Προς το περιεχόμενο

Nikon D780 (body only) 1599€ @cpt Papadakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολοι καιροί για αναβαθμίσεις αλλά για όποιον ψάχνει, η τιμή είναι εξαιρετική.

400 ευρώ κάτω από την αμέσως επόμενη στο σκρουτζ και price match με την τιμή του e-infinity

(είχε παίξει και ελάχιστα χαμηλότερα τον περασμένο Δεκέμβριο)

https://www.cptpapadakisphoto.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11690

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμάμαι καλά, είχα ανοίξει και εγώ ένα θέμα για το συγκεκριμένο κατάστημα με προσφορά στην NIKON Z5, αλλά πολλά παιδιά από εδώ είχαν πει, ότι το συγκεκεριμένο κατάστημα, ενώ έχεις πληρώσει , αργεί να σου παραδώσει, σε πάει από μέρα σε μέρα και μετά σου λέει ότι πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω επειδή άλλξαν οι τιμές κτλ.

Αν το δει κάποιος το νήμα ας επιβεβαιώσει παρακαλώ.

Επεξ/σία από outlaw star
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, outlaw star είπε

Αν θυμάμαι καλά, είχα ανοίξει και εγώ ένα θέμα για το συγκεκριμένο κατάστημα με προσφορά στην NIKON Z5, αλλά πολλά παιδιά από εδώ είχαν πει, ότι το συγκεκεριμένο κατάστημα, ενώ έχεις πληρώσει , αργεί να σου παραδώσει, σε πάει από μέρα σε μέρα και μετά σου λέει ότι πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω επειδή άλλξαν οι τιμές κτλ.

Αν το δει κάποιος το νήμα ας επιβεβαιώσει παρακαλώ.

και εγω θυμαμαι τις ιστοριες για το καταστημα .......

Δημοσ.

Και σε εμενα με πηγαινε απο μερα μερα και απο βδομαδα σε βδομαδα αλλα τιμη οχι δεν αλλαξε. απλα παρελαβα μετα απο καποιο καιρο. προιον nikon d5300

Δημοσ.

Εγώ περίμενα φακό από το περασμένο black Friday μέχρι και το καλοκαίρι, όπου βαρέθηκα να περιμένω και το πήρα από eglobal.

ευτυχώς δεν είχα προπληρώσει..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...