anso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Περιμένω να μου έρθει η tcl p815 50". Η συγκεκριμένη διαθετει e arc και απο ηχο έχει Dolby atmos, Dolby truHD, dolby ac4. Εχω ενα home cinema - blue ray του 2015 lg 5.1 1200w αλλα δε μπορώ να θυμηθω μοντελο. Ποιος θα ταν ο ιδανικός τροπος να το συνδεσω με την τηλεόραση απο θεμα ηχου;οπτικες ινες;hdmi;hdmi high speed Ethernet;
anso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε Μοντέλο home Cinema? Lg ειναι.στην τωρα τηλεοραση που είναι συνδεμένο και η τηλεόραση ειναι lg δουλευει με οπτικες ειναι κανονικα.
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, anso είπε Lg ειναι.στην τωρα τηλεοραση που είναι συνδεμένο και η τηλεόραση ειναι lg δουλευει με οπτικες ειναι κανονικα. Καλό θα είναι να γνωρίζουμε ακριβές μοντέλο home Cinema
anso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 37 λεπτά πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε Καλό θα είναι να γνωρίζουμε ακριβές μοντέλο home Cinema Πανε χρονια κ δεν θυμαμαι καπου να λεει το μοντελο.ηταν σιγουρα blu ray .5.1 1200 w αυτα θυμαμαι κ οτι εκανε ενα 700-800 νομιζω τοτε
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, anso είπε Πανε χρονια κ δεν θυμαμαι καπου να λεει το μοντελο.ηταν σιγουρα blu ray .5.1 1200 w αυτα θυμαμαι κ οτι εκανε ενα 700-800 νομιζω τοτε Ααγράφεται το μοντέλο πάνω του. Μόλις τώρα, Dark_Beast_John_Gr είπε Αναγράφεται το μοντέλο πάνω του. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από Dark_Beast_John_Gr
anso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε Ααγράφεται το μοντέλο πάνω του. Θα το κοιταξω και θα επανελθω.τι πρεπει ακριβως παιζει ρολο προκειμενου να παει αναλογολη συνδεση;
bilspa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) οπτικη ινα ετσι το εχω προσωπικα samsung tv κ lg home cinema 3d 5.1 ,βαζεις τη οπτικη ινα σε τηλεοραση κ home cinema κ ετσι οτι εχεις συνδεμενο στη τηλεοραση ο ηχος παει στο home cinema (hdm1 ,2,3 scart usb ktl) εχω hdmi 1 -δορυφορικη ,hdmi 2 - home cinema,hdmi 3-pc,hdmi 4- android box (huawei mi s) oταν επιλεγω πηγη πχ hdmi 1 εχω ηχο στο home cinema το ιδιο κ στα υπολοιπα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από bilspa
anso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, bilspa είπε οπτικη ινα ετσι το εχω προσωπικα samsung tv κ lg home cinema 3d 5.1 ,βαζεις τη οπτικη ινα σε τηλεοραση κ home cinema κ ετσι οτι εχεις συνδεμενο στη τηλεοραση ο ηχος παει στο home cinema (hdm1 ,2,3 scart usb ktl) εχω hdmi 1 -δορυφορικη ,hdmi 2 - home cinema,hdmi 3-pc,hdmi 4- android box (huawei mi s) oταν επιλεγω πηγη πχ hdmi 1 εχω ηχο στο home cinema το ιδιο κ στα υπολοιπα Στο hdmi η με οπτική; Εχω καιρο να ασχοληθω και τωρα που θα ερθει η τηλεοραση με βλεπω να χανω τον μπουσουλα
bilspa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, anso είπε Στο hdmi η με οπτική; Εχω καιρο να ασχοληθω και τωρα που θα ερθει η τηλεοραση με βλεπω να χανω τον μπουσουλα οπτικη ινα φιλε τα λεω απλα το hdmi δινει εξοδο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα