Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 18/01/2025 at 22:16, Mhlogiatros said:

Γιατι στα κεντρικά λέγανε not πουσαμπλε τσιν τσαν τσοννν εμείς τη στείλαμε εσεις δε τη βλεπετε  :P

πρωτοτυπη δικαιολογια δεν μπορω να πω. επομενη φορα πες εγω σας εδωσα τα λεφτα εσεις δεν τα βλεπετε.

3 hours ago, music_lover said:

Γατάκια.. παραγγελία 

αφου παραγγειλες γατακια θα σου ερθουν μολις μεγαλωσουν :P

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, για να λέμε και τα θετικά, παραγγελία 18/1/25 00:50, για XIAOMI ROBOT VACUUM S20+ BLACK EU BHR8158EU σε τιμή πιο χαμηλή και από skroutz 238,9€ + 0,5€, έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα 18/1/25 13:00.

Επεξ/σία από george1807
Δημοσ.
1 hour ago, george1807 said:

Πάντως, για να λέμε και τα θετικά, παραγγελία 18/1/25 00:50, για XIAOMI ROBOT VACUUM S20+ BLACK EU BHR8158EU σε τιμή πιο χαμηλή και από skroutz 238,9€ + 0,5€, έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα 18/1/25 13:00.

απο το eshop στο μενιδι πηρα και εγω τα samsung buds fe. ειχαν την καλυτερη τιμη και αμεση παραλαβη

Δημοσ.

Έχουν τόσο φόρτο δηλαδή αυτή την περίοδο; Ή δεν έχουν στοκ; Εμένα πάντως μου λένε εδώ και ημέρες για παραγγελίες από 01/01 ότι είναι έτοιμες να σταλούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία  9/1 22.30  τρία προϊόντα άμεσα διαθέσιμα  υπολογίζοντας  με αυτά που διάβαζα εδω να έρθουν σε μια εβδομάδα.... 10 ημέρες.  Την επόμενη μέρα το μεσημέρι (10/1)  μου ήρθε μήνυμα οτι ήταν στο κατάστημα στην πόλη μου έτοιμα προς παραλαβή.  Το ίδιο μου έλεγε και χθες ο αδελφός μου.... παραγγελία  9.30 .... 10  το βράδυ, την άλλη ημέρα τα παρέλαβε.... και μάλιστα του έκανε εντύπωση οταν πήγε να τα παραλάβει οτι το κατάστημα ήταν γεμάτο (στοίβες όπως είπε) με κλιματιστικά.

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
On 26/01/2025 at 01:32, Black Flag said:

Έχουν τόσο φόρτο δηλαδή αυτή την περίοδο; Ή δεν έχουν στοκ; Εμένα πάντως μου λένε εδώ και ημέρες για παραγγελίες από 01/01 ότι είναι έτοιμες να σταλούν.

το στοκ ειναι σχετικο με το τι θα κανεις παραγγελία. τωρα να εχουν τοσο delay ειναι λιγο παραξενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...