rudigarcia222 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παίδες θέλω να στείλω ένα δέμα από Θεσσαλονίκη Κέρκυρα. Διαβάζω σχεδόν παντού ό,τι τα ελτα φρακαραν. Από τις άλλες αν και γνωρίζω ό,τι είναι δεδομένο ότι όλες καθυστερούν ποια θεωρείται ό,τι είναι η γρηγορότερη αυτή τη στιγμή?? Acs? Ελτα κουροερ? Γενική ταχυδρομική?
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Έχω την αίσθηση ότι η acs έχει μικρές μόνο καθυστερήσεις (2-3 μέρες). Για τις άλλες δεν έχω εικόνα 1
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Καλησπέρα παίδες θέλω να στείλω ένα δέμα από Θεσσαλονίκη Κέρκυρα. Διαβάζω σχεδόν παντού ό,τι τα ελτα φρακαραν. Από τις άλλες αν και γνωρίζω ό,τι είναι δεδομένο ότι όλες καθυστερούν ποια θεωρείται ό,τι είναι η γρηγορότερη αυτή τη στιγμή?? Acs? Ελτα κουροερ? Γενική ταχυδρομική? 1000 θεματα με ταχυδρομικες εταιρειες...τα ειπατε τα ξαναειπατε... 2
KapaEpsilon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ghost_Rider είπε 1000 θεματα με ταχυδρομικες εταιρειες...τα ειπατε τα ξαναειπατε... Και εγώ θα ήθελα να μάθω, αν δεν σου κάνει κόπο, εφόσον φαίνεται να γνωρίζεις, πες στον OP και γενικά, η παράθεσε κάτι έτσι ώστε να κατευθυνθούμε σε αντίστοιχο θέμα. 1
czarjuly Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Εμενα η Γενικη ταχυδρομικη μου εκανε και Σαββατο παραδοση(μαλλον λογω φορτου εργασιας) και η Speedex σχετικα καλα τα παει
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, KapaEpsilon είπε Και εγώ θα ήθελα να μάθω, αν δεν σου κάνει κόπο, εφόσον φαίνεται να γνωρίζεις, πες στον OP και γενικά, η παράθεσε κάτι έτσι ώστε να κατευθυνθούμε σε αντίστοιχο θέμα. Υπαρχει και η αναζητηση στο φορουμ 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε Καλησπέρα παίδες θέλω να στείλω ένα δέμα από Θεσσαλονίκη Κέρκυρα. Διαβάζω σχεδόν παντού ό,τι τα ελτα φρακαραν. Από τις άλλες αν και γνωρίζω ό,τι είναι δεδομένο ότι όλες καθυστερούν ποια θεωρείται ό,τι είναι η γρηγορότερη αυτή τη στιγμή?? Acs? Ελτα κουροερ? Γενική ταχυδρομική? Τα απλα ελτα δεν εχουν θεμα (θα κανουν και εκαναν παντα κανα 2-3 μερες), αρκει να κανεις υπομονη στο καταστημα. Συνηθως παω πριν τις 2:45 για να μην εχει κοσμο
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, KapaEpsilon είπε Και εγώ θα ήθελα να μάθω, αν δεν σου κάνει κόπο, εφόσον φαίνεται να γνωρίζεις, πες στον OP και γενικά, η παράθεσε κάτι έτσι ώστε να κατευθυνθούμε σε αντίστοιχο θέμα. Αγαπητε ειναι ζητημα χρονου αλλο ενα θεμα να κλεισει η να καταληξει στο ''αρχειο''.Αυτο μοναχα γνωριζω.
thanasisxask Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Καλησπέρα παίδες θέλω να στείλω ένα δέμα από Θεσσαλονίκη Κέρκυρα. Διαβάζω σχεδόν παντού ό,τι τα ελτα φρακαραν. Από τις άλλες αν και γνωρίζω ό,τι είναι δεδομένο ότι όλες καθυστερούν ποια θεωρείται ό,τι είναι η γρηγορότερη αυτή τη στιγμή?? Acs? Ελτα κουροερ? Γενική ταχυδρομική? Το ΚΤΕΛ έχει δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη; είναι το πιο γρήγορο μέσο. 1 1
papoys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Το ΚΤΕΛ έχει δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη; είναι το πιο γρήγορο μέσο. Μου έστειλαν προχτές από Αλιβέρι φάκελο με έγγραφα στις 11 το πρωί το πήρα Αθήνα 15.15 της ίδιας μέρας. Λίγο τσιμπημένη βέβαια η τιμή (5 ευρώ) και μετάβαση Λιοσίων τρεις γέφυρες αλλά όταν κάνεις χωρίς άγχος τη δουλειά σου λες και ευχαριστώ. Πλέον το ΚΤΕΛ εντός Ελληνικής επικράτειας πάει παντού και άμεσα.
thanasisxask Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μου έστειλαν προχτές από Αλιβέρι φάκελο με έγγραφα στις 11 το πρωί το πήρα Αθήνα 15.15 της ίδιας μέρας. Λίγο τσιμπημένη βέβαια η τιμή (5 ευρώ) και μετάβαση Λιοσίων τρεις γέφυρες αλλά όταν κάνεις χωρίς άγχος τη δουλειά σου λες και ευχαριστώ. Πλέον το ΚΤΕΛ εντός Ελληνικής επικράτειας πάει παντού και άμεσα. Ανέκαθεν ήταν το ποιο γρήγορο και άμεσο. Όσο για τις τιμές, τι φάκελο να στείλεις τι πακέτο, ίδια λεφτά θα δώσεις. 1
Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Εγώ έστειλα ΕΛΤΑ από πόλη της Ηπείρου προς Αθήνα και πήγε σε 2 μέρες.
WireFire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Εγώ έστειλα ΕΛΤΑ από πόλη της Ηπείρου προς Αθήνα και πήγε σε 2 μέρες. Εγώ το αναποδο τα ιδια.
1comment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Γενική δαγκωτό. Acs μακρυά. Δυο παραγγελίες έκανα μέσω σκρουτζ από αρχές δεκέμβρη και κυριολεκτικά σήμερα Κυριακή ξεμπέρδεψα με τις παραδόσεις. Γενική μου τα έφεραν σε 2 μέρες. Btw συμβουλή μου επιλέξτε αντικαταβολή γιατί 1) έχω την εντύπωση ότι δίνουν προτεραιότητα και 2) έχετε την επιλογή να μην τα παραλάβετε αν αργήσουν υπερβολικά και να παραγγείλετε από αλλού.
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, 1comment είπε Γενική δαγκωτό. Μπα , εξαρτάται την περιοχή . Βόλο αλλάξανε μέχρι και το ωράριο λειτουργίας τους χωρίς να ενημερώσουν (κόλλησαν μια φωτοτυπία στην πόρτα) ,ούτε απαντάνε πλέον στα τηλέφωνα . 'Αρα πρέπει και στις 2 πόλεις η ίδια κούριερ να μην έχει φόρτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα