαθέσιμο ενώ δεν είναι ) και τους προμηθευτές τους.
DragonlordP Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Τελικά τα δικά μου έφτασαν σήμερα, αλλά είχα παραλάβει παρόμοια παραγγελία από pc1 προχθές (πάλι από e-shop). Η οποία ήταν εδώ από 12/1 και δεν με είχαν ειδοποιήσει, απλά πήγα κατευθείαν εκεί και τη βρήκαν.
coffeex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Αφού πέρασαν 16 μέρες παρέλαβα σήμερα....
ICE-T Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) κατάστημα που δεν υπάρχει ούτε στο Google για να αφήσεις αξιολόγηση, δε περιμένεις αξιολόγη αντιμετώπιση προς τους πελάτες, φαντάζομαι και αυτοί που εργάζονται στα συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν σκίζονται να εξυπηρετήσουν τους πελάτες αν η εταιρεία δεν τους φέρεται ανάλογα.Και καταγγελία να τους κάνεις αμφιβάλω αν ιδρώσουν ,από 16/11 αποστέλλεται στο κατάστημα για παράδοση μια παραγγελία που έχω κάνει και εντελώς τυχαία πήγε την τελευταία εβδομάδα σε λάθος κατάστημα Κρήτη 😂 και επιστρέφεται στα κεντρικά για να αποσταλεί ξανά,από τέτοιες δικαιολογίες καταλαβαίνεις με τη επιχείρηση έχει να κάνεις. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από ICE-T
stepits Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδία τί γίνεται με αυτό το μαγαζί. Τραγικό. Παραγγελίες στο ποτέ. Αναμονή τεράστια. Λάθος διαθεσιμότητες. Emails απαντάνε όποτε κάτσει. Μια χαρά. Πάμε για καταγγελία πάλι. 1
achilles_g_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Τι να πω τα μεσανυχτα παρήγγειλα κάτι καλώδια δικτύου, την ιδια μερά μου γράφει ότι έγινε η αποστολή.
stepits Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά η παραγγελία ετοιμάστηκε ... αλλά ούτε καν ειδοποίηση γι αυτό. Όλα στον αυτόματο και μάλιστα σε προβληματικό αυτόματο. Έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να δει αναμονή.... τα είκοσι λεπτά είναι για πλάκα. Email στο πού και πότε. Ελπίζω να τιμωρηθεί για τις πρακτικές του με διαθεσιμότητες και χρόνους και ταλαιπωρία πελατών.
Saloufas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Ψωνίζω συνέχεια από eshop και πότε δεν είχα πρόβλημα τα πράγματα έρχονταν σε 2 με 3 εργάσιμες το πολύ, μιλάω φυσικά για προϊόντα που έχουν άμεση διαθεσιμότητα με βάση το σιτε τους. Μέσα στον μήνα εκανα παραγγελία συγκεκριμένα 12/12 και ακόμα να μου έρθουν παρότι έγραφε άμεση διαθεσιμότητα. Υποθέτω βάση εορτών φάγαμε πακέτο λόγω όγκου παραγγελιών δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
nurse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά σε όλους. Στη φάση των προσφορών του black Friday πραγματοποίησα μια αγορά από το γνωστό και φιλικό για εμένα (από τα χρόνια που το χρησιμοποιώ) ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.gr. Σήμερα, περισσότερο από 1 μήνα μετά και έπειτα από πολλές δικαιολογίες που πήρα, δεν έχω παραλάβει την παραγγελία μου. Η δικαιολογία πάντα είναι ότι δεν έχουν παραλάβει από τον προμηθευτή, ενώ η διαθεσιμότητα στην ιστοσελίδα τους σήμερα γράφει 4-7 εργάσιμες. Να σημειώσω ότι όταν έκανα την παραγγελία μου έγραφε παραλαβή 4/12/24... Πραγματικά δεν ξέρω εάν αξίζει να περιμένω (λόγο της αξιοπιστίας του καταστήματος). Έχει συμβεί και σε κάποιο άλλο κάτι αντίστοιχο περιστατικό από το παραπάνω κατάστημα; Παρακαλώ για τις απόψεις σας.. Προβληματίζομαι για το χειρισμό της υπόθεσης.. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από nurse 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ειτε περιμενεις ή ζητας ακυρωση παραγγελιας.δεν υπαρχει κατι αλλο. εμπιστο καταστημα ειναι δεν θα χασεις λεφτα. 8 hours ago, nurse said: Καλή χρονιά σε όλους. Στη φάση των προσφορών του black Friday πραγματοποίησα μια αγορά από το γνωστό και φιλικό για εμένα (από τα χρόνια που το χρησιμοποιώ) ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.gr. Σήμερα, περισσότερο από 1 μήνα μετά και έπειτα από πολλές δικαιολογίες που πήρα, δεν έχω παραλάβει την παραγγελία μου. Η δικαιολογία πάντα είναι ότι δεν έχουν παραλάβει από τον προμηθευτή, ενώ η διαθεσιμότητα στην ιστοσελίδα τους σήμερα γράφει 4-7 εργάσιμες. Να σημειώσω ότι όταν έκανα την παραγγελία μου έγραφε παραλαβή 4/12/24... Πραγματικά δεν ξέρω εάν αξίζει να περιμένω (λόγο της αξιοπιστίας του καταστήματος). Έχει συμβεί και σε κάποιο άλλο κάτι αντίστοιχο περιστατικό από το παραπάνω κατάστημα; Παρακαλώ για τις απόψεις σας.. Προβληματίζομαι για το χειρισμό της υπόθεσης.. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από poulinos 1
Skerzos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 4-7 εργάσιμες είναι ο χρονικός προσδιορισμός του "δεν το κρατάμε στις αποθήκες, θα το παραγγείλουμε αν υπάρχει ζήτηση". Άρα ψέμματα δεν σου λένε, όντως περιμένουν τον προμηθευτή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πουν. Όπως σου είπε και ο από πάνω, αναμονή ή ακύρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα