zanskou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δύσκολοι καιροί για αναβαθμίσεις αλλά για όποιον ψάχνει, η τιμή είναι εξαιρετική. 400 ευρώ κάτω από την αμέσως επόμενη στο σκρουτζ και price match με την τιμή του e-infinity (είχε παίξει και ελάχιστα χαμηλότερα τον περασμένο Δεκέμβριο) https://www.cptpapadakisphoto.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11690 1
DownUNDERground Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Νοέμβρη, Δεκέμβρη ο ίδιος την έβαζε ένα 100ρικο κάτω πάντως. Οπότε μάλλον καλύτερη η αναμονή και παρακολούθηση.
outlaw star Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν θυμάμαι καλά, είχα ανοίξει και εγώ ένα θέμα για το συγκεκριμένο κατάστημα με προσφορά στην NIKON Z5, αλλά πολλά παιδιά από εδώ είχαν πει, ότι το συγκεκεριμένο κατάστημα, ενώ έχεις πληρώσει , αργεί να σου παραδώσει, σε πάει από μέρα σε μέρα και μετά σου λέει ότι πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω επειδή άλλξαν οι τιμές κτλ. Αν το δει κάποιος το νήμα ας επιβεβαιώσει παρακαλώ. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από outlaw star 1
Beefeater Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, outlaw star είπε Αν θυμάμαι καλά, είχα ανοίξει και εγώ ένα θέμα για το συγκεκριμένο κατάστημα με προσφορά στην NIKON Z5, αλλά πολλά παιδιά από εδώ είχαν πει, ότι το συγκεκεριμένο κατάστημα, ενώ έχεις πληρώσει , αργεί να σου παραδώσει, σε πάει από μέρα σε μέρα και μετά σου λέει ότι πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω επειδή άλλξαν οι τιμές κτλ. Αν το δει κάποιος το νήμα ας επιβεβαιώσει παρακαλώ. και εγω θυμαμαι τις ιστοριες για το καταστημα .......
murcielago580 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Και σε εμενα με πηγαινε απο μερα μερα και απο βδομαδα σε βδομαδα αλλα τιμη οχι δεν αλλαξε. απλα παρελαβα μετα απο καποιο καιρο. προιον nikon d5300
k_dinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Εγώ περίμενα φακό από το περασμένο black Friday μέχρι και το καλοκαίρι, όπου βαρέθηκα να περιμένω και το πήρα από eglobal. ευτυχώς δεν είχα προπληρώσει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις